Δευτέρα 25 Σεπτεμβρίου 2017

AGRINIOPRESS: Έτρεξε μόνος του με άλογο και πήρε κύπελλο ο Μπαρμπαρούσης! Όλε!

      Όπως πληροφορεί το κοινό της Αιτωλοακαρνανίας το αγαπητό blog xiromeronews  υπάρχει ένας βουλευτής του γνωστού κόμματος της Χρυσής Αυγής, με τα γνωστά μπλεξίματα με τη Δικαιοσύνη, που κυκλοφορεί κανονικά και μετέχει και σε δρώμενα.
     Όπως μαθαίνουμε λοιπόν, «την παράσταση έκλεψε, ο βουλευτής της Χρυσής Αυγής Κώστας Μπαρμπαρούσης, ο οποίος έφιππος έκανε τον… Καραϊσκάκη (σ.σ. σιγά μην έκανε τον Καραϊτάβλι!), στην Ιππική συνάντηση στον Αστακό. Ο ίδιος έδειξε να το απολαμβάνει, έκανε τις βόλτες του καβάλα σε ένα άλογο, εντυπωσίασε με τους επιδέξιους χειρισμούς του αλόγου και στο τέλος απένειμε βραβεία στους αναβάτες νικητές…»
     Μάλιστα. Πρώτα και κύρια να ευχηθούμε του χρόνου η εκδήλωση να γίνει και με συμπαθείς όνους για να μπορούμε να βάλουμε τίτλο «για τον γάιδαρο καβάλα», διότι το «για το άλογο καβάλα» δεν λέει πολλά… Πάμε τώρα στην ίδια την αθλητική εκδήλωση..........



     Είναι προφανές ότι υπήρξε κέφι και είναι εξίσου προφανές ότι δεν είναι λίγοι οι συμπολίτες μας εκεί στο Ξηρόμερο που χαίρονται να διασκεδάζουν με τον βουλευτή που βγάζουν στα μέρη τους. Γούστα είναι αυτά.
       Από κει και πέρα εμείς πρέπει να αναφέρουμε και τις άλλες απόψεις όπως τις βρήκαμε στα σχόλια κάτω από το θέμα. 
   Πρώτον, υπάρχει μάρτυρας που λέει ότι μόλις ανέβηκε ο δεξιοτέχνης κ. βουλευτής στο άλογο το έριξε κατευθείαν στο αυλάκι που υπάρχει εκεί κοντά! Δεν ξέρουμε, ρωτάμε, ερώτηση… τίθουμε (sic) που λένε και οι μορφωμένοι.
    Επίσης πρέπει να ξεκαθαριστεί αν ισχύει ότι τα καλά τα άλογα δεν τα βγάζουν για να μην τα ματιάσει κανένας ( όπως ισχυρίζεται ένας φίλος) καθώς και το αν όποιος έτρεχε μόνος του έπαιρνε και το κύπελλο που είχε πληρώσει!
       Πέρα από αυτές τις σοβαρές αιτιάσεις κάποιος πρέπει να αποφασίσει αν θα δοθεί μεγαλύτερη ώθηση σε αυτή την… ατραξιόν. Μαυροντυμένο βουλευτή, με γυαλιά καθρέφτες σαν τον Σταλόνε και καβάλα σε άλογο δεν διαθέτουν πολλές περιοχές στην χώρα. Πρέπει να το εκμεταλλευτούμε.

η συντακτική φίλιππος μονάδα
http://www.agriniopress.gr

4 σχόλια:

  1. Ας κάνουν τον κοπο να πανε Μπαμπινη να μάθουν ότι ο Κώστας καβαλούσε τα άλογα από 5 χρονών παιδί.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Μήπως είναι μία ωραία διαφήμιση από το AGRINIOPRESS !!!!!!!!!!!

    Το εν λόγω site τι έχει να πει για ένα άκρος ρατσιστικό άρθρο από blog της Κατούνας που υποστηρίζει τα παρακάτω:
    Αν δεν έδινε την μεγάλη μάχη ο Δήμαρχος Γιώργος Αποστολάκης, ο Αείμνηστος Αντιδήμαρχος Νίκος Τσακάλης, ο πρόεδρος Δημήτρης Στάχτιαρης με τα υπόλοιπα μέλη του Δ.Σ. όπως και οι κάτοικοι, η Πάλαιρος θα γινόταν από πέρσι κέντρο μεταναστών και μάλλον δεν θα γράφαμε αυτό το άρθρο διότι η Πάλαιρος θα είχε απομονωθεί. ………..

    Ποια η άποψη του για τους αγωνιστές της φυλετικής καθαρότητας που παράγει όπως φαίνετε από το άρθρο και την επιτυχία στην τουριστική ανάπτυξη!!!!!

    https://katounanews.blogspot.gr/2017/08/blog-post_9.html

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Με έκανες και γέλασα.. από το πρατήριο γράφεις εσύ σίγουρα.

      Διαγραφή
  3. Ο Κώστας σας πείραξε τώρα μαγκιά του που έγινε βουλευτής παιδιά και μπράβο του που πήγε εκει και έκανε την βόλτα του με το άλογο άντε ζώα δεν έχετε με τη να ασχολήθηκε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Τι λες γι αυτό αγαπητό Ξηρόμερο