Πέμπτη 28 Σεπτεμβρίου 2017

ΤΡΑΓΙΚΟ: Θρήνος στην Κατούνα, για τον θάνατο του 54χρονου Σάκη (Θανάση) Τομαρά, που είχε τραυματιστεί σοβαρά σε τροχαίο στα Γιάννενα

     Τραγική κατάληξη είχε ο τραυματισμός του 54χρονου Σάκη (Θανάση) Τομαρά, με καταγωγή απο την Κατούνα Αιτωλοακαρνανίας, ο οποίος το βράδυ της Δευτέρας (18-09-2017) στα Ιωάννιναενεπλάκη σε τροχαίο, όταν μοτοσικλέτα στην οποία ήταν συνοδηγός βγήκε από την πορεία της και κατέληξε πάνω στην τζαμαρία αρτοποιείου.
          Απο την πρώτη στιγμή ο  τραυματισμός του θεωρήθηκε σοβαρός, αφού έφερε πολλαπλά και σοβαρά τραύματα, μεταφέρθηκε αμέσως στο νοσοκομείο Χατζηκώστα και μετά από μεγάλη μάχη που έδωσε για 10 ολόκληρες μέρες νοσηλευόμενος στην εντατική, σήμερα η κατάστασή του επιδεινώθηκε και τελικά κατέληξε από τα τραύματά του...........



   Ο Θανάσης Τομαράς, γιος του Χρήστου και της Αθανασίας, το γένος Βούλγαρη, παιδί πολυμελούς οικογένειας  αδελφός του πρόωρα χαμένου δίδυμου αδελφού του Δημήτρη, του Ηλία, της Αλίκης, της Δήμητρας, της Γεωργίας και της Έλλης, σύζυγος του  Βίκυ και πατέρας δύο υπέροχων αγοριών του Χρήστου και του Δημήτρη.

Σχετικά με το τροχαίο αυτό, το epirus-tv-news.gr έγραψε: 
Ιωάννινα: Μηχανή "εισέβαλε" σε φούρνο. Ένας σοβαρά τραυματίας

          Ένα σοβαρό τροχαίο σημειώθηκε λίγο πριν τις 22.00 το βράδυ της Δευτέρας στο κέντρο των Ιωαννίνων. Οδηγός μοτοσικλέτας μεγάλου κυβισμού εισήλθε έχοντας αναπτύξει μεγάλη ταχύτητα στην οδό Σαμουήλ, έχασε τον έλεγχο του δικύκλου και “καρφώθηκε” σε τζαμαρία αρτοπωλείου. 
    Το κατάστημα την ώρα του συμβάντος ήταν κλειστό, ωστόσο στο σημείο επικράτησε πανικός με τους περιοίκους να βγαίνουν έντρομοι από τα σπίτια τους για να δουν τι συνέβη. Στο σημείο έσπευσε Κινητή Μονάδα και ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ, το οποίο παρέλαβε τους δύο άνδρες που επέβαιναν στη μοτοσικλέτα και τους μετέφερε στο νοσοκομείο Χατζηκώστα. 
   Ο συνεπιβάτης φέρει βαρύτατα τραύματα σε όλο του το σώμα και βαριές κρανιοεγκεφαλικές κακώσεις. Οι γιατροί και το νοσηλευτικό προσωπικό του νοσοκομείου να δίνουν μάχη για να τον κρατήσουν στη ζωή. Ελαφρύτερα τραύματα φέρει ο οδηγός της μοτοσικλέτας. Η οδός έμεινε κλειστή για αρκετή ώρα μέχρι να απομακρύνουν οι άνδρες της Πυροσβεστικής τα τμήματα της τζαμαρίας του καταστήματος. Τα ακριβή αίτια του συμβάντος ερευνά το Τμήμα Τροχαίας Ιωαννίνων. 

Πηγή: https://katounanews.blogspot.gr/

2 σχόλια:

Τι λες γι αυτό αγαπητό Ξηρόμερο