Δευτέρα 4 Σεπτεμβρίου 2017

«Φυσάει» το χρήμα στο Δήμο Ακτίου Βόνιτσας: Ο ΚΩΣΤΑΣ ΤΡΙΑΝΤΑΚΩΝΣΤΑΝΤΗΣ καταγγέλει ότι πάνω απο 2,5 εκατομμύρια ευρώ, εισέπραξαν οι "κολλητοί" εργολάβοι - προμηθευτές, την τελευταία τριετία με απευθείας αναθέσεις!!

   -Μια τριετία παταγώδους αποτυχίας του Δημάρχου κ. Αποστολάκη. Ανύπαρκτος πολιτικά ο κ. Φερεντίνος. Συνδημότες ΔΕΝ ΠΑΕΙ ΑΛΛΟ.
   -Ακούγεται απίστευτο: Τι κι αν η χώρα είναι σε κρίση, τι κι αν πνίγεται στα Μνημόνια;Κώστας Τριαντακωνσταντής αποκαλύπτει ότι πάνω απο 2,5 εκατομμύρια ευρώ, εισέπραξαν οι "κολλητοί" εργολάβοι-Προμηθευτές, την τελευταία τριετία με απευθείας αναθέσεις!! και αναφέρεται σε προμηθευτές και εργολάβους του Δήμου: Τζεφριός Γεράσιμος, Τραυλού Κασσιανή, Τσακάλης –Μπουρδούβαλης Ο.Ε, Ζαφειρούλης Αχιλλέας, Πανταζής Δημοσθένης, Τραυλός Σωτήριος, Γουρούνας Γεώργιος, Καραμπάς Σπυρίδων, Ντουραντώνης Ανδρέας, Τριαντακωνσταντής Γεώργιος, Τσακάλης Βασίλειος, Τσιδήμας Βασίλειος, Παπανικολάου, Κορδάτος, Κουφοβασίλης, Μπίσαλας, Τατσώνας, Ζήκος, Νάκος, Καλογιάννης, Ζαρκαδούλα Αννα, Κτίστης, Τόλης Γεώργιος, Αφοι Φερεντίνου.
  -ΜΙΛΑΜΕ ΓΙΑ ΠΟΛΥ ΧΡΗΜΑ. ΜΙΛΑΜΕ ΓΙΑ ΠΛΟΥΤΙΣΜΟ για μερικούς  από τους  παραπάνω ΣΕ ΜΙΑ ΤΡΙΕΤΙΑ....
******************
ΔΗΜΟΣ ΑΚΤΙΟΥ-ΒΟΝΙΤΣΑΣ
Η ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΕΙΝΑΙ ΣΟΒΑΡΗ ΥΠΟΘΕΣΗ ΚΑΙ ΠΡΟΣΦΟΡΑ 
ΕΛΕΓΧΟΥΜΕ ΤΗΝ ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΑΡΧΗ. 
ΠΡΟΤΕΙΝΟΥΜΕ ΛΥΣΕΙΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΝΑΠΤΥΞΗ.
Δήμαρχος κ. Αποστολάκης, Mία τριετία αδιαφάνειας, ρουσφετιού, κατασπατάλησης του Δημοτικού χρήματος, μηδενικού αναπτυξιακού  έργου.   
ΜΕΡΟΣ ΠΡΩΤΟ                                                                                        
-ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΙΚΟΣ ΚΑΙ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟΣ ΕΛΕΓΧΟΣ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΑΚΤΙΟΥ ΒΟΝΙΤΣΑΣ απ0  ΣΥΣΤΑΣΕΩΣ ΤΟΥ ΜΕΧΡΙ ΣΗΜΕΡΑ.
     Είμαι στη διάθεση οποιασδήποτε πολιτικής, διοικητικής και άλλης υπηρεσίας της συντεταγμένης πολιτείας να συνδράμω στο έργο της στη κατεύθυνση,  γιατί θεωρώ ότι ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ Ο ΕΛΕΓΧΟΣ.

    -Tρία χρόνια συμπληρώθηκαν από την ανάληψη των καθηκόντων του Δημάρχου κ. Αποστολάκη και της Δημοτικής του Ομάδας. Τον κατά γενικά ομολογία αποτυχημένο πολιτικά  πρώην Δήμαρχο κ. Σολδάτο διαδέχθηκε ο εξίσου αποτυχημένος πολιτικά Δήμαρχος κ. Αποστολάκης.
     Παρά το πακτωλό χρημάτων που πήγαν σε απευθείας αναθέσεις ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΝΑ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΟΥΝ ΑΜΦΟΤΕΡΟΙ ΑΝΑΠΤΥΞΙΑΚΟ ΕΡΓΟ. Αν ενοχλούνται με τη  γνώμη μου ότι είναι ΠΟΛΙΤΙΚΑ ΑΠΟΤΥΧΗΜΕΝΟΙ με αφήνει παγερά αδιάφορο............



Αγαπητοί Συνδημότες 
Κατάθεσα στο Δήμο τη παρακάτω αίτηση: 
     Με ποιο δικαίωμα δεν μου δώσατε το λόγο Πρόεδρε του ΔΣ κ. Κουνέλη; Eίστε υποχρεωμένος να δίνετε το λόγο σε όσους  το ζητάνε. Είστε υποχρεωμένος να ενθαρρύνεται τη συμμετοχή των Δημοτών στα κοινά. Δεν είστε υπάλληλος του Δημάρχου κ. Αποστολάκη. 
    Πρόεδρε του Δημοτικού Συμβουλίου το πολιτικό σας αφεντικό, σας  έδωσε εντολή να μην μου δώσατε το λόγο. Ο λόγος είναι απλός. ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΜΕ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΣΕΙ ΠΟΛΙΤΙΚΑ. ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΙΤΙΚΑ ΑΝΕΠΑΡΚΗΣ και τρέμει να αντιμετωπίσει ΕΛΕΥΘΕΡΟΥΣ και Ενημερωμένους πολίτες. 
     Το μόνο του προσόν είναι να λειτουργεί πολιτικά χειρότερα και από τους κομματάρχες της προδικτατορικής ΕΡΕ. Εκμεταλλεύεται την άγνοια, την ανάγκη των Δημοτών και κάθε μέρα προσπαθεί να φτιάχνει ψήφους. ΜΟΝΟ Η ΕΠΑΝΕΚΛΟΓΗ ΤΟΝ ΕΝΔΙΑΦΕΡΕΙ  και ΤΙΠΟΤΕ ΑΛΛΟ.  

       Από την άλλη μεριά δεν ήθελε στη Πάλαιρο να ακουστούν οι θέσεις  μου για το τι πρέπει να γίνει στον Άγιο Δημήτριο στη Πάλαιρο, στο Κάστρο της Κεχροπούλας, για τα σκουπίδια της Λευκάδας που οσονούπω έρχονται, για το βιολογικό που δεν τηρήθηκαν οι περιβαλλοντικοί όροι, για τη μη τήρηση των μισθωτηρίων συμβολαίων στις καντίνες, για τις   μαρίνες Παλαίρου και Πλαγιάς, για την άθλια κατάσταση που βρίσκονται αρκετοί αγροτικοί δρόμοι, για το αρδευτικό, για τη κλοπή από μερικούς του νερού (καλά κάνουν είπε ο Αντιδήμαρχος κ. Προδρομίτης) και άλλα πολλά.
       Αλήθεια κ. Κουνέλη που ξέρατε  ένα χρόνο πριν ότι θα σας προτείνει για Πρόεδρο του ΔΣ ο Δήμαρχος κ. Αποστολάκης; Mου το είπατε χαμηλοφώνως τουλάχιστον δύο φορές . Είναι ή δεν είναι έτσι ; 
        Πρόεδρε του ΔΣ κ. Κουνέλη αυτά που θα έλεγα  -θα πω παρακάτω, αν μου δίνατε το λόγο θα προκαλέσουν πολιτικό πάταγο. Δεν προσφέρατε καλές υπηρεσίες στη ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ. 

    Η αδιαφάνεια, οι πανάκριβες απευθείας αναθέσεις σε συγγενείς, κουμπάρους, πολιτικά ημετέρους και εν δυνάμει πολιτικά ημετέρους, η μη είσπραξη των οφειλών των Δημοτών σε βάθος χρόνου με αντάλλαγμα τα ψηφαλάκια, η μη τήρηση ενίοτε γραπτών και άγραφων νόμων, το ρουσφέτι, η κατασπατάληση του δημοτικού χρήματος σε προμήθειες και εργολαβίες που είναι έξω από κάθε λογική  αθροιστικά, είναι τα χαρακτηριστικά της οικονομικής πολιτικής της πλειοψηφίας.
       Σε αίτηση μου  στον Γενικό  Επιθεωρητή Δημόσιας Διοίκησης ανέφερα ότι γίνεται υπέρβαση του ορίου σε πολλές  απευθείας αναθέσεις.  Στο πλαίσιο διερεύνησης της αίτησης μου, απάντησε ο Δήμαρχος κ. Αποστολάκης στον Γενικό Επιθεωρητή Δημόσιας Διοίκησης. Απόσπασμα της απάντησης.  
Τα  όρια της απευθείας ανάθεσης ποτέ δεν τα ξεπέρασε ο Δήμος μας, αφού πάντα εκτελεί νόμιμες δαπάνες και διαδικασίες με όλε τις δημοσιεύσεις κλπ. Επιπλέον οι δαπάνες μας ελέγχονται προληπτικά από το Ελεγκτικό Συνέδριο του Νομού Αιτ/νιας

Δήμαρχε κ. Αποστολάκη ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΗ Η ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ. 
     ΤΟ ΕΤΗΣΙΟ ΟΡΙΟ ΤΩΝ ΑΠΕΥΘΕΙΑΣ ΑΝΑΘΕΣΕΩΝ ΕΧΕΙ ΞΕΠΕΡΑΣΕΙ Ο ΔΗΜΟΣ τόσο τη προηγούμενη δημοτική περίοδο, όσο και στη τωρινή.  Μην ξεχνάτε εκτός του προληπτικού ελέγχου, υπάρχει και ο ΚΑΤΑΣΤΑΛΤΙΚΟΣ.  Τότε  θα γελάσει και το παρδαλό κατσίκι.

      Δεν έχει λεφτά ο Δήμος λέει συνέχεια ο Δήμαρχος κ. Αποστολάκης. Αν έχει το πολιτικό ανάστημα και το πολιτικό θάρρος να ενημερώσει το Δημοτικό Συμβούλιο το εξής:
    Οι παρακάτω προμηθευτές του Δήμου, και οι παρακάτω εργολάβοι εισέπραξαν με απευθείας αναθέσεις τη τριετία πάνω ή κάτω από 2.500.000 ευρώ!!!!!!!!  
    Δεν αναφερόμαστε σε φυσικά πρόσωπα. Αναφερόμαστε στο προμηθευτή ή τον εργολάβο του Δήμου: Τζεφριός Γεράσιμος, Τραυλού Κασσιανή, Τσακάλης –Μπουρδούβαλης Ο.Ε, Ζαφειρούλης Αχιλλέας, Πανταζής Δημοσθένης, Τραυλός Σωτήριος, Γουρούνας Γεώργιος, Καραμπάς Σπυρίδων, Ντουραντώνης Ανδρέας, Τριαντακωνσταντής  Γεώργιος, Τσακάλης Βασίλειος, Τσιδήμας Βασίλειος, Παπανικολάου, Κορδάτος, Κουφοβασίλης, Μπίσαλας, Τατσώνας, Ζήκος, Νάκος, Καλογιάννης, Ζαρκαδούλα Αννα,  Κτίστης, Τόλης  Γεώργιος, Αφοι Φερεντίνου .
     Οι προμηθευτές και οι εργολάβοι δεν είναι μόνο οι παραπάνω. Είναι πάρα πολλοί. Συνολικά το ποσό που έχουν πάρει ΕΙΝΑΙ ΤΕΡΑΣΤΙΟ. Αναπτυξιακό έργο μηδέν.
    Αγαπητοί Αναγνώστες δείτε τα ονόματα και ΒΓΑΛΤΕ ΤΑ ΣΥΜΠΕΡΑΣΜΑΤΑ ΣΑΣ.  ΜΙΛΑΜΕ ΓΙΑ ΠΟΛΥ ΧΡΗΜΑ. ΜΙΛΑΜΕ ΓΙΑ ΠΛΟΥΤΙΣΜΟ για μερικούς  από τους  παραπάνω ΣΕ ΜΙΑ ΤΡΙΕΤΙΑ.
      Αν συνδυάσει κάποιος τα παραπάνω με το γεγονός ότι  οι οφειλές των Δημοτών είναι περίπου 5.300.000 ευρώ και ΔΕΝ ΕΙΣΠΡΑΤΕΙ ο ΔΗΜΟΣ τότε εύκολα καταλαβαίνει κανείς πως  ο κ. Αποστολάκης , ο κ. Σολδάτος,(με άλλους προμηθευτές ή εργολάβους αλλά και μερικούς κοινούς) κέρδιζαν ΤΙΣ ΔΗΜΟΤΙΚΕΣ ΕΚΛΟΓΕΣ με ανύπαρκτο αναπτυξιακό έργο.

Καταργείτε η Δημοκρατία κύριοι εργολάβοι και προμηθευτές.ΔΕΝ ΕΧΩ ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ ΤΙΠΟΤΕ ΚΑΙ ΜΕ ΚΑΝΕΝΑΝ.  Τη καλυτέρευση της ζωής των Δημοτών σε αυτό τον υπέροχο τόπο μας  ΘΕΛΩ ΚΑΙ ΑΓΩΝΙΖΟΜΑΙ. Έχετε σκεφτεί πόσα χρήματα θα εξοικονομούσε ο Δήμος αν γινόταν ΑΔΙΑΒΛΗΤΟΙ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ; 

Αγαπητοί Αναγνώστες 
Παρακαλώ διαβάστε το παρακάτω έγγραφο:



      Παρακαλώ αν θέλετε γράψτε τη πιθανή απάντηση κατά τη γνώμη σας  που δόθηκε στην Αποκεντρωμένη Διοίκηση. Βέβαια τη παραπομπή στο Πειθαρχικό των ΟΤΑ δεν τη γλίτωσαν.
     Μήνυση δεν ξέρω αν μου έκανε η Αντιδήμαρχος κ Πανταζή. Δεν ξέρω επίσης αν μου έκανε ο τότε Αντιδήμαρχος κ. Πάντας που τη παρότρυνε. Πάντως αν μου έκαναν είμαι ιδιαίτερα ευτυχής, αν όχι σπεύστε γρήγορα.

Φίλοι Αναγνώστες 
-Παρά τις χωρίς αρχές επιθέσεις, ύβρεις, συκοφαντίες, απειλές που  δέχτηκα και θα δεχθώ,  πιστός στη δέσμευση μου απέναντι σας συνεχίζω, να προσφέρω έγκυρη, άμεση και πρωτόγνωρη ενημέρωση στους αναγνώστες.
 -Τούτη την ενημέρωση τρέμουν και έχουν πάρει ένα αντιδημοκρατικό κατήφορο.
 -Το αρχικό ρυάκι της αμφισβήτησης στην πολιτική δημοτική ατμόσφαιρα που μας περιβάλλει, γίνεται ποτάμι που μέρα με τη μέρα συμπαρασύρει το ΧΘΕΣ στο παρελθόν.
 -Είναι βέβαιο, είναι θέμα χρόνου, η κοινωνία του καναπέ της τηλεόρασης θα ΜΙΛΗΣΕΙ. 
 -Το 2017  είναι η αρχή του ΤΕΛΟΥΣ του σημερινού τέλματος στο Δήμο Ακτίου- Βόνιτσας.

Ο ΑΓΩΝΑΣ ΣΥΝΕΧΙΖΕΤΑΙ.......

ΥΣΤΕΡΟΓΡΑΦΟ
Την ερχόμενη Παρασκευή θα δημοσιευτεί το δεύτερο μέρος του Αρθρου.



42 σχόλια:

  1. Παλιος εφοριακος τα λεει ολα...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Όταν βλέπω τις χρεώσεις της ύδρευσης και των δημοτικών τελών δεν ξέρω αν πρέπει να μελαγχολήσω ή να θυμώσω.

    Έσοδα για τον Δήμο με καμιά ανταποδοτικοτητα για τον πολίτη.
    Αντι να φτιαχθει ο κατσικοδρομος στο ιστορικό κέντρο (πέριξ Αγιου Σπυρίδωνος) αντί να επενδύσει ι δήμος χρόνο και χρήμα στην περιοχή Σαλτινης και να φτιχνουν δεκάδες μικρά γήπεδα μπάσκετ, βόλεϊ τένις να γίνει μια τεχνητή λίμνη στις εκβολες του ποταμού στην Σαλτινη ,αντί να φτιαχτεί ένα μικρό υπαίθριο αμφιθέατρο στον χώρο της Σαλτινης και αντί να να αναδειχθει η είσοδος της Βόνιτσας στα μάτια του ταξιδιώτη που πρωτομπαινει στην Βονιτσα...αντι για όλα αυτά ςχουμε κατασπαταληση ποσών σε πεθερούς και μπατζανακηδες , γελαδια που βοσκουν στην σαλτινη και το κυριότερο συχνά πυκνά μουλαραδες συχνά πυκνά εκμεταλλεύονται τον χώρο της Σαλτινης για εκτόνωση της αδρεναλίνης τους.

    Σήμερα το πρωί πάτησα κροκαλα στο ιστορικό κέντρο και πήγα να τσακιστώ απι τον αθλιο δρόμο.

    Ξαναελατε να πάρετε την ψήφο μου!!

    Αιδιασμενος Πολίτης. Κάτοικος Βόνιτσας

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Ολοι μαζί τα τρώνε. Ντροπή σας . Ο κόσμος πεινάει και εσείς καλοπερνάτε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Λάκια πολύ μέλι κυλάει δίπλα σου. Εσύ λένε μόνο υπογράφεις. Υπέγραφε και η τύχη σου δουλεύει.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Δημοτικοί Σύμβουλοι πηγαίνετε να μάθετε τι είναι ο κατασταλτικός έλεγχος και μετά θα καταλάβατε πολλά. Μέχρι τώρα σας δούλευαν. Πάντως καλά ξεμπερδέματα και με υγεία.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Και πάλι Δάσκαλε δεν τα λες όλα ,δώσε και τα άλλα ονόματα στην φόρα...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Βρώμα, μπόχα και δυσωδία. Να είσαι καλά Κώστα που τα μαθαίνουμε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Πολλά από αυτά θα πάνε σε πολλές τσέπες και τα υπόλοιπα θα πάνε στην αγορά ψήφων και υποψηφίων στις ερχόμενες δημοτικές εκλογές. Καταλάβατε που τα βρίσκουν αυτά τα τεράστια ποσά που ξοδεύουν στις εκλογές και μετά.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Τάκουλα Σταχτιάρη που είσαι, Ας πρόσεχες. Έτσι θα πάθουν όλοι στα δύσκολα. Τους το είπε ο κάρυ προχθές. Εγώ εισηγούμαι, εσείς υπογράφετε και ψηφίζετε. Λάκια τα ακούς.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Κυριε Τριαντακωσταντη δεν ειμαι οπαδος αντιθετα ειχα ψηφισει τον κ Αποστολακη και τον συνδιασμο του. Δυστυχώς απογοητευτηκα.... Σας αξιζουν συγχαρητήρια για αυτο που κανετε ευχομαι να συνεχισετε να βγαζετε ολες τις απατες τους στη φορα! Ελπιζω η δικη ακιοσυνη να τους κυνηγησει μεχρι εκει που δεν παει. Ειναι ντροπη! Εχουν θρασος και αλαζονεία! Ειπαμε να φανε αλλα οχι κι ετσι! Συνεχίστε αυτο που ξεκινησατε!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Από τον Στουπα το περιμέναμε ο Σταχτιαρης ο πρόεδρος μας βγήκε. Μορφωμενο παιδί δεν ήξερε τι σημαίνει υπογραφή? Λυπάμαι και καλά ξεμπερδέματα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. Ξεδιάντροπα , χωρίς να κοκκινίζουν , ο κουνιάδος του Δημάρχου, η γυναίκα του κουνιάδου του Δημάρχου, το παιδί του μακαρίτη του Αντιδημάρχου, ο Πατέρας της Αντιδημάρχου, εντάλματα στους ίδιους δημοτικούς συμβούλους κλπ. Έχουν δε το θράσος να μας λέει ο Αντιδήμαρχος οικονομικών ότι είναι είναι ηθικός. ΕΛΕΟΣ κύριε Στούπα. Μήπωs και εσύ......... μέλι γλυκό και αφράτο;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. Μη λυπάσαι φίλε, τον είδες πως ζούσε. Πλουσιοπάροχα και είχε ένα ύφος σαν τον Καίσαρα. Εχει κάνει πολλά που θα μαθευτούν στη συνέχεια. Το ίδιο και για το Κατσαμπίρη.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. Αθηνά Βερέμου, Ασπρογέρακα Νίκο, Βασίλη Τζεφριέ, Βασίλη Σώζο, Βαρβάρα Λίτου πάρτε θέση. Η σιωπή από εδώ και πέρα σημαίνει ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΣΥΝΕΝΟΧΗ και ΟΧΙ ΜΟΝΟ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. Δάσκαλε κάποιο όνομα καλύπτεις γιατί;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. Ο Νέρωνας ψάχνει για εισιτήριο για να φύγει στο εξωτερικό. Γιατί άραγε;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  17. 5:16 Για κανα χωριό τίποτα .μουγκα.Φαταούλα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  18. O πρώην Αντιδήμαρχος Πάντας το είπε καθαρά μέσα στο Δημοτικό Συμβούλιο , και ο Δήμος ένα μαγαζί είναι. Κάτι ήξερε. Εξακολουθεί δε και είναι στη δημοτική ομάδα του Αποστολάκη. Αιδώς Αργείοι.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Autos ependise stin leukada kai stin perioxitou den erikse draxmi.Kala na mas kanei magkas einai magazi tou as paei stin leykada na politeytei omos.

      Διαγραφή
  19. Οι τραμπούκοι που επιτέθηκαν στο δάσκαλο είναι Τσιδήμας Μιχάλης, Γουρούνας Γεώργιος, Πανταζής Δημοσθένης, Τραυλοστάθης Δημήτριος, Κουτιβής Ευάγγελος. Δήμαρχε Αποστολάκη να τους χαίρεσαι.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  20. Το άρθρο αυτό αποτελεί βαρύ χτύπημα κατά της διαφθοράς και της διαπλοκής. Κώστα Τριαντακωνσταντή σου αξίζουν θερμά συγχαρητήρια. Προχώρα μην φοβάσαι. Παντού σε κουβεντιάζουν και θέλουμε να μάθουμε τα πάντα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  21. ΟΠΟΙΟΣ ΠΡΟΛΑΒΕΙ ΝΑ ΠΗΔΗΞΕΙ ΑΠΟ ΤΟ ΠΛΟΙΟ ΠΡΟΕΔΡΟΙ ΑΝΤΙΔΗΜΑΡΧΟΙ ΚΛΠ ΤΡΕΞΤΕ ΝΑ ΦΥΓΕΤΕ ΕΡΧΕΤΑΙ ΤΣΟΥΝΑΜΙ ΑΠΟΚΑΛΥΨΕΩΝ ΟΣΟ ΦΤΑΝΟΥΜΕ ΣΕ ΠΡΟΕΚΛΟΓΙΚΗ ΠΕΡΙΟΔΟ.ΚΑΠΟΙΟΙ ΝΟΜΙΖΑΝ ΟΤΙ ΘΑ ΠΕΡΑΣΟΥΝ ΕΤΣΙ ΚΑΙ ΟΤΙ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΞΑΝΑ ΥΠΟΨΗΦΙΟΙ ΚΑΙ ΘΑ ΚΕΡΔΙΣΟΥΝ.ΑΛΗΘΕΙΑ ΚΥΡ ΚΟΥΝΕΛΕ ΕΙΧΕΣ ΤΗΝ ΣΥΜΦΩΝΙΟΥΛΑ ΕΤΟΙΜΗ ΚΑΙ ΒΟΥΤΗΞΕΣ ΣΤΟΝ ΤΡΑΧΑΝΑ...ΠΩΣ ΘΑ ΞΕΠΛΥΘΕΙΣ ΝΑ ΔΟΥΜΕ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  22. Να μας πεί ο κατα τάλλα <> κ.Τριαντακωνσταντής άν με τους δημοσίους διαγωνισμούς προμηθειών που μας προτείνει κάθε τόσο, θα αποκλείσει προμηθευτές εκτός δήμου, ή και εκτός Ελλάδας, και με ποιό τρόπο θα το κάνει αυτό ώστε τα χρήματα για προμήθειες του δήμου να διανέμονται στην τοπική αγορά, όπως ο ίδιος επίσης επικαλέιται.
    κ. Τριαντακώνσταντή λέτε μπαρούφες, και αν αμφιβάλετε απαντήστε αν μπορείτε στο παραπάνω ερώτημα, γιατί αν ακολουθήσει ο δήμος τις ''συμβουλές'' σας για δημοσιους διαγωνισμούς προμηθειών, στην τοπική αγορά θα μπεί ταφόπλακα και μετά να δούμε τι θα λέτε...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  23. Πριν χρόνια ανάμεσα στον πρώτο και δεύτερο γύρο δημοτικών εκλογών καθόμουν σε καφενείο μαζί με υποψήφιο δήμαρχο και έναν αντίπαλο του υποψήφιο δημοτικό σύμβουλο. Σας παραθέτω μέρος του διαλόγου:
    ΥΠ. ΔΗΜ. : Τον μ……… τον ………του έδωσα 70 χιλιάδες (δραχμές ) για τους 7 ψήφους που είχε και δεν μας έδωσε ούτε έναν.
    ΥΠ. ΔΗΜ. ΣΥΜΒ. : μ……… ο ……… του έδωσε την προκαταβολή για το αυτοκίνητο και τους πήραμε εμείς .
    ΥΠ. ΔΗΜ. : Δεν πάει να ……… , δεν του δίνω παραπάνω . Με τόσα θα πάρω τους διπλούς.
    Κάπως έτσι παίρνονται οι εκλογές από όλες τις μεριές.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  24. Daskale dose kai to onoma pou exeis krimeno sto sirtari kai to ipostirizeis gia na mathei o laos gia olous.Den eisai dikeos koitas tin parti sou.Ksereis esi ti enooooo.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  25. Είναι δυνατόν να συμβαίνουν όλα αυτά τρία χρόνια και ο αρχηγός της μείζονος αντιπολίτευσης να μην μιλάει; Θύμιο Φερεντίνο μήπως σε κρατάει ο Αποστολάκης;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  26. Aν ο Δήμος υπερβεί το όριο των 24.800 ευρώ ΕΤΗΣΙΩΣ ανά δημοτική ενότητα για αγορά πχ γραφικής ύλης ΥΠΟΧΡΕΩΤΙΚΑ από το νόμο πρέπει να κάνει δημόσιο αδιάβλητο διαγωνισμό.

    Κάτω από 24.800 ευρώ μπορεί να κάνει απευθείας αναθέσεις.

    Κώστας Θ Τριαντακωνσταντής
    Μαθηματικός

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  27. Ο Παπανικολάου, ο Κορδάτος, ο Τσακάλης Βασίλης, το βιβλιοπωλείο Σολδάτου, ο Κατωπόδης κλπ δεν ανήκουν στη τοπική αγορά. Ο Δήμος όμως ψωνίζει από τα μαγαζιά αυτά. Τυχαία , όχι βέβαια. Αφήστε τα υποκριτικά δάκρυα για τη τοπική αγορά. Με διαγωνισμό δεν υπάρχουν εικονικά τιμολόγια. Αυτά κυρίως σας ενδιαφέρουν.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  28. Αποστολάκηδες θα πληρώσατε και μάλιστα πολύ βαριά. Σας αξίζει πέλεκυς ανηλεής. Βέβαια και άλλοι θα πληρώσουν. Χαίρομαι ιδιαίτερα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  29. Θα το ξαναπω με τους πολιτιστικους συλλογους ξέρετε τη γίνεται;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  30. Απάντηση στο σχόλιο 10.21 ενδιαφέρον μονο για την τοπικη οικονομία της Βονιτσας για τα αλλα μαγαζια του Δημου τίποτα δωστε μια απάντηση

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  31. Και που να αρχίσουν οι αναφορές και απο θυρρειο... Καζάνι που βράζει κσι σε λιγο θα εκραγεί και θα αρχίσει το σκληρο ροκ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  32. O Κουνέλης δάσκαλε όχι μόνο υπάλληλος του Δημάρχου είναι αλλά έκανε και συναλλαγή για να μπεί στο ψηφοδέλτιο του Αποστολάκη. Φεύγω είπε από Σολδάτο- Φερεντίνο , μπαίνω στο ψηφοδέλτιο σου αλλά θα παίρνω μισθό δυόμισι χρόνια. Αυτή είναι η πραγματικότητα και μπράβο σου δάσκαλε που τον είπες υπάλληλο του Αποστολάκη.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  33. ΚΩΣΤΑΣ ΤΡΙΑΝΤΑΚΩΝΣΤΑΝΤΗΣ σου εκανα ένα ερώτημα και δεν απαντάς.
    Το ερώτημα είναι αν εσύ προτείνεις δημόσιους και αδιαβλτους, όπως λες, διαγωνισμούς
    προμηθειών στον δήμο, και πως θα διασφαλήσεις με αυτόν τον τρόπο τα χρήματα να πηγαίνουν στην τοπική αγορά, λαμβάνωντας υπ'οψην ότι σε καμιά περίπτωση τα τοπικά μικρομάγαζα δεν θα μπορούν να κερδίσουν διαγωνισμούς που θα μετέχουν πολυεθνικές εταιρίες και μεγάλα τράστ εγχώρια και αλλοδαπά. Πάρε ξεκάθαρη θέση σε αυτο το θέμα αν μπορείς

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  34. Ανώνυμε 5 Σεπτεμβρίου 2017 - 1:44 π.μ. Με διαγωνισμό δεν υπάρχουν εικονικά τιμολόγια.Αυτά κυρίως σας ενδιαφέρουν. Λογικό είναι αυτό που λές εφόσον η τοπική αγορά θα έχει σβήσει, γιαυτο ξανασκέψου το αν θες τετοιους διαγωνισμούς, εκτός και αν θές να ψοφήσει η κατσίκα του γείτονα.
    Ο δήμος που προμηθεύεται απο καταστήματα εκτός δημοτικών διαμερισμάτων, να εκδόσει και δημοτικά τέλη που θα πληρώνουν οι προμηθευτές αυτοί, και να μην ξαναστείλει σε εμάς τα
    δημοτικά χαράτσια.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  35. Αυτοί που απασχολούνται ως προσωρινοί στην ύδρευση , μπορεί να μας πεί η Αντιδήμαρχος Πανταζή αρμόδια για την ύδρευση πως πληρώνονται και με πιο τρόπο προσελήφθησαν; Από τα εικονικά τιμολόγια μήπως; Δεν είναι νόμιμο αυτό. Δημιουργείς ψήφους με τα λεφτά των δημοτών.Αίσχος, ντροπή και μην μιλάτε για νομιμότητα εσείς. Ασφαλισμένοι είναι στο πουθενά.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  36. Λάκια τα περισσότερα ποιόs τα έχει πάρει;Mιλάμε για μεγάλο φαγοπότι Λάκια. Πάρτι γίνται Λάκια.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  37. Τωρα ποιοι ειναι οι τραμπουκοι? Μηπως ειστε ολοι σας που σχολιαζετε χωρις να ξερετε αληθειες?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  38. Eδώ πρόκειται για κακουργηματικού χαρακτήρα παρανομίες και χρειάζεται αυτεπάγγελτη εισαγγελική παρέμβαση. Εξ άλλου ο δάσκαλος σαφέστατα το δηλώνει. Κώστα καλή δύναμη και όταν έρθει εκείνη η ώρα θα είμαστε πολλοί μαζί σου. Σε παρακαλώ όμως πρόσεχε θα σου επιτεθούν ξανά.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Τι λες γι αυτό αγαπητό Ξηρόμερο