Πέμπτη 7 Σεπτεμβρίου 2017

ΚΩΣΤΑΣ ΤΡΙΑΝΤΑΚΩΝΣΤΑΝΤΗΣ: Δεν πάει άλλο...

ANAKOINΩΣΗ

      Αύριο Παρασκευή 08-09-2017 θα δημοσιεύσουμε το δεύτερο μέρος του άρθρου με την ευκαιρία της συμπλήρωσης τριών ετών από την ανάληψη των καθηκόντων της Δημοτικής Αρχής.

ΘΕΜΑ 1 :
    Υπάρχει σοβαρό πρόβλημα στη Δημοκρατία, όταν η μείζονα αντιπολίτευση δεν ασκεί τον απαραίτητο έλεγχο στη πλειοψηφία που έχει τη πολιτική νομιμοποίηση να διοικεί και δεν καταθέτει τις προτάσεις της στη κρίση των πολιτών.
    Ο επικεφαλής της μείζονος αντιπολίτευσης κ. Φερεντίνος δεν ασκεί τον έλεγχο που είναι υποχρεωμένος θεσμικά και πολιτικά να κάνει.  
   -Γιατί; Tι σας συγκρατεί κ Φερεντίνο;

ΘΕΜΑ 2:
     Θα γελάσει και το παρδαλό κατσίκι με την απίστευτη και όμως αληθινή απάντηση του Προέδρου του Κέντρου Κοινωνικής Μέριμνας και Ανάπτυξης κ Παντελή Αποστολάκη. 
    Οι δημοτικοί σύμβουλοι πλειοψηφίας και μειοψηφίας πρέπει να προβληματιστούν και οι Δημότες να ανησυχούμε σφόδρα από τα καμώματα τους. Αγαπητοί Συνδημότες τα πράγματα είναι πολύ σοβαρά. ΔΕΝ ΠΑΕΙ ΑΛΛΟ.

Κώστας Θ. Τριαντακωνσταντής
Μαθηματικός. 


5 σχόλια:

  1. Τα άλλα τα κατσίκια πότε και με ποιους γελανε ; Το πήρατε χαμπάρι ; Η απελπισία των απελπισμένων μίζερων, που ο κόσμος πολλές φορές καταδικασε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Η μείζων αντιπολίτευσις
    Της μείζονος αντιπολιτευσεως....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Νέρωνα τη παροιμία φασούλι το φασούλι γεμίζει το σακούλι τη ξέρεις. Αν τρυπήσει όμως το σακούλι τα φασόλια πέφτουν κάτω και αυτός που κουβαλούσε το σακούλι ενδέχεται να βρεθεί ......

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Ο ένας καλύπτει τον άλλο. Και οι δύο πρέπει να πληρώσουν.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Φερεντίνο ξύπνα, διαφορετικά ο δάσκαλος θα πει κάτι σε συγκρατεί και θα έχει δίκιο.
    Ενας ψηφοφόρος σου

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Τι λες γι αυτό αγαπητό Ξηρόμερο