Δευτέρα 4 Σεπτεμβρίου 2017

Το συγκινητικό μήνυμα του Σπήλιου Λιβανού για τον θάνατο του πεθερού του


θλίψη για την οικογένεια του Σπήλιου Λιβανού από την απώλεια του Δημήτρη Κυρζόπουλου. Ιδιαίτερα συγκινητικό το μήνημα του κ.Λιβανού στο φβ στο οποίο αναφέρει:
«Έφυγε χθες από τη ζωή ο Δημήτρης Κυρζόπουλος. Ήταν για μένα ένας υπέροχος φίλος και αναπάντεχα στοργικός γονιός όταν παντρεύτηκα το κοριτσάκι του, την αγαπημένη μου Δόμνα. 

Αισθάνομαι απίστευτα τυχερός για το μοναδικό προνόμιο που μου χάρισε η ζωή να τον γνωρίσω και να συμπορεύομαι μαζί του τα τελευταία 14 χρόνια.  Γνώρισα τον «γιατρό», όπως κάποιοι συνοδοιπόροι της γενιάς του τον αποκαλούσαν, στην πολιτική αρένα. Μαθημένος από τραχείς, ανταγωνιστικές, φιλόδοξες, εγωιστικές – σπάνια σημαντικές- προσωπικότητες στο χώρο αυτόν με εντυπωσίασε η ηρεμία, καλοσύνη, ανιδιοτέλεια, ειλικρίνεια, τιμιότητα και βέβαια η ιδεολογικά & θεωρητικά δομημένη πολιτική του συγκρότηση! Γνωρίζοντας τον καλύτερα, κατάλαβα γρήγορα ότι πάνω απ’ όλα η λέξη που τον χαρακτήριζε καλύτερα ήταν η ΑΞΙΟΠΡΕΠΕΙΑ! Ήταν ένας γλυκύτατος άνθρωπος, που ακόμη και στις πιό δύσκολες στιγμές της ζωής του, παρέμεινε ατόφια αξιοπρεπής, τίμιος κι’ ευαίσθητος.
Ήταν διαχρονικά πιστός στις αρχές και τις αξίες του, εργαζόμενος ως οφθαλμίατρος για να ζήσει την οικογένειά του, υπηρετώντας τη δημοκρατία, την πατρίδα και την παράταξη του. Πάνω απ’ όλα, έδωσε τη ζωή και την ψυχή του στην οικογένεια και τους φίλους του.
Ήταν ένας βαθιά δημοκρατικός, ρομαντικός, κοινωνικά ευαίσθητος, φιλελεύθερος, πατριώτης! Ένας ολιγαρκής Άνθρωπος, στοργικός πατέρας, ευγνώμων σύζυγος, αξιόπιστος φίλος, συνεπής πολιτικός, τίμιος πολίτης, υπέροχος συνομιλητής, ευαίσθητος συνάνθρωπος…
Δημήτρη μου, σε αγαπώ πολύ!
Θα μου λείψεις πολύ!
Θα λείψεις σε όλους μας πολύ!
Καλό ταξίδι και καλή αντάμωση!»



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τι λες γι αυτό αγαπητό Ξηρόμερο