Παρασκευή 8 Σεπτεμβρίου 2017

Θέλουν πίσω τον παπά τους στη Στάνο Αμφιλοχίας

Έντονες αντιδράσεις και τον ξεσηκωμό των κατοίκων προκάλεσε η «εσωτερική» μετακίνηση του πάτερ του ιερού ναού Αγίου Δημητρίου.
Με μεγάλη ανησυχία παρακολουθούν οι κάτοικοι της Στάνου τις τελευταίες απρόσμενες εξελίξεις με το «ξήλωμα» του αγαπημένου τους ιερέα, ο οποίος παρά τη θέλησή του και υπακούοντας στο θέλημα του… Θεού αναγκάζεται να αλλάξει περιβάλλον.

Σύμφωνα με πληροφορίες, η Ιερά Μητρόπολη Αιτωλίας και Ακαρνανίας αποφάσισε την μετακίνησή του στη Κατούνα για άγνωστους λόγους και πλέον την επόμενη Κυριακή θα τελέσει για τελευταία φορά λειτουργία στη Στάνο.
Κάτοικος από τη Στάνο τονίζει στο iΑitoloakarnania.gr: «Ξαφνικά μας παίρνουν τον παπά χωρίς να υπάρχει ιδιαίτερος λόγος. Είναι ένας φοβερός άνθρωπος με προσφορά και έργο στο χωριό μας και ούτε ο ίδιος επιθυμεί να φύγει. Είμαστε όλοι εξοργισμένοι και θα κυνηγήσουμε το θέμα. Δεν γίνεται κάθε χρόνο να αλλάζουμε παπά και να «τροφοδοτούμε» άλλες ενορίες».
iaitoloakarnania.gr

5 σχόλια:

  1. Είμαστε ΠΟΛΥ ενθουσιασμένοι με τον πάτερ Νικόλαο εδώ και θα αντιδράσουμε αν μας τον πάρουν. ΔΕΝ θα πηγαίνουμε πλέον στην Εκκλησία. Αυτό θέλουν να καταφέρουν;;;Πολύ ωραία, λοιπόν. Το ΚΡΙΜΑ δικό τους !!!!!!!!!!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Το προβλημα ειναι η λειψανδρια που υπαρχει στην Μητροπολη αυτο θα λυθει οταν το κρατος επιτρεψει τον διορισμο ιερεων, επισης το προβλημα θα ειναι μεγαλυτερο οταν φυγουν ιερεις σεε συνταξη ή επιλεξουν αλλη Μητροπολη

      Διαγραφή
  2. Ο δεσποτης αγαπα την Στανο και δεν θα την αφησει χωρις ιερεα το επραξε παλι οταν ο προηγουμενος εφημεριος αναγκαστηκε να φυγει. Εμπιστευθειτε τον επισκοπο Κοσμα. Εξαλλου ισως αυτο ειναι το θελημα του θεού. Και επιτελους εκλεξτε εναν Στανιατη να χειροτονηθει.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Ο παππας κυριε/α δεν ειναι εργαλειο που μπορει να χρησιμοποιειτε αναλογως. Τοποθετειτε σε ενα μερος για συγκεκριμενους σκοπους. Για να εκλπληρωθουν οι συγκεκριμενοι σκοποι ομως χρειαζεται εκτος απο χρονο, διαθεση ,αγαπη κατανοηση και πολλα αλλα και πανω απο ολα εμπιστοσυνη . Κατι που στην προκειμενη περιπτωση υπηρχε εκατερωθεν.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. ΑΝ ΔΕΝ ΚΑΘΑΡΙΣΕΙ ΤΗΝ ΑΥΛΗ ΤΟΥ Ο ΔΕΣΠΟΤΗΣ ΠΑΝΤΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΘΑ ΥΠΑΡΧΟΥΝ

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Τι λες γι αυτό αγαπητό Ξηρόμερο