Παρασκευή 15 Σεπτεμβρίου 2017

ΒΟΝΙΤΣΑ: Φορτηγό τράκαρε με άλογο!

ΦΩΤΟ ΑΡΧΕΙΟΥ

-Σκοτώθηκε το άτυχο ζώο, ο οδηγός του φορτηγού δεν τραυματίστηκε.

        Το όχι και τόσο συνηθισμένο τροχαίο έγινε σήμερα το πρωί, λίγο έξω απο την Βόνιτσα (στο 1ο χλμ του δρόμου Βόνιτσας - Παλαίρου), στο ύψος του πρώτου Βενζινάδικου. 
    Ο οδηγός του φορτηγού κινούνταν με κατεύθυνση προς Βόνιτσα. Έξω από τη Πόλη του πετάχτηκε το άλογο στο δρόμο. Δεν είχε και πολλά περιθώρια αντίδρασης με αποτέλεσμα να χτυπήσει το ζώο, το οποίο σκοτώθηκε.
     Απο τη σύγκρουση ο οδηγός διατήρησε τον έλεγχο και ακινητοποίησε το φορτηγό, χωρίς να τραυματιστεί παρά μόνο υλικές ζημιές.
    Προανάκριση για τις συνθήκες του ατυχήματος ενεργεί το Α.Τ. Ακτίου-Βόνιτσας.

7 σχόλια:

  1. ΑΣ μην έτρεχε με 150 χιλ γιατη το έχει παρακάνει τρέχει σαν τρελός μέσα στην πόλη αμφιβάλω αν είδε το άλογο που πετάχτηκε στον δρόμο δεν δικαιολογείται να μην δει το άλογο

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ΤΟ ΦΟΡΤΗΓΌ ΔΕΝ ΠΑΕΙ ΜΕ 150ΧΙΛ ΤΟ ΆΛΟΓΟ ΈΠΡΕΠΕ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΣΕ ΣΤΑΥΛΟ

      Διαγραφή
  2. να αναλαβει η αστυνομία , και να διωχτει αμεσα , ενα για το αλογο που το ζωο δεν φταιει σε τιποτα δευτερο οτι βαζει σε κίνδυνο κοσμο στον δρομο . αν ηταν Ι.Χ ξερετε τι θα γινωταν ?? δεν το σηζηταω καν για δίκυκλο ..
    μονο ετσι θα βαλουν μυαλο .. τι παει να πει εφυγε ??? καλυτερα γαιδουροδενε ....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Το αλογο πηγε στο δρομο και οπως ξερετε το ζωο που εχει ιδιοκτητη και το εχει ελευθερο θεωρειτε αδεσποτο και για τα αδεσποτα διωκετε ο ιδιοκτητης

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Τι δουλειά έχει το άλογο στο δρόμο; πάμε καλά;πιο παλι εγώ με ι.χ. τρακαρα στην ευθεία κοντά στο ΚΤΕΟ αγίου Νικολάου, βράδυ. Τραγικός οποίος τα έχει αφύλακτα. Χίλια χρόνια πίσω είμαστε,θέλουμε κ τουρισμό μετα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Με όσο και να έτρεχε ο οδηγός φταίει αυτός με το άλογο. Μερικοί έχουν καταντήσει αηδία με τα συγκεκριμένα ζώα. Μέχρι και βόλτες με μηχανάκια κάνουν κρατώντας το άλογο. Ρίχνετε το επίπεδο με τις χωριατίλες σας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Αλογα υπαρχουν παντου εδω βωνητσα παλαιρο και Μοναστηρακι και για αυτο δεν παμε με 150 χλμ

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Τι λες γι αυτό αγαπητό Ξηρόμερο