Σάββατο 2 Σεπτεμβρίου 2017

Δημοτικό Συμβούλιο Ξηρομέρου: ΝΑΙ στην πληρωμή των υπερσυμβατικών εργασιών στο νέο κλειστό του Αστακού (ΒΙΝΤΕΟ)

ΑΠΟ ΞΗΡΟΜΕΡΙΤΙΚΗ ΜΑΤΙΑ 

     To Δημοτικό Συμβούλιο Ξηρομέρου αποφάσισε κατά πλειοψηφία, (11 ΥΠΕΡ- 7 ΚΑΤΑ), ότι θα πρέπει ο Δήμος να καταβάλει το ποσό των 175.087,93 €, στον ανάδοχο του έργου  για τις υπερσυμβατικές εργασίες που εκτέλεσε στο νέο κλειστό του Αστακού....
BINTEO 1

BINTEO 2

BINTEO 3
        Ενέκρινε δηλαδή  την υπ. αριθ. 180/2017 απόφαση της οικονομικής επιτροπής περί μη άσκησης ανακοπής της αριθ. 38/2017 διαταγής πληρωμής του μονομελούς πρωτοδικείου Μεσολογγίου...........


ΝΑΙ ψήφισαν οι παρόντες Δημοτικοί Σύμβουλοι από την συμπολίτευση: Βραχάς Παναγιώτης,Γαζέτας Παναγιώτης, Γκόλιας Παναγιώτης, Λαϊνάς Κωνσταντίνος, Λιβάνης Θεόδωρος, Πανταζής Απόστολος, Ρετούλης Θωμάς, Τσάρκος Βασίλειος, Κυριακός Κωνσταντίνος, 
και δυο από την αντιπολίτευση: Κολοβός Χρήστος, Ζορμπάς Ιωάννης. 

ΟΧΙ ψήφισαν οι Δημοτικοί Σύμβουλοι: Βελόνας Απόστολος, Καρφής Θωμάς,Μητσάνης Ζώης, Ταμπάκης Ηλίας, Μάντζαρης Ελευθέριος, Τζαχρήστας Παναγιώτης  και Κομπλίτσης Δημήτριος.

     Να πούμε ότι στο Δημοτικό Συμβούλιο μίλησε και εκπρόσωπός του αναδόχου του έργου δίνοντας διευκρινήσεις και απαντώντας σε ερωτήσεις των Δημοτικών Συμβούλων.
     Δείτε τα παραπάνω 3 βίντεο από την Συνεδρίαση (θα ανεβάσουμε και άλλα), αφού αναφέρουμε ότι η κριτική των Δημοτικών Συμβουλών της αντιπολίτευσης, κυρίως από τους κ. Μάντζαρη (μίλησε για διαπλοκή με τον Δήμαρχο Ερωτόκριτο Γαλούνη να ζητάει να πάρει πίσω την συγκεκριμένη λέξη λέγοντας  ότι οι εργασίες εκτελέστηκαν όλες και όποιος θέλει  μπορεί να τις ελέγξει μια προς μια) Τζαχρήστα και Κομπλίτση,  ήταν στην διαδικασία και στον τρόπο  που χειρίστηκε ο Δήμος Ξηρομέρου το συγκεκριμένο θέμα.

http://ksiromeritikimatia.blogspot.gr/

3 σχόλια:

  1. 175 χιλιάδες ευρώ τα δώσατε στο πανταζη για τη λίμνη Αμβρακία κ τα αρδευτικά κανάλια για να ποτίζει ο κόσμος ούτε φράγκο.Όλα για τον αστακό κ το πανταζη. Κ Εσύ βρε τζαχριστα τίποτα για της φυτείες κ Παπαδάτου ενα παραμύθι εισαι κ Εσύ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΟΛΟΙ ΣΤΗ ΣΥΜΠΟΛΗΤΕΥΣΗ ΜΙΛΑΝΑΙ ΓΙΑ ΠΟΛΙΤΗΣΜΟ ΜΕ ΤΟ ΚΛΗΣΤΟ ΤΟΥ ΑΣΤΑΚΟΥ. ΠΟΛΙΤΗΣΜΟΣ ΣΕ ΜΙΑ ΠΑΡΑΛΙΑΚΗ ΚΟΜΟΠΟΛΗ ΟΠΩΣ Ο ΑΣΤΑΚΟΣ ΕΙΝΑΙ ΠΡΩΤΑ ΝΑ ΕΧΕΙ ΝΕΡΟ ΔΕΥΤΕΡΟΝ ΗΑ ΕΧΕΙ ΚΑΘΑΡΟ ΠΕΡΙΒΑΛΟΝ ΒΙΟΛΟΓΙΚΟ ΤΡΙΤΟΝ ΣΦΑΓΕΙΑ ΤΕΤΑΡΤΟΝ ΚΑΘΑΡΗ ΘΑΛΑΣΣΑ ΚΑΙ ΝΑ ΜΗΝ ΒΡΩΜΑΕΙ ΠΕΜΤΟΝ ΜΑΡΙΝΑ ΕΚΤΟΝ ΔΡΟΜΟΥΣ ΕΒΔΟΜΟΝ ΚΑΛΕΣ ΥΠΥΡΕΣΙΕΣ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΦΕΡΟΥΝ ΠΛΟΥΤΟ ΚΑΙ ΚΑΤ ΕΠΕΚΤΑΣΗ ΤΡΟΦΗ ΧΩΡΙΣ ΤΡΟΦΗ ΔΕΝ ΜΠΟΡΗ ΝΑ ΑΘΛΗΘΗ ΚΑΝΕΝΑΣ.ΚΑΙ ΑΦΟΥ ΕΞΑΣΦΑΛΗΣΟΜΕ ΟΛΛΑ ΤΑ ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΤΟΤΕ ΦΤΙΑΧΝΟΥΜΕ ΧΩΡΟΥΣ ΑΘΛΗΣΗΣ ΚΛΗΣΤΑ ΓΗΠΕΔΑ Κ,Λ,Π, ΑΡΑ ΠΡΕΠΕΙ ΠΡΩΤΑ ΝΑ ΕΞΑΡΓΗΡΩΣΟΥΜΕ ΚΑΙ ΤΑ ΠΡΟΕΚΛΟΓΙΚΑ ΓΡΑΜΑΤΙΑ ΜΕ ΤΑ ΟΠΟΙΑ ΠΗΡΑΜΕ ΤΙΣ ΕΚΛΟΓΕΣ. ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ ΣΤΟΝ Κ. ΚΟΛΟΒΟ ΚΑΙ ΣΤΟΝ Κ. ΖΟΡΜΠΑ ΠΟΥ ΣΤΗΡΙΞΑΝ ΜΕ ΤΗΝ ΨΗΦΟ ΤΟΥΣ ΤΗΝ ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΑΡΧΗ ΣΤΗΝ ΚΑΤΑΣΤΡΑΤΗΓΗΣΗ ΤΩΝ ΝΟΜΩΝ ΚΑΙ ΤΗΝ ΠΑΡΑΚΑΨΗ ΤΗΣ ΕΠΙΒΚΕΠΟΥΣΑΣ ΥΠΗΡΕΣΙΑΣ ΠΟΥ ΠΟΥΘΕΝΑ ΔΕΝ ΑΝΑΦΕΡΘΗΚΕ ΚΑΙ ΤΟ ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΓΓΡΗΣΗ ΤΩΝ ΕΠΙΠΛΕΩΝ ΕΡΓΑΣΙΩΝ ΚΑΙ ΤΩΝ ΝΕΩΝ ΤΗΜΩΝ ΤΩΝ ΕΠΙΠΛΕΩΝ ΕΡΓΑΣΙΩΝ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Ο τζαχρήστας καλά τα είπε στο συμβούλιο φίλε. Περίμενε να δείς το βίντεο (αν δημοσιευτεί) η ζήτα να ακούσεις τα πρακτικά της συνεδρίασης.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Τι λες γι αυτό αγαπητό Ξηρόμερο