Παρασκευή 29 Σεπτεμβρίου 2017

Ομοσπονδία Αγροτικών Συλλόγων (ΟΑΣ): Ανεπιθύμητος ο υφυπουργός Αγροτικής Ανάπτυξης στην Αιτωλ/νία - Πρόκληση η παρουσία του στην Κατούνα

     Η ανακοίνωση της Ομοσπονδίας Αγροτικών Συλλόγων Αιτωλοακαρνανίας για την επίσκεψη του υφυπουργού Αγροτικής Ανάπτυξης Β. Κόκκαλη στο νομό Αιτωλοακαρνανίας:

       “Mε αφορμή την επίσκεψη του υφυπουργού Αγροτικής Ανάπτυξης Β. Κόκκαλη στο Νομό μας θέλουμε να επισημάνουμε ότι η επίσκεψη εντάσσεται στο χορό προπαγάνδας της  κυβέρνησης που στήθηκε στην ΔΕΘ, περί δίκαιης ανάπτυξης, που συνεχίζεται και θα κορυφωθεί στην περιφέρεια μας με το περιφερειακό συνέδριο του ΣΥΡΙΖΑ στα τέλη Οκτωβρίου στην Πάτρα.
          Επιχειρούν να βαφτίσουν το κρέας ψάρι προσπαθούν να πείσουν τους αγρότες ότι η ανάπτυξη ήρθε την ώρα που οδηγούμαστε σε αφανισμό κάτω από το βάρος παλιών και νέων χαρατσιών (ΟΓΑ,ΕΛΓΑ,ΕΝΦΙΑ) με την φοροληστεία να είναι σε εξέλιξη,  τα καρτέλ να κυριαρχούν με αποτέλεσμα οι τιμές των προϊόντων να κατρακυλούν, η απλήρωτη παραγωγή (καπνοπαραγωγοί, γάλα) να είναι ο κανόνας πλέον, η νέα μόδα των ανοιχτών τιμών να παίρνει διαστάσεις.
      Μάλιστα αποτελεί πρόκληση η παρουσία του στην ευρύτερη περιοχή της Κατούνας όπου είναι ο καθρέφτης της εφαρμογής της ΚΑΠ και των κατευθύνσεων της Ευρωπαϊκής Ένωσης με τα αποτελέσματα να εμφανή στους αγρότες και κτηνοτρόφους της περιοχής,  ενώ έργα όπως το φράγμα των Αχυρών που θα έδινε ανάσα στην περιοχή να καρκινοβατεί εδώ και 25 χρόνια όντας μη επιλέξιμο από την Ε.Ε. αποδεικνύοντας για άλλη μια φορά ότι ο στόχος τους είναι να φύγουν οι αγρότες και οι κτηνοτρόφοι από τα χωράφια τους...........



        Σε αυτό το περιβάλλον λοιπόν ο υφυπουργός έρχεται να αποδείξει ότι όλα τα παραπάνω δεν τα ζούμε. Γιαυτό λοιπόν το λόγο  ενημερώνουμε ότι το συνεπές αγροτικό κίνημα του νομού που υπερασπίζεται  τα συμφέροντα των μικρομεσαίων αγροτών και κτηνοτρόφων, που τσακίζονται σήμερα, από την πολιτική που εξυπηρετεί η σημερινή κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ, τον θεωρεί ΑΝΕΠΙΘΥΜΙΤΟ.
            Οι αγρότες του νομού έχουν πείρα, το μπαγιάτικο  φαγητό της  κυβέρνησης ξίνισε ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΣΕ ΤΕΤΟΙΟΥ ΕΙΔΟΥΣ ΦΙΕΣΤΕΣ ΕΙΝΑΙ Η ΣΥΣΠΕΙΡΩΣΗ ΓΥΡΩ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΑΓΡΟΤΙΚΟΥΣ ΣΥΛΛΟΓΟΥΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑ ΜΑΣ ΜΕ ΣΤΟΧΟ ΤΗΝ ΑΝΑΤΡΟΠΗ ΑΥΤΗΣ ΤΗΣ ΠΟΛΙΤΙΚΗΣ ΠΟΥ ΜΑΣ ΟΔΗΓΕΙ ΣΤΟΝ ΑΦΑΝΙΣΜΟ.

http://www.agriniopress.gr/

6 σχόλια:

  1. Ανεπιθυμητος γιατι εστειλε σε ελεγχο τον κουτσόυπια?ανεπιθυμητος γιατι επι κυβερνησεως νδ δεν υπηρχε ελγα ενφια κλπ?ανεπιθυμητος γιατι οι καρχαρίες της αγροτιας εχασαν την κουταλα....για τον λαουτζίκο ειναι καλοδεχουμενος.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. μονο και μονο που ηταν η πρωτη κυβερνηση πιυ βαλε χερι στους νταβατζηδες της αγροτιας θα παω να του σφιξω το χερι.χαλαλι τους.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Ναι τα έβαλε με τους νταβαντζηδες της αγροτιας .Τι λες μωρε;Τώρα θα φταίει αυτός να σας μοιρασει χάντρες και καθρεφτάκια;Τα θέλει ο οργανισμό σας βλέπω.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. ΑΚΟΜΑ ΔΕΝ ΕΚΑΝΕ ΤΙΠΟΤΑ ΤΩΡΑ ΝΑ ΔΕΙΤΕ ΤΙ ΘΑ ΚΑΝΕΙ ΜΕ ΤΙΣ ΜΑΙΜΟΥΔΙΣΤΙΚΕΣ ΕΠΙΔΟΤΙΣΕΙΣ ΠΟΥ ΠΕΡΝΟΥΝ ΜΕΡΙΚΟΙ ΠΟΥ ΔΕΝ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΠΕΡΝΟΥΝ ΚΑΙ ΦΩΝΑΖΟΥΝ ΚΑΙ ΑΠΟ ΠΑΝΩ ΚΑΝΤΕ ΥΠΟΜΟΝΗ ΚΑΙ ΘΑ ΚΛΑΨΟΥΝ ΜΑΝΟΥΛΕΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Αυτού του τύπου οι συνεταιρισμοί καταστρέψανε την αγροτική οικονομία. Ήταν,είναι και θα είναι το μακρύ χέρι του κομματικού κράτους. Αυτοί που τρώγανε τις επιδοτήσεις και τώρα τους φταίει η ΚΑΠ. Όλοι θυμόμαστε τους καπνεμπόρους πως ερχόταν και ποιοι κάνανε τον δραγουμάνο.

    Ας πάνε τώρα σε κανένα πενταστερο ξενοδοχείο στο Αγρίνιο να διοργανώσουν ημερίδες με δημόσιο χρημα και αν χορτάσουν από τον μπουφέ μιλάνε και για το φράγμα στα Άχυρα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Σφιξτε το χέρι του Μωραΐτη. ..Αυτός έχει ψωμί.
    ...χχχχχαάαά

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Τι λες γι αυτό αγαπητό Ξηρόμερο