Κυριακή 30 Οκτωβρίου 2016

Σφοδρή σύγκρουση ΙΧ στην ε.ο. ΑΜΦΙΛΟΧΙΑΣ-ΒΟΝΙΤΣΑΣ στο ύψος ΛΟΥΤΡΑΚΙΟΥ - Γυναίκα τραυματίας (φωτο)




  Σοβαρό τροχαίο ατύχημα σημειώθηκε πριν από λίγο, στις δυο περίπου το μεσημέρι, μετά από σφοδρή σύγκρουση οχημάτων στην εθνική οδό Αμφιλοχίας Βόνιτσας.
      Κάτω από συνθήκες που ερευνώνται δυο ΙΧ αυτοκίνητα συγκρούστηκαν μετωπικά στην εθνική οδό μεταξύ Λουτρακίου και Σπάρτου, στο ύψος του Λουτρακίου. Από το ένα αυτοκίνητο τραυματίστηκε η συνοδηγός που εγκλωβίστηκε. Έγινε  απεγκλωβισμός της τραυματία από την Πυροσβεστική και την παρέλαβε ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ...........





http://www.agriniopress.gr/

4 σχόλια:

  1. Κουράγιο, το 2013 θα παραδοθεί η παράκαμψη της Αμφιλοχίας και το ταξίδι θα είναι ασφαλές.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. δεν ειναι επικινδυνο μονο το τμημα αμφιλοχια μεχρι λουτρακι αλλα ολος ο δρομος,ποσα τροχαια εχουν γινει στα παλιαμπελα,δρυμο απο βονιτσα ως ακτιο κ.τ.λ.επιγοντως ολοκληρωση του δρομου ακτιο αμβρακια

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Τα χρηματα τα πηρε ο εργολαβος και αντι να φτιαξει το δρομο εφτιαχνε το μετρο θεσσαλονικης και ο ελεγχος του κρατους αλλου αρμενιζε ετσι δηλωσε ο κ.Βαρεμενος Ετσι το εργο αυτο καταντησε να εχει μοιρα αναλογη με του γεφυριου της Αρτας! Παντως για αλλες περιοχες" γεννουν και τα κοκορια " !

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Υπομονή παιδιά θα γίνει όταν η Έλληνες θα κυκλοφορούν άλογα.Το δρόμο τον θέλουν να περνούν τουρίστες Γερμανοί και τα φορτηγά με τα εμπορεύματα τους.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Τι λες γι αυτό αγαπητό Ξηρόμερο