Τετάρτη 27 Σεπτεμβρίου 2017

Στο λιμάνι της ΒΟΝΙΤΣΑΣ ρυμουλκήθηκε σκάφος που είχε προσαράξει σε αβαθή στον Αμβρακικό

            Με ασφάλεια στο λιμάνι της Βόνιτσας αγκυροβόλησε σκάφος, που το μεσημέρι της Κυριακής είχε προσαράξει σε αβαθή στην περιοχή «ΚΟΡΩΝΗΣΙΑΣ» Αμβρακικού κόλπου.
    Το «τραυματισμένο» σκάφος αποκολλήθηκε με ασφάλεια και ρυμουλκήθηκε από το Βονιτσάνικο σκάφος «ΑΛΜΥΡΑ» που κατέπλευσε στην περιοχή και στο οποίο καπετάνιος είναι ο Λάμπρος Σάλιαρης.

Αναλυτικά:
Κυριακη 24/09/2017 - 13:30

     Ενημερώθηκε, μεσημβρινές ώρες σήμερα, η Λιμενική Αρχή Πρέβεζας, για προσάραξη σε αβαθή, στην περιοχή «ΚΟΡΩΝΗΣΙΑΣ» Αμβρακικού κόλπου του Ι/Φ σκάφους «ROSSARIO» σημαίας Μεγάλης Βρετανίας, με δύο (02) αλλοδαπούς επιβαίνοντες. 
     Άμεσα στην περιοχή, έσπευσε περιπολικό σκάφος Λ.Σ.-ΕΛ.ΑΚΤ. καθώς και το Α/Κ – Ε/Π σκάφος «ΑΛΜΥΡΑ» Ν. Λευκάδας 293 όπου εντόπισαν το ανωτέρω Ι/Φ σκάφος............



   Το  «ROSSARIO» αποκολλήθηκε με ασφάλεια και ρυμουλκήθηκε από το «ΑΛΜΥΡΑ» στον λιμένα Βόνιτσας. 
      Από το Λιμεναρχείο Πρέβεζας, που διενεργεί την προανάκριση, απαγορεύτηκε ο απόπλους του ιστιοφόρου μέχρι προσκόμισης βεβαιωτικού αξιοπλοΐας, ενώ από το περιστατικό δεν υπήρξε τραυματισμός και δεν παρουσιάστηκε εισροή υδάτων και θαλάσσια ρύπανση.




5 σχόλια:

  1. Για άλλη μια φορά ο Λάμπρος Σαλιαρης με το σκάφος του και τις γνώσεις του πρόσφερε την πολύτιμη βοήθεια του τόσο στους 2 επιβάτες του σκάφους που κινδύνευε όσο και στο σκάφος.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Τώρα η σειρά μας να στήσουμε άγαλμα στο κύριο Λαμπρο Σαλιαρη.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. 12:36 θα προτιμουσα να το φτιαξειs εξω απο το σπιτι σου να με βλεπειs και καθε πρωι.ΣΑΛΙΑΡΗΣ ΛΑΜΠΡΟΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Αν εσυ 12:36 μ.μ. δεν μπορεις να βοηθησεις εναν συνανθρωπο σου που εχει αναγκη και σου ζητα βοηθεια να μην μιλας. Κανενας δεν εχει αναγκη απο αγαλματα. Κρατα τα λεφτα σου και την κακια που βγαζεις.
    Γι'αυτο δε θα παμε ποτε μπροστα. Γιατι απλα εχουμε την κακια και το φθονο μεσα μας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Εσυ που θα φτιαξεις το αγαλμα πες το ονομα σου, για σε ευχαριστησει ο ανθρωπος. Το μυαλο σου και μια λιρα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Τι λες γι αυτό αγαπητό Ξηρόμερο