Δευτέρα 25 Σεπτεμβρίου 2017

Πολιτικοί γάμοι θα τελούνται και στις 3 ενότητες του Δήμου Ακτίου Βόνιτσας (Βόνιτσα, Πάλαιρος, Κατούνα), εκτός από το Σαββατοκύριακο!


       Η οικονομική κρίση που μαστίζει την χώρα μας, έχει αλλάξει τον τρόπο ζωής και τις συνήθειες των Ελλήνων. Έτσι τα τελευταία χρόνια τα ζευγάρια έχουν κάνει στροφή από τον πολυέξοδο θρησκευτικό γάμο στις αίθουσες των δημαρχείων της χώρας.
        Με απόφαση του Δημάρχου Ακτίου Βόνιτσας Γ. Αποστολάκη (Βόνιτσα 18/09/2017), με θέμα «Καθορισμός τόπος τέλεσης πολιτικών γάμων», πολιτικοί γάμοι θα τελούνται και στις τρεις (3) Δημοτικές ενότητες Βόνιτσα, Πάλαιρος, Κατούνα, στα δημοτικά καταστήματα.
         Με την ίδια πράξη του ο δήμαρχος ορίζει ότι οι Πολιτικοί γάμοι θα τελούνται κάθε εβδομάδα από Δευτέρα έως Παρασκευή, εκτός των επισήμων αργιών και από ώρα από 11:30 π.μ. έως 13:30 μ.μ.....

ΔΕΙΤΕ ΤΗΝ ΑΠΟΦΑΣΗ.....








1 σχόλιο:

  1. E! βεβαια πρεπει ενας γαμος σημερα να πληρωθει πανακριβα γιατι αν δεν ειναι υπερπαραγωγη με διαφορους στολισμους και 5 τονους λουλουδια, με κερια και κηροπηγια πολυτελειας. Καντε το θρησκευτικο γαμο απλα και λιτα με ελαχιστο κοστος. Γιατι πρεπει ο ενας γαμος να ξεπερναει τον αλλο?. Και στα καλεσματα μην καλειτε ανθρωπους που δεν εχετε επαφη απλα και μονο επειδη το λενε καποιοι. Ισα ισα που ο κοσμος χαλαει πολλα λεφτα σε δωρα και οταν εχει πολλους γαμους, πολλες φορες δεν μπορει να ανταποκριθει. Συμμαζευτειτε λοιπον γιατι τα πραγματα δυσκολευουν. Με λιγο κοσμο και οχι υπερπαραγωγες στις εκκλησιες, στις μπομπονιερες και στα τραπεζια, καντε το θρησκευτικο σας γαμο και αφηστε τις δικαιολογιες για οικονομικα θεματα κ.α. Δεν παιρνει κανενας βραβειο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Τι λες γι αυτό αγαπητό Ξηρόμερο