Πέμπτη 28 Σεπτεμβρίου 2017

ΒΟΝΙΤΣΑ: Έκλεισαν Πεζόδρομο με μπάζα! (ΦΩΤΟ)


          Συνηθίζεται ο πεζόδρομος να χρησιμοποιείται αποκλειστικά από τους πεζούς. Όχι όμως και στη Βόνιτσα αφού ο πεζόδρομος στο κέντρο της Πόλης εκλεισε από μπάζα.
      Όπως μας καταγγέλλει αναγνώστη μας, ο πεζόδρομος στο κέντρο της Πόλης έχει αποκλειστεί με ρίψη μπάζων και δεν υπάρχει καθόλου χώρος για να περάσουν οι πεζοί.
        Είναι μια ταλαιπωρία για πεζούς ντόπιους και επισκέπτες αφού είναι αναγκασμένοι να διέρχονται πάνω από τα μπάζα με κίνδυνο ατυχήματος ή να χρησιμοποιούν άλλους παρακαμπτήριους δρόμους. 
          Ας το κοιτάξουν οι αρμόδιοι και να απομακρύνουν τα μπάζα που εχουν εναποτεθεί στο χώρο, ώστε να απελευθερωθεί ο πεζόδρομος για την ασφαλή και ανεμπόδιστη κυκλοφορία των πεζών....










5 σχόλια:

  1. Δεν τα βλέπει ο φιγούρας ο πρόεδρος...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Να νοικιασει καδο για μπαζα αυτος που τα εβγαλε εκει. Αλλα το ποιο ευκολο ειναι να τα πετανε ολοι στους δρομους και στα πεζοδρομια. Να ρωτησει στο δημο ποτε περναει το φορτηγο και τοτε να τα βγαλει στο δρομο. Αλλα το επιπεδο ειναι χαμηλο και μας αρεσει η βρωμια.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Gia ta mpaza eimaste tora pigame na katharisoume tin ethiki odo Aktiou -Prevezas to kalokairi eixame to vaithiavali.Tora to katharizoume gia ta geladia kai ta gidia kai gia ta ala simferonta.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. ΣΕ ΤΈΤΟΙΕΣ ΠΕΡΊΠΤΩΣΕΊΣ ΕΙΔΟΠΟΙΕΙΣ ΤΟΝ ΕΚΆΣΤΟΤΕ ΤΟΠΙΚΌ ΠΡΌΕΔΡΟ ΚΑΙ ΔΕΝ ΤΡΆΒΑΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΊΕΣ ...ΊΣΩΣ ΚΑΤΆΦΕΡΕΙΣ ΝΑ ΣΩΘΕΊ ΚΆΠΟΙΟΣ ΠΙΤΣΙΡΙΚΆΣ ΠΟΥ ΘΑ ΠΕΡΆΣΕΙ ΜΕ ΤΟ ΜΗΧΑΝΆΚΙ ...ΠΡΈΠΕΙ ΚΑΙ ΜΕΙΣ ΣΑΝ ΠΟΛΙΤΕΣ ΝΑ ΒΟΗΘΆΜΕ ...ΔΗΛΑΔΉ ΤΡΑΒΆΜΕ ΜΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΊΑ ΑΛΛΆ ΤΟ ΧΕΡΆΚΙ ΜΑΣ ΔΕΝ ΤΟ ΒΆΖΟΥΜΕ ..ΚΑΛΌ ΞΗΜΈΡΩΜΑ !!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Τι λες γι αυτό αγαπητό Ξηρόμερο