Κυριακή 13 Αυγούστου 2017

Γνωστό πρόσωπο στο Θέρμο συνελήφθη για συκοφαντική δυσφήμιση-Τον μήνυσε αντιδήμαρχος


«Κόκκινο» χτυπά η αυτοδιοικητική αντιπαράθεση στο Θέρμο τις τελευταίες ημέρες. Μάλιστα οι κόντρες συνδυάζονται με «πόλεμο» ανακοινώσεων. Τα αντίπαλα μέρη είναι η δημοτική αρχή με την αντιπολίτευση (αυτό είναι σύνηθες άλλωστε) αλλά και ένας αντιδήμαρχος με τον πρόεδρο του δημοτικού συμβουλίου και δημοτικοί σύμβουλοι με τον δήμαρχο που μάλιστα -προς το παρόν- ανήκουν στον ίδιο συνδυασμό.

Το οξύμωρο όμως είναι πως χθες υπήρξε και παράπλευρη απώλεια… Ένα πρόσωπο που «ενεπλάκη» στις αντιπαραθέσεις μέσω ενός σχολίου στο facebook. Kαι για το σχόλιο αυτό συνελήφθη στα πλαίσια του αυτοφώρου για συκοφαντική δυσφήμιση μετά από μήνυση που υπέβαλλε ο θιγόμενος αντιδήμαρχος. Ο αντιδήμαρχος θεώρησε συκοφαντικό το σχόλιο που δημοσιεύθηκε από το εν λόγω πρόσωπο στο facebook κάτω από ανάρτηση  του προέδρου του δημοτικού συμβουλίου.
Αξιοσημείωτο πως ο συλληφθείς έχει τη δική του ιστορία στα αυτοδιοικητικά και κοινωνικά δρώμενα της περιοχής.
Η εξέλιξη έχει προκαλέσει μεγάλη αίσθηση στο Θέρμο ενώ ο δήμαρχος Σπύρος Κωνσταντάρας, προφανώς ικανοποιημένος, έγραψε στο facebook χαρακτηριστικά: «Εχουν σειρά οι επόμενοι…Ο πρώτος συνελήφθη…».
 http://www.agrinionews.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τι λες γι αυτό αγαπητό Ξηρόμερο