Δευτέρα 11 Σεπτεμβρίου 2017

ΑΠΙΣΤΕΥΤΟ! Μόλις επιστρώθηκε με ταρτάν το μπάσκετ του Λυκείου στην Κατούνα, αλλά με την πρώτη βροχούλα άρχισαν να λιμνάζουν νερά!


      Μόλις πριν 4 ημέρες επιστρώθηκε με ταρτάν το μπάσκετ του Λυκείου στην Κατούνα, όμως με το πρώτο ψιλόβροχο, τα νερά της βροχής άρχισαν να λιμνάζουν στο γήπεδο, με αποτέλεσμα να δημιουργείται κίνδυνος τραυματισμού των παιδιών.
    Το έργο σύμφωνα με εκτιμήσεις, παρουσιάζει κακοτεχνίες με αποτέλεσμα να κατακρατεί νερά στο κέντρο του γηπέδου και να είναι αδύνατη η χρήση του από τους μαθητές.
     Χαρακτηριστική η ανάρτηση της Αφροδίτης Μπουμπούλη, δημοτική σύμβουλος Ακτίου Βόνιτσας, στο facebook:
    "Ταρτάν....ολοκαίνουργιο στο Λύκειο Κατούνας.... Κι όμως μετά από τρεις μέρες λιακάδα το νερό καλά κρατεί.... Βρείτε τους ενόχους..."................

...............................................








Δείτε και τις φωτογραφίες:



14 σχόλια:

  1. Δυστυχώς δεν υπάρχει όραμα και σχέδιο για αυτόν τον τόπο. Ειδικότερα η Κατούνα συνέχεια μικραίνει σε όλα τα επίπεδα.Μακάρι να ασχοληθούν νέοι άνθρωποι, επιστήμονες μπας και γίνει κάτι.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Πο πο μην δείτε κάτι καλό άμεσος τα σχόλια και η κριτική ο εργολάβος έχει ενημερωθεί έλεος πια έλεος τα ίδια και με το γήπεδο όλα αυτά που γίνονται​ για το χωριό είναι καλα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Σε λίγο έρχονται κεραυνοί αποκαλύψεων. Απαράδεκτο αυτό Κατουνιώτες, αλλά αυτά γίνονται γιατί τα δίνουν τα έργα στους κολλητούς τους εντός και εκτός δήμου με απευθείας αναθέσεις και τα παραλαμβάνουν από τα γραφεία χωρίς να ελέγχουν τίποτε. Ετσι δεν γινόταν Πανάγιω και Σπέκα στο Κέντρο Μέριμνας; O Nέρωνας σας δούλευε Αφροδίτη μέσα στο Δημοτικό Συμβούλιο οτι κόβει εικονικά τιμολόγια για να πληρώσει τους εργάτες.Ο τραμπούκος από τη Κατούνα τι λέει για όλα αυτά;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Yπεύθυνος για τη παραλαβή είναι ο Φραδέλος και ο Στούπας. Και οι δύο έχουν τεχνικές γνώσεις που θα ζήλευαν οι ειδικοί. Αυτοί μας διοικούν. Αυτοί είναι οι Αποστολάκηδες. Ντροπή σας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. κ Μπουμπούλη σωστά θίγεται το θέμα. Έχουν κάνει σωρεία παρανομιών, έχουν κάνει πάρτι με το δημόσιο χρήμα σε συγγενείς, κουμπάρους, συμπεθέρους, κουνιάδους, ημετέρους τρία χρόνια τώρα. Εσείς τι κάνατε τόσο καιρό;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. 11 Σεπτεμβρίου 2017 - 9:41 μ.μ. τι ερώτηση είναι αυτή;;;;
    Αυτοί περιμένουν να βγούν πρώτοι στις εκλογές για να κάνουν
    και αυτοί <>!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Δηλαδή ,όλα καλά,αυτό μας μάρανε τώρα,τα υπόλοιπα δεν τα βλέπουμε;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Σιγά ρε παιδιά πως κάνετε έτσι;Τώρα που δεν έχουμε καπνα και μας έμειναν οι μηχανές θα τα αντλισουμε και όλα εντάξει.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. ΠΟΙΟΣ ΠΑΡΕΛΑΒΕ ΤΟ ΕΡΓΟ;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Μήπως τελικά ο τόπος έχει ανάγκη αλλαγή;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. ΑΥΤΟ ΜΕ ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΠΟΥ ΜΟΥ ΑΡΕΣΕΙ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΕΙΝΑΙ ΠΟΥ ΟΛΟΙ ΓΡΑΦΕΤΕ ΑΝΩΝΗΜΑ,ΤΙ ΦΟΒΑΣΤΕ ΚΑΙ ΔΕΝ ΒΑΖΕΤΕ ΤΟ ΟΝΟΜΑ ΣΑΣ;ΑΛΛΑ ΟΙ ΠΕΡΙΣΟΤΕΡΟΙ ΛΕΤΕ ΑΣΕ ΜΩΡΕ ΝΑ ΓΡΑΦΟΥΜΕ,ΑΛΛΑ ΝΑ ΤΑ ΕΧΟΥΜΕ ΚΑΙ ΚΑΛΑ ΜΕ ΤΟΥΣ ΑΛΛΟΥΣ,,Η ΜΑΓΚΙΑ ΘΑ ΗΤΑΝΕ ΝΑ ΓΡΑΨΕΤΕ ΤΟ ΟΝΟΜΑΤΑΚΙ ΣΑΣ,,,

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. Ενώ εσύ γραφής επώνυμα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. Με την πρωτη αναποδια που θα συμβει σε καποιο εργο....καποιοι περιμενουν στη γωνια να βγαλουν τα τσεκουρια και να παρουν κεφαλια. Προφανως καποιους τους ποναει παρα πολυ που γινονται καποια εργα στο χωριο μας ( βλεπε γηπεδο ποδοσφαιρου).....σε αντιθετη περιπτωση ομως αν ηταν αυτοι στην εξουσια του δημου θα ειχε κατακληστει το facebook και τα social media απο αναρτησεις και μεγαλα λογια.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. Ας μην γελιομαστε μεταξύ μας,έργο πνοής κ σοβαρό δεν έχει γίνει ακόμα στην Κατούνα. Οτι έγινε είναι έργα πρόχειρα,χωρίς μελέτη κ με βοήθεια ιδιωτών.ο τόπος μαραζώνει κ δεν φαίνεται να υπάρχει επιστροφή. Υπάρχει ακόμη χρονος κ ευκαιρίες?

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Τι λες γι αυτό αγαπητό Ξηρόμερο