Τρίτη 5 Σεπτεμβρίου 2017

Ο Γ. Παπαναστασίου για την σύνδεση του Αγρινίου με την Ιόνια Οδό

Ο Δήμαρχος Γιώργος Παπαναστασίου αναφερόμενος στην ανακοίνωση   του Πρωθυπουργού για την κάθετη σύνδεση του Αγρινίου με την Ιόνια Οδό δήλωσε:

«Υποδέχομαι με ικανοποίηση την ανακοίνωση του Πρωθυπουργού Αλέξη Τσίπρα για την σύνδεση του Αγρινίου με την Ιόνια Οδό. Μία δήλωση που περιμέναμε πολλά χρόνια προκειμένου να αποκατασταθεί η αδικία σε βάρος του Αγρινίου. Από την πρώτη στιγμή, διεκδικήσαμε βήμα - βήμα, μεθοδικά  και στοχευμένα το αίτημά μας. Δουλέψαμε εντατικά γι αυτό και πιστέψαμε στην θετική επίλυσή του.
Θα ήθελα να ευχαριστήσω τον Υπουργό Χρήστο Σπίρτζη και τον Γενικό Γραμματέα Γ. Δέδε γιατί στις συνεχείς επαφές μας κατανόησαν την ανάγκη για δρομολόγηση του έργου. Μάλιστα στην τελευταία συνάντηση  με τον κ. Σπίρτζη, στις 8 Αυγούστου, απέσπασα την δέσμευση του για ευόδωση του αιτήματος. Τις επόμενες ημέρες έχουμε προγραμματίσει νέα συνάντηση στην Αθήνα  προκειμένου να δρομολογηθούν οι εξελίξεις που αφορούν το έργο. 
Έχουμε μπροστά μας πολύ δουλειά αλλά με συντονισμένες προσπάθειες θα πετύχουμε το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα για το Αγρίνιο».
ΑΠΟ ΤΟ ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ

2 σχόλια:

  1. ΜΠΑΡΑΒΟ ΔΗΜΑΡΧΕ. ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΕΡΓΟ
    ΘΑ ΓΕΜΙΣΗ ΤΟΥΡΙΣΤΕΣ ΤΟ ΑΓΡΙΝΙΟ ΚΑΙ ΟΛΑ ΤΑ ΧΩΡΙΑ ΕΚΕΙ ΠΑΝΩ ΜΕΧΡΙ ΑΙ ΒΛΑΣΗ ΚΑΙ ΤΑ ΣΙΔΕΡΑ. ΤΩΡΑ ΠΟΣΟ ΚΟΝΤΑ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΑΓΡΙΝΙΟ ΓΙΑ ΝΑ ΠΙΝΟΥΜΕ ΚΑΦΕΔΑΚΙ ΣΤΟ ΣΥΝΤΡΙΒΑΝΙ ΔΕΝ ΜΑΣ ΤΟ ΕΙΠΕ Ο ΔΗΜΑΡΧΟΣ.
    ΓΙΑ ΤΕΝΤΩΣΕ ΛΙΓΟ ΤΗΝ ΚΟΡΔΕΛΑ ΤΟΥ ΝΕΟΥ ΔΡΟΜΟΥ ΠΟΥ ΣΟΥ ΕΤΑΞΕ Ο ΦΙΛΟ ΣΟΥ Ο ΣΠΡΙΝΤΖΗΣ ΓΙΑ ΝΑ ΔΟΥΜΕ ΤΑ ΧΙΛΙΟΜΕΤΡΑ ΚΑΙ ΝΑ ΔΟΥΜΕ ΚΑΙ ΠΟΣΑ ΕΚΑΤΟΜΥΡΙΑ ΕΥΡΩ ΧΡΕΙΑΖΩΝΤΑΙ ΚΑΙ ΕΝ ΠΑΣΕΙ ΠΕΡΙΠΤΩΣΕΙ ΦΡΟΝΤΙΣΕ ΝΑ ΡΙΞΟΥΝ ΛΙΓΟ ΑΣΦΑΛΤΟ ΕΚΕΙ ΣΤΟ ΚΑΦΕ ΝΕΑ ΥΟΡΚΗ ΚΑΙ ΠΑΡΑΚΑΤΩ ΜΕΧΡΙ ΤΟΝ ΚΥΛΙΝΔΡΟΜΙΛΟ ΧΑΡΑΛΑΜΠΑΚΗ ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΛΛΗ ΜΕΡΙΑ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΚΤΕΛ
    ΤΑΚΤΟΠΟΙΗΣΕ ΤΗΝ ΕΠΙΚΥΝΔΥΝΟΤΗΤΑ ΜΕΧΡΙ ΤΟ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ ΠΟΥ ΜΕΧΡΙ ΝΑ ΟΛΟΚΛΗΡΩΘΕΙ ΑΥΤΟ ΤΟ ΤΕΡΑΣΤΙΟ ΕΡΓΟ ΠΟΙΟΣ ΞΕΡΕΙ ΠΟΣΟΥΣ ΝΕΚΡΟΥΣ ΘΑ ΕΧΟΥΜΕ.
    ΤΟΣΑ ΕΚΑΤΟΜΥΡΙΑ ΘΑ ΔΙΑΘΕΣΟΥΝ ΓΙΑ ΤΗΝ ΣΥΝΔΕΣΗ ΑΓΡΙΝΙΟΥ ΚΑΙ ΔΕΝ ΠΕΡΙΣΕΥΟΥΝ 10 ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΑ ΑΣΦΑΛΤΟ ΓΙΑ ΤΟ Ο ΔΟΣΤΡΩΜΑ ΓΙΑΤΙ ΣΕ ΚΑΜΜΙΑ ΕΙΚΟΣΑΡΙΑ ΜΕΡΕΣ ΑΡΧΙΖΟΥΝ ΤΑ ΠΡΩΤΟΒΡΟΧΙΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Αλέξη
    είναι γλυκιά η δικαίωση για το "ευ αγωνίζεσθαι"

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Τι λες γι αυτό αγαπητό Ξηρόμερο