Σάββατο 30 Σεπτεμβρίου 2017

ΚΩΣΤΑΣ ΤΡΙΑΝΤΑΚΩΝΣΤΑΝΤΗΣ: Άνευ προηγουμένου κατασπατάληση δημοσίου χρήματος - Κυρίες και Κύριοι Δημοτικοί Σύμβουλοι η σύμφωνη γνώμη ή η σιωπή σας θεωρείται ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΣΥΝΕΝΟΧΗ - Αντιδράστε ΔΕΝ ΠΑΕΙ ΑΛΛΟ!!

  -Ένα τεράστιο πάρτι με εργολάβους και προμηθευτές με τα δικά μας χρήματα! 

 Ο Κώστας Τριαντακωνσταντής αποκαλύπτει την κατασπατάληση και τη λεηλάτηση του δημόσιου χρήματος:
  -Πάνω απο 106.000 € για δαπάνες που αφορούν τη πλύση κάδων, τη συντήρηση κάδων, τη προμήθεια κάδων και χειραμαξίων που χρησιμοποιούν οι οδοκαθαριστές!
  -Σχεδόν 41.000 € για άρδευση που έχει περάσει στην αρμοδιότητα της Περιφέρειας. Ρωτάμε είναι αλήθεια αυτό;
  -Απίστευτη σπατάλη σα να είναι… πλατανόφυλλα!! Σχεδόν 70.000€ για γραφική ύλη, χαρτί φωτοτυπίας, συντήρηση μηχανημάτων. κ.α.
 -Ρωμαϊκού τύπου φιέστες: Στο Θύρρειο έγινε ένα πανηγυράκι του καλοκαιριού, καμία σχέση με πολιτιστική εκδήλωση. Ανάμεσα στα άλλα πληρώσαμε οι Δημότες για προμήθεια βεγγαλικών μόνο για τη συγκεκριμένη βραδιά αξίας 1.200 ΕΥΡΩ....
   -Είναι δυνατόν να δίνονται τέτοια ποσά στο Δήμο Ακτίου Βόνιτσας, στην Ελλάδα των μνημονίων, τη στιγμή που οι δημότες είναι άνεργοι ή σκληρά εργαζόμενοι. Δεν σας ενολεί που τους προκαλείτε με τέτοιες δαπάνες πέρα από κάθε ανάγκη και λογική;

 *************

ΔΗΜΟΣ ΑΚΤΙΟΥ-ΒΟΝΙΤΣΑΣ
Η ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΕΙΝΑΙ ΣΟΒΑΡΗ ΥΠΟΘΕΣΗ ΚΑΙ ΠΡΟΣΦΟΡΑ 
ΕΛΕΓΧΟΥΜΕ ΤΗΝ ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΑΡΧΗ. 
ΠΡΟΤΕΙΝΟΥΜΕ ΛΥΣΕΙΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΝΑΠΤΥΞΗ.
-ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΙΚΟΣ ΚΑΙ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟΣ ΕΛΕΓΧΟΣ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΑΚΤΙΟΥ ΒΟΝΙΤΣΑΣ απ0  ΣΥΣΤΑΣΕΩΣ ΤΟΥ ΜΕΧΡΙ ΣΗΜΕΡΑ.
     Είμαι στη διάθεση οποιασδήποτε πολιτικής, διοικητικής και άλλης υπηρεσίας της συντεταγμένης πολιτείας να συνδράμω στο έργο της στη κατεύθυνση, γιατί θεωρώ ότι ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ Ο ΕΛΕΓΧΟΣ.

Αγαπητοί Αναγνώστες
ENHMEΡΩΣΗ 1
   Αρχίζουμε την ενημέρωση σας στο σημερινό άρθρο για δαπάνες που αφορούν τη πλύση κάδων, τη συντήρηση κάδων τη προμήθεια κάδων και χειραμαξίων που χρησιμοποιούν οι οδοκαθαριστές:

ΓΙΑ ΤΟ 2017
ΜΕΡΙΚΟ ΣΥΝΟΛΟ 1: 38.000 €.........


ΓΙΑ ΤΟ 2016

ΜΕΡΙΚΟ ΣΥΝΟΛΟ 2: 29.587,6 €
*************
ΓΙΑ ΤΟ 2015
ΣΥΝΟΛΟ: 38.995,92
ΓΕΝΙΚΟ ΣΥΝΟΛΟ: 
38.000 + 29.587,6 + 38995,92= 106.583,52 ΕΥΡΩ.
************************

ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ 2
      Πολλές φορές στα άρθρα μου έχω θέση το θέμα της άθλιας εικόνας που εμφανίζουν τα δίκτυα άρδευσης και τα αντλιοστάσια κυρίως στη Δημοτική Ενότητα Παλαίρου και στις άλλες δύο Δημοτικές Ενότητες.
       Θεωρώ ότι τα δίκτυα άρδευσης και τα αντλιοστάσια  είναι ΑΜΕΣΗ ΚΑΙ ΕΠΙΤΑΚΤΙΚΗ ΑΝΑΓΚΗ ΝΑ ΣΥΝΤΗΡΗΘΟΥΝ και να ΓΙΝΟΥΝ ΟΙ ΑΝΑΓΚΑΙΕΣ ΕΠΕΚΤΑΣΕΙΣ. Οι κάμποι του Δήμου πρέπει να πρασινίσουν ξανά. Ο Δημοτικός Σύμβουλος κ. Γερωκοστόπουλος έθεσε πολλές  φορές το θέμα των αντλιοστασίων και των δικτύων άρδευσης.
     Ο Δήμαρχος κ. Αποστολάκης απαντούσε συνέχεια ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΡΜΟΔΙΟΤΗΤΑ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ και ο Δήμος δεν έχει κάνει δαπάνες για την άρδευση είπε μετά τη παρέμβαση τη δική μου, που επέμενα φωνάζοντας ότι έχουν γίνει δαπάνες για την άρδευση. 
      Η πραγματικότητα κ. Δήμαρχε είναι ότι ο Δήμος έχει κάνει δαπάνες για την άρδευση. Ιδού τα αντίστοιχα  χρηματικά εντάλματα πληρωμής. Φώναζα γιατί γνώριζα αυτές τις δαπάνες....


ΣΥΝΟΛΟ: 41.143,25 ΕΥΡΩ
ΣΥΝΟΛΟ ΓΙΑ ΑΔΡΕΥΣΗ: 41.143,25 ΕΥΡΩ

  -Στρατηγέ κ Γεροκωστόπουλε και οι υπόλοιποι Δημοτικοί Σύμβουλοι έχετε το λόγο. 
  -Δήμαρχε κ Αποστολάκη ΟΛΑ ΕΧΟΥΝ ΤΑ ΟΡΙΑ ΤΟΥΣ.  ΔΥΣΤΥΧΩΣ σε πολλές περιπτώσεις ΤΑ ΕΧΕΤΕ ΞΕΠΕΡΑΣΕΙ. 
ΟΦΕΙΛΕΤΕ πάραυτα να ζητήσετε συγγνώμη από τους δημότες για τη παραπληροφόρηση που ΚΑΝΑΤΕ ΜΕΣΑ ΣΤΟ ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ. Αν δεν τα ξέρατε τα χρηματικά εντάλματα πληρωμής που φέρουν την υπογραφή σας τότε ΝΑ ΕΡΕΥΝΗΣΕΤΕ ΤΙ ΑΚΡΙΒΩΣ ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ. Σε κάθε περίπτωση είστε ΠΟΛΙΤΙΚΑ ΕΚΤΕΘΕΙΜΕΝΟΣ για το θέμα.
******************
ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ 4
   Προχωρούμε με τις δαπάνες του έτους 2016 για γραφική ύλη, χαρτί φωτοτυπίας, συντήρηση μηχανημάτων , Τόνερ κλπ:










ΣΥΝΟΛΟ: 69.369,9 ευρώ
-Με αυτό το ποσό αγοράζουμε ένα άνετο διαμέρισμα για να μένει μία οικογένεια. 
-Προκλητική κατασπατάληση του Δημοσίου χρήματος πέραν από κάθε ανάγκη και λογική.

************
ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ 5
  Στο Θύρρειο έγινε ένα από τα πολλά πανηγυράκια του καλοκαιριού, δεν πρόκειται για το βράδυ του δεκαπενταύγουστου.. Καμία σχέση με πολιτιστική εκδήλωση.   Ανάμεσα στα άλλα πληρώσαμε οι Δημότες για προμήθεια βεγγαλικών μόνο για τη συγκεκριμένη βραδιά αξίας 1.200 ΕΥΡΩ.

Κλείνοντας για σήμερα τονίζω:
    Κυρίες και Κύριοι Δημοτικοί Σύμβουλοι, αναλάβετε τις ευθύνες σας, σταθείτε στο ύψος των περιστάσεων.  Η σύμφωνη γνώμη σας ή η σιωπή σας ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΣΥΝΕΝΟΧΗ.

Ο ΑΓΩΝΑΣ ΣΥΝΕΧΙΖΕΤΑΙ.......


80 σχόλια:

  1. Πλύση κάδων πότε γίνεται για να ξέρουμε? Επί θητείας τους δεν τους έχουμε δει να τους πλένουν πότε. Η μυρωδιά τους έντονη.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Λάκιας, Αποαστολάκης Παντελής, Αποστολάκης Γεωργοθόδωρος, Φραδέλος, Πανταζή, Σπέκας, Κτίστης, Μέλιας, Χασακής, Φράγκος, Πάντας, Προδρομίτης ζουν οπ τον δήμο. τι δεν καταλαβαίνεις δάσκαλε? έχεις γίνει γραφικός. σε βαρεθήκαμε
    Κουνέλη φύγε όσο είναι νωρίς

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Λένε ψέματα και ληστεύουν το δημόσιο χρήμα. Μπόχα και δυσωδία.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Ευτυχώς που είσαι και εσύ ,ενάρετε και ηθικέ Λάκια Στούπα. Συμμετέχεις στο πάρτι Λάκια;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Tα πιράνχας του δημοσίου χρήματος. Να παρέμβει αμέσως ο εισαγγελέας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Αυτοί είναι για βιβλίο Γκίνες. Άκου 100.000 ευρώ για πλύσιμο κάδων και 70.000 ευρώ για γραφική ύλη σε ένα χρόνο. Μπράβο Κώστα για το θάρρος σου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Αυτοί είναι για βιβλίο Γκίνες. Άκου 100.000 ευρώ για πλύσιμο κάδων και 70.000 ευρώ για γραφική ύλη σε ένα χρόνο. Μπράβο Κώστα για το θάρρος σου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Στο Γεωργοθόδωρο και στο Νέρωνα αρέσει πολύ το μέλι. Παιδιά μετρηθείτε για σάκχαρο. Δεν ντρέπεστε καθόλου. Ένας πρώην ψηφοφόρος σας. Άντε γεια.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Πάντα Νίκο που ήσουν Αντιδήμαρχος έργων , Ασπρογέρακα Νίκο που παραλέμβανες τα έργα και εσύ Αντιδήμαρχε Φραδέλε τι λέτε για όλα αυτά ;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. εχω την εντυπωση για να μην πω τη βεβαιοτητα οτι ακομα και αν ο αρθρογραφος-ντεντεκτιβ εχει καποιο δικιο πολυ ή λιγο ,σε οσα δημοσιευει το χανει οταν παντου "ανακαλυπτει" σκανδαλα,σπαταλες,κακοδιαχειρηση ,ρουσφετια σε ημετερους κτλπ κτλπ.για παραδειγμα για το θεμα γραφικη υλη διαβαζω........""ΣΥΝΟΛΟ: 69.369,9 ευρώ
    -Με αυτό το ποσό αγοράζουμε ένα άνετο διαμέρισμα για να μένει μία οικογένεια. ""
    Μαλιστα.την επομενη φορα που θα πατε στο δημαρχειο να σας δωσουν καποιο χαρτι ,να σας το δωσουν ενα κεραμιδι απο το διαμερισμα που θα αγοραζαν με αυτα τα χρηματα. Οποίος λαϊκισμος! Στο μεταξυ καμια απο αυτες τις δαπανες δεν απορριφθηκε απο την αρμοδια αρχη οποτε τα περι νομιμοτητας μαλλον ειναι εωλα.Και για να μη δημιουργειται καμια λαθος εντυπωση για τον γραφοντα ,σημειωνω οτι δεν υπηρξα ψηφοφορος της νυν δημοτικης αρχης.Αλλα δεν μπορω να διαβαζω συνεχεια ενας μονο ,ενας τονιζω,να ανακαλυπτει αυτος και μονο αυτος καθε ειδους παρατυπια και σπαταλη σε ενα δημο. και ως γνωστον "το πολυ το Κυριε ελεησον,το βαριεται και ο Θεος" ή οπως λενε στο χωριο μου ......Λυκος στα προβατα,λυκος στα προβατα.......αλλα οταν ο λυκος πηγε πραγματικα στα προβατα,δεν τον πιστεψε κανεις τον βοσκο ......

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Βεγγαλικά στο θυρρειο.... Χαχαχαχα μονο ο στραπατσαρας ρίχνει με τα βέλη.. Χαχαχα .κάδοι κομποτρυπες παρτυ κανουν οι γάτες καθε βράδυ, λαμαρίνες καρφώνει ο πρόεδρος να ηρεμήσει τους πολιτες.. Αχρηστοι ...παρτακηδες, η Πανταζή πάει καί επισκέψεις σε σπίτια γλυφτηδων παρασίτων που ζουν με παράνομες δουλειές στο γυμναστήριο του δημοτικού.. Κύριε Μωραϊτη, Καραγιάννη Ξυπνήστε...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. Eισαγγελέας να παρέμβει αμέσως. Κώστα συγχαρητήρια.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. Mιλάμε για χοντρό φαγοπότι. Αίσχος, ντροπή, μπόχα .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. Ο λαοκρατης Μωραϊτης που είνα συμφωνεί μ ολα αυτά;;;; η.... Δε "γνωρίζει "

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. Κώστα ξέρεις γιατι τα κανουν αυτα και αυτοι τρωνε με χρυσα κουταλια; Γιατι μας εχουν ολους γραμμενους.
    Βλεπουν οτι δεν ξεσηκωνετε ο κόσμος, δεν αντιδρά κανενας δημοτικός σύμβουλος, οσο και να κλεψουν, οσο και να κοροιδεψουν και σου λεει ΔΩΣΕ ΠΟΝΟ ΣΤΑ ΓΙΔΙΑ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. Ούτε ο Τσακάλης Βασίλειος, ούτε η Ζαρκαδούλα πήραν αυτά τα λέφτά. Ο Τσακάλης είναι συγγενής του Ντόφαλου και η Ζαρκαδούλα ξαδέρφη της γυναίκας του Νέρωνα. Ετσι δεν είναι μποτίλια;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  17. Απορια: Ο Παντελής καποτε εβγαζε ανακοινωσεις, εβγαζε αφρές, τσίριζε, έβριζε και τωρα κανει τουμπεκι.
    Συμπέρασμα: Αυτά πού λέει ο τριαντακονσταντης ειναι 1000000% ΑΛΗΘΙΝΑ???

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  18. Με την άδεια του Κώστα γράφω. Αυτά μου είπε είναι αραιές ψιχάλες. Έρχονται αστροπελάκια, καταιγίδες, θύελλες, τσουνάμια μεγάλα. Δεν μπορείς να φανταστείς μου είπε. Τον πίεσα να μου πεί ένα νούμερο. Την κατάλληλη ώρα μου είπε. Περίμενε και δεν θα πιστεύεις στα μάτια σου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  19. Πλύσιμο κάδων? Σοβαρά τώρα. Πότε πλύθηκαν οι κάδοι ρε παιδιά? Ντροπή σας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  20. Σαν όρνια έπεσαν πάνω στο δημόσιο χρήμα. Θύμιο Φερεντίνο γιατί κούρνιασες;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Kserei autos kai kanei ntoupeki...an thelei as kounithi...tha ton kremasoun sta mantalakia...

      Διαγραφή
    2. Daskale doston ston lao min ton kaliptis.Eisai sinenoxos.

      Διαγραφή
  21. Να ενημερωθεί άμεσα ο τσίπρας και η κυβέρνηση για την διαφθορα στο δήμο βόνιτσας. Ηπιαν τα αίμα των δημοτών. Φέρτε τα λεφτα μας πίσω.
    Μνημονια μεχρι να παγωσει ο Αμβρακικός! Αυτος ο τοπος δεν εχει σωτηρια..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  22. 106.000 € για δαπάνες που αφορούν τη πλύση κάδων; Μα οι ψεκασμοί των κάδων γίνονται με ειδικό φάρμακο και σαπούνι ενώ οι πλύσεις με ειδικό πλυντήριο; Πότε έγινε αυτό;
    Έγιναν πλύσεις και απολυμάνσεις ελα χριστέ κι Απόστολε;...
    Εγω πάντως κατηγορημτικά λέω: Οι καδοι σκυλοβρωμάνε και ζέχνουν και απο οτι φαίνονται δεν έχουν πλυθεί ποτέ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  23. Ο βουλευτής τι λέει για όλα αυτά. Γιατί κυριε βουλευτα σιωπάς? ??? Με μια επίσκεψη του βουλευτή στον εισαγγελέα λύνονται όλα σε ένα λεπτό. ..Αλλά ο βουλευτής? ???

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  24. ΝΤΡΟΠΗ ΚΑΙ ΑΙΣΧΟΣ!ΕΜΕΙΣ ΟΙ ΚΑΤΟΙΚΟΙ ΠΛΗΡΩΝΟΥΜΕ ΤΟΝ ΜΙΣΘΟ ΤΟΥ ΚΑΡΕΚΛΟΚΥΝΗΓΟΥ ΣΤΟΥΠΑ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΑΥΞΗΣΕΙΣ ΤΕΛΩΝ ΝΑ ΔΙΠΛΑΣΙΑΖΕΙ ΤΟ ΝΕΡΟ ΝΑ ΑΥΞΑΝΕΙ ΤΑ ΤΕΛΗ ΗΛΕΚΤΡΟΦΩΤΙΣΜΟΥ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΡΟΥΣΦΕΤΙΑ ΤΟΝ ΦΙΑΛΗ ΠΕΤΡΟΓΚΑΖ ΝΑ ΦΕΡΝΕΙ ΚΛΑΡΙΝΑ ΚΑΙ ΠΡΑΤΙΝΕΣ ΤΟΝ ΜΠΑΛΑΦΑ ΝΑ ΤΣΑΚΙΖΕΙ ΑΡΝΑΚΙΑ ΑΠΟ ΕΚΕΙ ΠΟΥ ΗΤΑΝ ΣΤΗΝ ΛΟΡΔΑ ΚΛΠ.ΤΖΕΦΡΙΕ ΚΟΥΝΕΛΗ ΑΣΠΡΟΚΟΚΟΡΑ ΣΥΜΦΩΝΕΙΤΕ?ΜΠΑΛΑΤΣΟΥΡΑ ΕΣΥ ΔΕΝ ΤΑ ΞΕΡΕΙΣ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΓΡΑΦΕΙ Ο ΚΩΣΤΑΣ?ΑΝ ΕΙΝΑΙ ΨΕΜΑΤΑ ΒΓΑΛΤΕ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ.ΑΚΟΥ ΠΛΥΣΙΜΟ ΚΑΔΩΝ......

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  25. Οι καδοι πληθηκαν με φορτηγο αναλογο της σκουπιδιαρας. Μπροστα πηγαινε η σκουπιδιαρα και αδειαζε και μετα περνουσε το συγκεκριμενο φορτηγο. Αφου το ειδαν αρκετοι και μαλιστα ρωτησαν τι ακριβως κανει το συγκεκριμενο οχημα. Αλλα σας δωθηκε παλι η ευκαιρια απο τον κυριο που ψαχνει τη διαφανεια στο δημο αντι να ψαχνουμε ολοι μαζι τη διαφανεια στην κυβερνηση και τους τριακοσιους. Ξυπνηστε ρε....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  26. Αναθεμα και πλυθηκε καδος....αν συνεβαινε το κατουνανιους θα μας ειχε κανει μουσκεμα απο τα νερα εκτος και μιλαμε για στεγνο πλυσιμο αμ το αλλο που ειδα στο διαυγεια γηπεδα παλαιρου ξερετε αυτα με την μπογια που σε δυο χρονια θα εχουν σβηστει 24000 γιουρο σε γνωστοτατο καταστημα του αγρινιου

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  27. Ο καταγης αρπαξε 1200 για κατι κοκακολες στην πρατινογιορτη εδω στην πλαγια και τωρα σκουζει κατα του κωστα ΓΙΑΤΙ ΠΕΡΙΜΕΝΕΙ ΚΑΙ ΑΛΛΑ ΤΙΜΟΛΟΓΙΑ ΕΜ ΠΩΣ......

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  28. ΠΡΟΣ 8:19:
    Μας θεωρείς ηλίθιους πατριώτη. Πότε πλύθηκαν οι κάδοι; Αν θες κάτσε για λίγο ακίνητος δίπλα σε ένα κάδο και θα αναπνευσεις την κόλαση σε δόσεις.
    Έντονη δυσοσμία σαν ψόφιο σκυλί... Σκυλοβρωμάνε!!
    Φάε τωρα σανο απο τον αποστολάκη να χορτασεις!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  29. ανωνυμε 8.43 εχεις δικιο ! με το καθαρο κερδος απο αυτα τα 1200 ευρω σκεφτομαι να αγορασω και αλλα παντελονια να χαρισω σε καποιους που δεν φορανε και σχολιαζουν-βριζουν στα blogs ανωνυμα βεβαιως βεβαιως .ελα μη φοβασαι πες το ονοματακι σου ή μηπως ντρεπεσαι; ΥΓ. στην πρατινογιορτη φανταζομαι ησουν και συ για το τσαμπα ε; τσαμπα μαγκας ........

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  30. καλα τα λες δασκαλε και ανωνυμε μονο ο στραπατσαρας με τα βελη κανει δουλεια..κυριε παντελη πες μας που πεταξατε τα βεγγαλικα εσυ με την κλικα σου?..τοσο χρημα δινει ο δημος και καλα για το χωριο και τα τρωνε...αλλα οι κατοικοι μονο να παραπονιουνται ξερουν παρτε την εξουσια στα χερια σας θυρρειωτες μην κοιμαστε αλλο

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  31. Με τα βεγγαλικά ο μποτιλιας πλήρωσε την ορχήστρα ζαφειρουλη το 15αυγουστο απλα πράγματα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  32. ΦΙΛΕ 6:31 ΦΩΝΑΞΕ ΠΙΟ ΔΥΝΑΤΑ ΝΑ ΑΚΟΥΣΕΙ Ο ΜΩΡΑΙΤΗΣ ΚΑΙ Ο ΚΑΡΑΓΙΑΝΝΗΣ ΜΠΑΣ ΚΑΙ ΣΩΣΟΥΝ ΤΟ ΘΥΡΙΟ...ΟΥΧΑΧΑΧΑ.ΩΡΕ ΠΑΜΕ ΚΑΛΙΑ ΜΑΣ .ΔΕ ΞΕΡΕΙΣ ΩΡΕ ΟΤΙ Ο ΜΩΡΑΙΤΗΣ ΨΗΦΑΕΙ ΚΑΡΙΟΛΗ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  33. εγω σαν δημοτης του δημου ακτιου βονιτσας και ανεξαρτητος απο οποιαδηποτε πολιτικη αρχη βλεπω τα σχολια που κανετε και γελαω. παντως περα απο την πλακα βγαζετε πολυ χολη και μενος για ορισμενα ατομα και φαινεται ξεκαθαρα και ορισμενες φορες με πολυ γραφικο τροπο. ναι στα αρθρα για να ενημερωνονται οι δημοτες οχι στις χυδαιοτητες και γραφικοτητες ακομα και απο την πλευρα του αρθρογραφου. το οτι λεει ο αθρογραφος οτι με τα λεφτα αγοραζαμε δυαρι δεν ειναι πληροφορηση ειναι εμπαθεια. αλλωστε τι το θελει το δυαρι ο δημος?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  34. Tουλάχιστο τρεις φορές σε διαφορετικά συμβούλια ο Δήμαρχος είπε για την άδρευση δεν υπάρχουν τιμολόγια. Έλεγε ψέματα. Κόπηκαν επί των ημερών του πάνω από 41.000 ευρώ. Μπράβο δάσκαλε τους έκανες ρεζίλι.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  35. Προφανώς τα 1200 ευρώ για τα βεγγαλικά στο Θύρρειο είναι εικονικό τιμολόγιο. Να πληροφορηθεί η Πανάγιω από το Νέρωνα σε ποιές τσέπες κατέληξαν τα χρήματα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  36. Ειναι κι εκείνος τωρα του Ταε κ βοντο θυρρειου γλύφει εκει στο δημρχειο λες και τον κάλεσε κανενας να σωσει το θυρρειο, εφχαριστει δημοσια για τα εργα στο σχολειο.. Δεν επιβιώνουν στα χωρια τους και μας φορτώνονται

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  37. Ο Καταγής πούλησε αναψυκτικά 1200 ευρώ και πληρώθηκε. Γιατί σκούζει; Eκτός και αν δεν πούλησε και εισέπραξε. Τότε αλλάζει το θέμα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  38. Καταγή πάνω από όλα βάζεις τα χρήματα. Οι τσαμπουκάδες σου δεν περνάνε πιά. Κούρνιασε και μούγκα. Αρκετά μας το παίζεις εδώ στη Πλαγιά δεξιότατος. Το χρήμα από το μποτίλια το πήρες όμως. Τουπέκα λοιπόν.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  39. Και να πλήθηκαν οι κάδοι , πως είναι δυνατόν να στοίχησε το πλύσιμο 100.000 ευρώ. Τα παντελόνιασαν τα χρήματα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  40. O Nέρωνας έκαψε τη Ρώμη. Ο μποτίλιας που αυτοονομάζεται Νέρωνας μαζί με το Γεωργοθόδωρο καίνε τα χρήματα των Δημοτών. Ούστ ρε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  41. Πριν μία ώρα μιλούσα με το Κώστα. Μου είπε τα ποσά αυτά είναι η αρχή. Τα ποσά που θα ανακοινωθούν προσεχώς θα κάνουν πάταγο.Μου είπε ότι το λόγο στο Δημοτικό Συμβούλιο δεν του τον δίνουν γιατί ξέρουν τι έχουν κάνει. Δεν περίμεναν να δημοσιευτούν όλα αυτά και τα υπόλοιπα μου είπε. Τον είδα πολύ προβληματισμένο και μου είπε. Φίλε αυτό που με στενοχωρεί περισσότερο είναι το γεγονός ότι άνθρωποι που προέρχονται από φτωχιές οικογένειες τώρα που βρέθηκαν στην εξουσία συμπεριφέρονται πολιτικά με αυτό το τρόπο. Θα συνεχίσεις τον ρώτησα. Με οποιοδήποτε τίμημα μου απάντησε όλοι οι δημότες θα μάθουν που πήγε και το τελευταίο ευρώ.Είμαι αποφασισμένος και έχω δεσμευτεί στους Δημότες και τους αναγνώστες μου απάντησε. Αυτά που συζητήσαμε να τα δημοσιεύσω τον ρώτησα. Βεβαίως και σε ευχαριστώ μου απάντησε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  42. έντιμοι και καθαροί δημοτικοί σύμβουλοι που είστε έξω από αυτό το φαγοπότι μιλήστε. Διαφορετικά θα πάτε στο μπάτο όλοι μαζί.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  43. Eχουμε έγκυρη ενημέρωση από το Τριαντακωνσταντή. Από μαθητής που ήταν μέσα στους τρεις καλύτερος της τάξης στη Βόνιτσα ξεχώριζε. Μιλούσε για πράγματα που εμείς αγνοούσαμε. Χαίρομαι που παρέμενε αγωνιστής και κοντά στη φτωχολογιά.Θυμάμαι τις συζητήσεις που έκανε με το καθηγητή Ξυδέα. Κώστα είμαι σίγουρος για την επιμονή σου στον αγώνα. Ανησυχώ όμως για σένα. Τα έβαλες με μεγάλα συμφέροντα πρόσεχε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  44. ληα καταγη μην ασχολεισαι με τσαμπα μαγκες. αυτοι ειναι για το φαγοποτι τζαμπα γι αυτο φωναζουν. φαντασου να τους ειχαμε να κυβερναν κιολας οπως τους ειχαμε μια τετραετια και ο κοσμος ειδε ποσο λυσσαλεοι πειναλες ητανε και γιαυτο βγαλανε παλι τον γιωργο η μηπως νομιζετε δεν τα θυμομαστε?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  45. Αν πιστεύανε τους κομμουνιστές δεν θα πέθαινανε παιδιά από τη πείνα ! Εμείς σύντροφε θα τα λέμε κι αστούς να ασχολούνται με πρόβατα και λύκους!εμείς είμαστε αετοί,ούτε πρόβατα ούτε λύκοι!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  46. Kυρία Βέμου Αθηνά από Κατουνα στο ΔΣ να το ενημερώσεις που πήγαν τα 1200 ευρώ για τα βεγγαλικά. Είσαι αντιπρόεδρος του Κέντρου Μέριμνας. Αν δεν το κάνεις καλύπτεις το Νέρωνα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  47. ΠΡΟΣ ΦΙΛΟ "ληα καταγη" 8:08 π.μ.
    Αφήστε κάτω την κουτάλα... Δεν ντρέπεσται ρε να ζειτε απο τα λεφτά των δημοτών, λίγη αξιοπρέπεια δεν έχετε;; Βρε ουστ κοπροσκυλα???

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  48. Τώρα είμαι βέβαιος ότι οι 6 τραμπούκοι που επιτέθηκαν στο Κώστα είχαν πάρει εντολές από το Δημαρχείο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  49. Γεωργοθόδωρε , Νέρωνα και λοιποί να κάνεις μια εκδήλωση με θέμα , τη κατασπατάληση- καταλήστευση του δημοσίου χρήματος. Η Πανάγιω να απομείνει στο τέλος τιμητική πλακέτα στον τραμπούκο από τη Κατούνα και το τραμπούκο πατέρα της και στους άλλους τραμπούκους αναμνηστικά μετάλλια. Ντροπή ρεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεε

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  50. Έκαναν το Δήμο ρεζίλι με τα καμώματα τους. Αποστολάκηδες τελειώσατε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  51. Τη δόξα πολλοί εμίμησαν, τα ευρώπουλα ουδείς.Ντροπή ρε κοπρόσκυλα να ξεκοκαλίζετε το δημόσιο χρήμα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  52. Πρόκειται για κατατμήσεις έργων και προμηθειών. Πράξεις κακουργηματικού χαρακτήρα. Να παρέμβει πάραυτα αυτεπαγγέλτως ο εισαγγελεύς.
    Ένας νομικός

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  53. 70.000 Eυρώ σε ένα χρόνο για γραφική ύλη. Ούτε τα 6 Λύκεια του Αγρινίου δεν ξοδεύουν τόσα χρήματα. Έπεσε μεγάλο φαγοπότι.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  54. ΩΡΕ ΚΑΤΑΓΗ ΚΑΙ ΣΥ ΣΤΟ ΚΟΛΠΟ?Ο ΒΙΤΣΑΣ ΠΟΥ ΜΑΣ ΑΝΑΓΚΑΖΕ ΝΑ ΣΤΗΡΙΖΟΥΜΕ ΚΑΡΙΟΛΗ ΗΘΕΛΑ ΝΑ ΞΕΡΩ ΕΙΝΑΙ ΧΑΡΟΥΜΕΝΟΣ ΠΟΥ ΤΟΝ ΣΤΗΡΙΞΕ?
    ΕΛΑΤΕ ΠΛΑΓΙΑ ΝΑ ΔΕΙΤΕ ΤΑ ΧΑΛΙΑ ΤΗΣ ΔΗΜΑΡΧΙΑΣ ΑΠΟΣΤΟΛΑΚΗ ΚΑΙ ΑΝ ΒΡΕΙΤΕ ΕΝΑ ΕΡΓΟ ΘΑ ΣΑΣ ΞΑΝΑΨΗΦΙΣΩ ΑΝ ΟΧΙ ΘΑ ΕΙΜΑΙ ΥΠΟΨΗΦΙΟΣ ΜΕ ΟΠΟΙΟΝ ΕΙΝΑΙ ΑΠΕΝΑΝΤΙ.ΕΧΟΥΜΕ ΝΑ ΔΟΥΜΕ ΕΡΓΟ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΠΟΧΗ ΣΟΛΔΑΤΟΥ ΚΑΙ ΑΣ ΤΟΝ ΜΑΥΡΙΖΑΜΕ ΕΔΩ ΣΤΟ ΧΩΡΙΟ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  55. κατατμησεις προμηθειων και εργων αναθεσεις πλιατσικο στο δημοσιο χρημα εκδηλωσεις τιμης ακομα και για το κατουρημα του ταδε ανταρτη στο καστρο μας ασυδοσια στην πλατεια μας καταληψη μπροστα στο δημαρχειο απο καφεπωλη προστατευομενο του καρυ αν δεν ερχοταν για λιγο ο ζαβερδιανος τα παιδια θα ηταν ακομα σε κοντεινερ και νερο θα πιναμε απο αμιαντο εργατες πανω απο 15 καθε πρωι απολαμβανουν τον καφε τους μπροστα στο δημαρχειο μια βολτα θα σας πεισει

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  56. To Δημοτικό Συμβούλιο γιατί δεν συνεδρίασε Κουνέλη όπως ορίζει ο νόμος το Σεπτέμβριο; Kαραμπινάτη παρανομία. Η αντιπολίτευση που είναι;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  57. Oι βουλευτές να φέρουν το θέμα με επερώτηση στη Βουλή. Διαφορετικά συγκαλύπτουν τη κατασπατάληση του δημοσίου χρήματος.Τα πολιτικά κόμματα και οι Δημοτικές παρατάξεις οφείλουν να πάρουν θέση. Διαφορετικά δεν θα αφήσουν τίποτε στο Δήμο. Σε λίγο θα πουλάνε ποτροπαράθυρα , έπιπλα κλπ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  58. Στρατηγέ ο Δήμαρχος μέσα στα προηγούμενα ΔΣ σε δούλευε, έλεγε ψέματα για την άδρευση. Τώρα που ο δάσκαλος τον έβγαλε στο ξέφωτο φέρσου ως Στρατηγός. Διαφορετικά θα γίνεις υπασπιστής του Δημάρχου. Διάλεξε. Θα το δούμε στο επόμενο ΔΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  59. Αγαπητε ανωνυμε 2.27 δεν μιλησα υπερ του Αποστολακη.δεν μιλησα για το αν γινονται ή οχι εργα.δεν μιλησα για χρηστή ή οχι διοικηση.τονισα το απλο αλλα ισως ακαταλαβιστικο για πολλους..... οτι δεν ειναι δυνατον να ψαχνουμε να ανακαλυψουμε σκανδαλα σε καθε δαπανη του Δημου,ειτε δημαρχος ειναι ο Αποστολακης ειτε παλιοτερα ο Σολδατος ειτε αυριο καποιος αλλος. τωρα αν αυτο ειναι κατανοητο ή ξεπερναει τις δυνατοτητες της αντιληψης του καθε ενος ,ειναι αλλο θεμα. αλλα ρε παιδια τι γινεται;ο Τριαντακωνσταντης καταγγελει επωνυμα με το θαρρος της γνωμης,ολοι οσοι τον υποστηριζουν γιατι δεν γραφουν και αυτοι επωνυμα;μηπως απο ταπεινοφροσυνη ή μηπως απο φοβο; ή ακομα χειροτερα απο ντροπη για το ποιόν τους; τα στοιχεια που ανακοινωνει ο Καθηγητης ειναι αυτα που παρουσιαζονται σε αυτη την αναρτηση και παλαιοτερα σε αλλες αντιστοιχες. ολοι οσοι τα πιστευουν γιατι ζητουν απο τον Τριαντακωνσταντη να τα παει στον εισαγγελεα και δεν τα τυπωνουν να τα πανε οι ιδιοι; ειναι ωραιο πισω απο την ανωνυμια του πληκτρολογιου να κατηγορεις καποιον(ακομα και δικαια) και να τον χαρακτηριζεις με χαρακτηρισμους που δεν εχουν σχεση με την ιδιοτητα του ως δημαρχου,ως δημοτικου συμβουλου ,ως προεδρου κτλπ αλλα με την σωματικη του εμφανιση; και για ολους οσοι ανεφεραν την δημαρχια Σολδατου ας μην ξεχναν οτι και τοτε καποιοι ανακαλυπταν καθημερινα "σκανδαλα"αλλα ως γνωστον "ανθρακες ο θησαυρος".ας ξεχωρισουμε επιτελους το αν παραγεται εργο απο την εκαστοτε δημοτικη αρχη απο τον αν τα παντα γινονται σκανδαλωδως.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  60. ΚΟΥΝΕΛΕ ΔΕΝ ΚΑΛΕΣΕΣ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ ΤΟΝ ΣΕΠΤΕΜΒΡΗ ΜΗΝΑ.....Η ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΑ ΓΙΑ ΠΑΡΑΒΑΣΗ ΚΑΘΗΚΟΝΤΟΣ ΕΓΙΝΕ ΗΔΗ ΣΤΗΝ ΑΠΟΚΕΝΤΡΩΜΕΝΗ.ΚΑΛΑ ΓΙΑ ΛΟΓΟΔΟΣΙΑ ΤΡΙΑ ΧΡΟΝΙΑ ΔΕΝ ΤΟ ΣΥΖΗΤΩ.Η ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΠΕΘΑΝΕ ΓΙΑ ΤΗΝ ΒΟΝΙΤΣΑ.ΕΔΩ ΕΙΝΑΙ ΚΑΡΓΙΟΛΙΣΤΑΝ.ΤΑ ΠΟΘΕΝ ΕΣΧΕΣ ΨΑΧΝΩ ΤΩΡΑ ΣΤΟ SITE ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΚΑΙ ΔΕΝ ΤΑ ΒΛΕΠΩ.ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΑ ΚΑΙ ΓΙΑ ΑΥΤΟ.ΤΑ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΑ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΑΝΤΙ ΣΤΟ ΟΙΚΟΠΕΔΟ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΕΙΝΑΙ ΠΑΡΚΑΡΙΣΜΕΝΑ ΣΤΟ ΠΡΑΤΗΡΙΟ ΤΣΑΚΑΛΗ ΣΤΗΝ ΠΑΛΑΙΡΟ.Η ΝΕΚΡΟΦΟΡΑ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΚΑΤΟΥΝΑΣ ΚΑΝΕΙ ΜΠΑΝΙΑ ΣΤΟ ΛΟΥΤΡΑΚΙ.ΤΙ ΑΛΛΟ ΘΑ ΔΩ ΑΚΟΜΗ....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  61. 3:54 Μ.Μ. ΤΡΑΒΑ ΣΤΟΝ ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΑ ΚΑΙ ΜΗΝ ΑΣΧΟΛΕΙΣΑΙ ΜΕ ΕΝΑ ΑΠΛΟ ΣΧΟΛΙΟ. ΓΙΑ ΝΑ ΣΕ ΔΟΥΜΕ ΚΙ ΕΣΕΝΑ ΚΑΙ ΚΑΤΙ ΑΛΛΟΥΣ ΠΟΥ ΚΑΤΗΓΟΡΟΥΝ. ΕΣΕΙΣ ΟΙ ΗΘΙΚΟΙ ΠΟΛΙΤΕΣ ΠΟΥ ΣΑΣ ΕΔΩΣΑΝ ΤΟ ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΝΑ ΚΑΤΗΓΟΡΕΙΤΕ ΟΠΟΙΟΝ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΚΑΙ ΑΝΩΝΥΜΑ ΠΑΝΤΑ ΓΙΑΤΙ ΦΑΙΝΕΤΑΙ ΤΟ ΕΠΙΠΕΔΟ ΣΑΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  62. κ. Ηλια Καταγη, δεν σας ξερω αλλα μιλατε παρα πολυ σωστα. Πισω απο τους ανωνυμους κρυβονται τα μοντελα ή μηπως οι ομορφοι και οι κορμαρες, αλλα και ολοι οι ηθικοι μεχρι αηδιας? Αντι να ασχολουνται πως θα μπορεσουν να συνεργαστουν για να κανουν πολλα πραγματα για τον τοπο σχολιαζουν, ξεκατινιαζονται και οτι αλλο θες ανωνυμα παντα. Ποιο το οφελος? Αυτη ειναι οι κοινωνια μας. Κανενας δεν κοιταζει τα παλουκια του χωραφιου του παρα μονο του γειτονα.

    Μελος Συλλογου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  63. Γιώργο με την πολιτική σου κατάφερες να φέρεις πίσω τους προηγούμενους και ας μην το βλέπεις εσύ και οι αυλικοί σου σε αποκοιμίζουν για να βολεύονται και θα σε πουλήσουν μόλις αρχίσει η προεκλογική περίοδος.Ολοι εμείς που σε ψηφίσαμε και αγωνιστήκαμε ντρεπόμαστε για όλα αυτά.Οι εργολάβοι και το μοίρασμα αποδείχτηκε οτι δεν βγάζουν δήμαρχο κάποιον θυμήσου τι στραπάτσο πάθαμε το 2010 και μην νομίζεις οτι τότε χάσαμε απο τον Τάνταρο.Σου τα είπαμε και στην συνάντηση στον Σώζο.Οι πολίτες εύκολα σε σιχαίνονται με όλες αυτές τις αποκαλύψεις.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  64. τελικα με το ποταμακι τι θα γινει δημαρχε οι γιαννιωτες ηταν σημερα εδω και ελεγαν οτι το πηραν για σπιτια μηπως το πουλησες τελικα στα κρυφα μπαλαφα κανα κοψιδι και νανι η αναπτυξη ηρθε

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  65. Το ποθεν εσχες ολων των δημοτικων συμβουλων τωρα στη δημοσιοτητα.Οι λογαριασμοι ολων στην δημοσιοτητα.(καποιοι απο τωρα τα επενδυουν)......

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  66. Eίμαι κάτοικος Αμφιλοχίας. Μένω έκπληκτος με αυτές τις δαπάνες. Ξεπερνούν κάθε λογική και αιτία. Εδώ γίνεται κάτι σάπιο. Το Τριαντακωνσταντή δεν το ξέρω. Τον συγχαίρω για τον αγώνα που κάνει.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  67. Aπό καρδιάς ένα μεγάλο ευχαριστώ.

    Ο ανιδιοτελής τούτος αγώνας έφερε ξανά την ελπίδα σε τούτο το τόπο. Ένα τόπο θαυμάσιο, στολίδι φυσικού κάλλους, με τεράστιες προοπτικές ανάπτυξης που ισχυρά πολιτικά και οικονομικά συμφέροντα τον άφησαν να μαραθεί.

    Τον μετέτρεψαν σε χωματερή ενός μεγάλου τμήματος της Δυτικής Ελλάδας.

    Στηριζόμενοι στην μη ενημέρωση των Δημοτών , στο φόβο τους για το αύριο, στα πολλά προβλήματα τους έπαιζαν ανενόχλητοι πολιτικά παιχνίδια στη πλάτη τους.

    Με πυλώνες στη πολιτική τους τις πανάκριβες απευθείας αναθέσεις, τη μη είσπραξη των οφειλών των Δημοτών και τη κατασπατάληση των χρημάτων από το ΕΣΠΑ διαμόρφωναν εκλογικά αποτελέσματα επί δεκαετίες σε τοπικό επίπεδο.

    Με αυτό τον αγώνα βγήκαν στο ξέφωτο πολλά. ΘΑ ΒΓΟΥΝ ΑΚΟΜΗ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ.

    Είμαστε ακόμη στην ΑΡΧΗ.

    Τα ποσά που θα δημοσιευτούν στη συνέχεια ΘΑ ΠΡΟΚΑΛΕΣΟΥΝ ΠΟΛΙΤΙΚΟ ΠΑΤΑΓΟ.

    Κάποιοι φόρεσαν κοστούμια που δεν τους πηγαίνουν, νόμισαν και νομίζουν ότι είναι τα νέα τζάκια. Βρίσκονται σε μεγάλη πλάνη.

    Ξέχασαν από που ξεκίνησαν και δυστυχώς εκμεταλεύονται τη φτωχολογιά απροκάλυπτα.

    Η ελπίδα και το χαμόγελο ήρθε ξανά στους πολίτες.

    Πείστηκαν οι πολίτες ότι δεν είναι πανίσχυροι οι τοπικοί άρχοντες όσο νόμιζαν ή όσο διέδιδαν.

    Τέσσερις Δημοτικοί Σύμβουλοι που εκλέχτηκαν το 2014 έχουν παραπεμφθεί στο πειθαρχικό των ΟΤΑ για τα περαιτέρω.

    Δυστυχώς η αντιπολίτευση δεν παίζει σωστά το θεσμικό της ρόλο.

    Μερικοί Δημοτικοί Σύμβουλοι( οι άλλοι ξέρω τι θα κάνουν) της πλειοψηφίας ΑΝΤΙΔΡΑΣΤΕ. Σταματήστε αυτό το ΚΑΤΗΦΟΡΟ.

    Η σύμφωνη γνώμη σας ή η σιωπή σας είναι ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΣΥΝΕΝΟΧΗ.


    Αγαπητοί Συνδημότες

    ΤΟ ΠΟΤΑΜΙ ΤΗΣ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗΣ ΔΕΝ ΓΥΡΙΖΕΙ ΠΙΣΩ.

    Αφήστε σας παρακαλώ το καναπέ της τηλεόρασης, της απάθειας, της λογικής του δεν γίνεται τίποτε.

    Γίνετε ΕΝΕΡΓΟΙ ΠΟΛΙΤΕΣ και ΟΧΙ ΦΟΒΙΣΜΕΝΟΙ ΥΠΗΚΟΟΙ.

    Ο ΤΟΠΟΣ ΘΑ ΠΑΕΙ ΜΠΡΟΣΤΑ.

    Ο ΤΟΠΟΣ ΘΑ ΓΥΡΙΣΕΙ ΣΕΛΙΔΑ.

    ΔΕΝ ΠΑΕΙ ΑΛΛΟ.

    Κώστας Θ Τριαντακωνσταντής

    Μαθηματικός



    ΑπάντησηΔιαγραφή
  68. Κώστα περιμένουμε το επόμενο άρθρο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  69. Αγνωστε φίλε που γράφεις για τον άνθρωπο που έχει το ταεκβοντο θυριου να σε ρωτήσω τον γνωρίζεις καλά? Μάλλον οχιγιατι θα έπρεπε να ξέρεις οτι εχει δωρίσει παρα πολλά πράγματα στο σχολείο όπως υπολογιστές όργανα γυμναστικής ακόμη και χρήματα για την συντήρηση του. Γιατί δεν ρωτάτε πρωτα το σύλλογο γονεων και κηδεμόνων και ακομη και τη σχολική επιτροπή στη βονιτσα. Πως γίνεται να ειναι γλειφτης κάποιος που προσφέρει? Εγω ξέρω πως οταν γλειφεις προσπαθείς να πάρεις κάτι και οχι να δώσεις μακάρι να υπήρχαν και αλλοι εθελοντές

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  70. Ο συγκεκριμενος αφενός είναι τρελαμένος με το χωριό μαςκαι αφετέρου έχει δώσει πιο πολλά απ ότι έχει πάρει

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  71. Αγαπητε μου φιλε το γυμναστηριο του θυρρειου και ο εν λογω δασκαλος εχουν προσφερει πολλα στον αθλητισμο και στην παιδεια και υλικα και οικονομικα.
    Αλλοι προσφερουν πολιτισμο κι αλλοι προσφερουν ρυπανση .Ολοι ξςρουμε ποιος ειναι ο καθενας και τι εχει προσφερει

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ναι ετσι ειναι ξερουμε ολοι τι ακριβως ειναι ο καθενας και πρεπει τους σκαρτους να τους βγαζουμε στην ακρη οταν ομως ενας ανθρωπος βαζει την ψυχη του σε ενα τοπο προσπαθοντας να κανει καλο στα παιδια σου τον χειροκροτεις και τον στηριζεις με νυχια και με δοντια

      Διαγραφή
  72. Φιλοι Σχολιαστες λετε για τον Κουνελη γυρολογο.Να δειτε τον Γεροκωστοπουλο.Κανταρια τον αφηνει

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  73. Τα κτιρια ειναι του Δημου και σας αφορα. Αδικα προσπαθειτε να κανετε κακο. Οτι αφορα τα παιδια ο Δημος κανει το καλυτερο. Αιντε επιτελους αμορφωτοι.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Τι λες γι αυτό αγαπητό Ξηρόμερο