Τρίτη 5 Σεπτεμβρίου 2017

ΔΗΜΟΣ ΑΚΤΙΟΥ ΒΟΝΙΤΣΑΣ: Ήρθε το νερό στην ΚΟΜΠΟΤΗ και το αργότερο αύριο θα αποκατασταθεί η υδροδότηση στην ΤΡΥΦΟΥ

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ
ΝΟΜΟΣ ΑΙΤΩΛΟΑΚΑΡΝΑΝΙΑΣ
ΔΗΜΟΣ ΑΚΤΙΟΥ – ΒΟΝΙΤΣΑΣ
      Ο Δήμος Ακτίου Βόνιτσας σας γνωρίζει ότι αποκαταστάθηκε η ζημιά στη γεώτρηση της Κομπωτής και η υδροδότηση  του οικισμού με πόσιμο νερό γίνεται κανονικά από  χθες. 
     Εργαζόμαστε εντατικά ώστε το αργότερο αύριο, να αποκατασταθεί και  η βλάβη της γεώτρησης στην Τρύφο. Η όποια  καθυστέρηση που σημειώθηκε οφείλεται στην καθυστέρηση του  εργοστάσιου να  μας προμηθεύσει τα απαραίτητα ανταλλακτικά. 
      Ο Δήμος Ακτίου Βόνιτσας προκειμένου να καλύψει τις ανάγκες των κατοίκων σε πόσιμο νερό  προχώρησε  στη  διανομή εμφιαλωμένων νερών στους κατοίκους .
     Ζητούμε συγνώμη από τους συμπολίτες μας και ευελπιστούμε στην κατανόηση τους. Ο  δήμος ανταποκρίθηκε άμεσα και υπεύθυνα προκειμένου να καταβληθεί κάθε προσπάθεια για μείωση του χρόνου διακοπής υδροδότησης. 

Εκ του Δήμου

5 σχόλια:

  1. ΕΚΕΙ ΣΤΟ ΤΡΥΦΟΥ ΕΙΝΑΙ ΜΑΛΛΟΝ ΟΛΟΙ ΒΟΔΙΑ.ΤΟΣΕΣ ΜΕΡΕΣ ΧΩΡΙΣ ΝΕΡΟ ΑΝ ΓΙΝΟΤΑΝ ΣΕ ΑΛΛΟ ΧΩΡΙΟ ΘΑ ΕΙΧΑΝ ΠΑΡΕΙ ΦΩΤΙΑ ΤΑ ΜΠΛΟΓΚΣ.ΕΚΕΙ ΚΟΙΜΟΥΝΤΑΙ ΚΑΙ ΟΥΤΕ ΜΙΑ ΕΠΙΣΗΜΗ ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΙΑ..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Α ρε δήμαρχε Αποστολάκη είσαι ΆΡΧΟΝΤΑΣ εσει και οι υπάλληλοι σου και οι πρόεδροι σου ... αντιδήμαρχος​ αφαντη κανένας πουθενά

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Με 24 μπουκαλάκια 0.5 ανα οικογένεια μας έχει τακτοποίηση ο Δήμος Ακτίου Βόνιτσας από το Σάββατο κ σήμερα είναι Τρίτη....παντως κάνει το καλύτερο Γ το κόσμο δεν έχουμε παράπονο...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. 30000€ λένε θα στοιχίσει ....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Πηραν μπουκαλακια για ναπερασουν ολο το χειμωνα ποιος τους τα εστειλε οχι ο δημαρχος κ οι αντιδημαρχοι αλλα επρεπε να σας αφησουν διχως νερο καμια δεκαρια μερες για να λρτε με το δικιο σας

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Τι λες γι αυτό αγαπητό Ξηρόμερο