Τρίτη 25 Οκτωβρίου 2016

Σοβαρό επεισόδιο με πυροβολισμούς και φθορές στην Λεπενού

    Σοβαρό επεισόδιο προκάλεσε 46χρονος χθες βράδυ στο χωριό Λεπενού. Ο εν λόγω άνδρας μετέβη έξω από το σπίτι 68χρονης βραδινές ώρες σε έξαλλη κατάσταση και απειλούσε, πυροβόλησε μια φορά στον αέρα με κυνηγετικό όπλο  ενώ προκάλεσε φθορές στην είσοδο της κατοικίας και σε σταθμευμένο Ι.Χ. φορτηγό όχημα.
      Η αστυνομία που ενημερώθηκε έσπευσε και άνδρες της ΟΠΚΕ της ΑΔ Ακαρνανίας συνέλαβαν τον 46χρονο στις 23.20. Σε βάρος του σχηματίστηκε δικογραφία για απειλή, φθορά ξένης περιούσιας και παράβαση του Νόμου περί όπλων. Σήμερα θα οδηγηθεί στον αρμόδιο Εισαγγελέα Πρωτοδικών Αγρινίου........


Σύλληψη ενός Έλληνα για οπλοκατοχή, απειλή και φθορά ξένης ιδιοκτησίας

      Συνελήφθη, χθες το βράδυ στη Λεπενού Αιτωλοακαρνανίας από αστυνομικούς της Ομάδας Πρόληψης και Καταστολής Εγκληματικότητας της Διεύθυνσης Αστυνομίας Ακαρνανίας, 46χρονος ημεδαπός, διότι μετέβη στην οικία  68χρονης ημεδαπής, όπου την απείλησε λεκτικά, πυροβόλησε με κυνηγετικό όπλο τουλάχιστον πέντε φορές στον αέρα και κατά την αποχώρησή του προκάλεσε φθορές στην οικία της και σε ιδιωτικής χρήσεως φορτηγού αυτοκινήτου του γιού της.

http://www.agriniopress.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τι λες γι αυτό αγαπητό Ξηρόμερο