Κυριακή, 23 Οκτωβρίου 2016

ΚΩΣΤΑΣ ΤΡΙΑΝΤΑΚΩΝΣΤΑΝΤΗΣ: Ανοίγουν την πόρτα για πιθανή μεταφορά στερεών Αστικών Αποβλήτων στο ΧΥΤΑ ΠΑΛΑΙΡΟΥ!

ΠΙΘΑΝΗ ΜΕΤΑΦΟΡΑ ΣΤΕΡΕΩΝ ΑΣΤΙΚΩΝ ΑΠΟΒΛΗΤΩΝ ΣΤΟ ΧΥΤΑ της 3ης Γεωγραφικής Ενότητας της ΠΕ ΑΙΤ/ΝΙΑΣ

ΔΗΜΟΣ ΑΚΤΙΟΥ ΒΟΝΙΤΣΑΣ
Η ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΕΙΝΑΙ ΣΟΒΑΡΗ ΥΠΟΘΕΣΗ ΚΑΙ ΠΡΟΣΦΟΡΑ
ΕΛΕΧΓΟΥΜΕ ΤΗ ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΑΡΧΗ.
ΠΡΟΤΕΙΝΟΥΜΕ ΛΥΣΕΙΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΝΑΠΤΥΞΗ.
ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΙΚΟΣ ΚΑΙ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟΣ ΕΛΕΓΧΟΣ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΑΚΤΙΟΥ- ΒΟΝΙΤΣΑΣ από ΣΥΣΤΑΣΕΩΣ ΤΟΥ ΜΕΧΡΙ ΣΗΜΕΡΑ.
ΠΙΘΑΝΗ ΜΕΤΑΦΟΡΑ ΣΤΕΡΕΩΝ  ΑΣΤΙΚΩΝ ΑΠΟΒΛΗΤΩΝ ΣΤΟ ΧΥΤΑ της 3ης Γεωγραφικής Ενότητας της ΠΕ ΑΙΤ/ΝΙΑΣ.

-Εσείς Δήμαρχε κ. Αποστολάκη, τι γνώμη έχετε για τη παρακάτω απόφαση;
-Εσείς Αντιδήμαρχε κ. Φραδέλο, συμφωνείτε με τη παρακάτω απόφαση;
-Εσείς κ. Στάχτιαρη Πρόεδρε της Παλαίρου, συμφωνείτε με την παρακάτω απόφαση;
-Δημοτικοί Σύμβουλοι, συμφωνείτε με την παρακάτω απόφαση;
-Πρόεδρε του ΔΣ κ. Μπαλατσούρα συμφωνείτε;  Πότε θα ενημερωθεί το Δημοτικό Συμβούλιο;
-Εσείς κ. Φερεντίνο συμφωνείτε με τη παρακάτω απόφαση; Συμφωνείτε με τη θέση του κ. Κασόλα;...........

 Αγαπητοί Αναγνώστες
     Πολλές φορές σας έχουμε ενημερώσει ότι η περιοχή Παλαίρου- Πογωνιάς κινδυνεύει να μετατραπεί σε ένα απέραντο σκουπιδότοπο. Δυστυχώς επαληθευόμαστε πλήρως. 
      Με τη παραπάνω απόφαση του ΦΟΣΔΑ είναι πιθανόν το ενδεχόμενο να μεταφέρει μια εταιρεία στερεά αστικά απόβλητα στο ΧΥΤΑ. 
    Εκφράζουμε τη κάθετη και πλήρη διαφωνία μας. Καλούμε τους αρμοδίους να πάρουν θέση.
  Τους υπενθυμίζουμε τη δέσμευση τους: ΚΑΜΙΑ ΣΑΚΟΥΛΑ ΜΕ ΣΚΟΥΠΙΔΙΑ ΞΕΝΑ ΣΤΟ ΧΥΤΑ.

Ο ΑΓΩΝΑΣ ΣΥΝΕΧΙΖΕΤΑΙ........

11 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

ΜΑ ΑΝ ΔΕΝ ΕΡΘΟΥΝ ΣΚΟΥΠΙΔΙΑ ΠΩΣ ΘΑ ΕΧΕΙ ΛΕΦΤΑ ΝΑ ΠΛΗΡΩΘΟΥΝ ΟΙ ΑΡΓΟΜΙΣΘΟΙ ΤΟΥ ΧΥΤΑ ΔΛΔ Ο ΑΝΤΙΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΗΣ ΠΑΛΑΙΡΟΥ,Ο ΑΔΕΡΦΟΣ ΤΟΥ ΠΡΟΕΔΡΟΥ ΔΣ,Ο ΕΡΓΟΛΑΒΟΣ ΤΙΣ ΑΝΑΘΕΣΕΙΣ ΤΟΥ ΚΛΠ.ΜΕ ΨΕΜΑΤΑ ΔΕΝ ΓΙΝΕΤΑΙ ΤΙΠΟΤΑ ΟΠΟΤΕ ΚΑΛΑ ΚΑΝΟΥΝ.ΑΥΤΑ ΟΥΤΕ ΣΤΗΝ ΟΥΓΚΑΝΤΑ

Ανώνυμος είπε...

Τα σκουπίδια έχουν λεφτά. Πολλά λεφτά.

Ανώνυμος είπε...

Αποστολάκης- Φραδέλος- Γαλούνης η τριάδα των σκουπιδιών.

Ανώνυμος είπε...

Οι Δημοτικοί Σύμβουλοι Φραδέλος, Λίτου, Μπαλατσούρας, Κατσαβριάς, Γερωκοστόπουλος, Σερεπίσου, Ο Πρόεδρος Στάχτιαρης της Παλαίρου πρέπει να πάρουν θέση Δημόσια. Είναι υπέρ ή κατά της έλευσης σκουπιδιών από την εταιρεία;Τους ρώτησαν οι Δημοτικοί Σύμβουλοι Κατσαμπίρης, Στούπας, Κασόλας για τη θέση που πήραν στο ΔΣ του ΦΟΣΔΑ;

Ανώνυμος είπε...

Θύμιο Φερεντίνο είμαι ψηφοφόρος σου και τις δύο Κυριακές από τη Πάλαιρο. Συμφωνείς με τη θέση του Κασόλα; Το κουβεντιάσατε πριν το Συμβούλιο του ΦΟΣΔΑ; Περιμένουμε πολλοί Ζαβερδιανοί επίσημη ανακοίνωση.

Ανώνυμος είπε...

τη δημόσια θέση να πάρουν,δεν σας φτάνουν τα αποτελεσματα

Ανώνυμος είπε...

Κατσαμπίρη , Στούπα , Κασόλα με ποιο δικαίωμα το τόπο μας τον κάνετε χαβούζα;

Ανώνυμος είπε...

Μόνο ανόητοι ή οι έχοντες προσωπικό συμφέρον θα γέμιζαν τη αυλή τους σκουπίδια από άγνωστους τόπους. Διαλέξτε και πάρετε κύριοι. Ντροπή σας.

Ανώνυμος είπε...

Για να καταλάβω, για ποιόπράγμα κατηγορείς το πρόεδρο και το όργανο στο σύνολό του; Δεν έκαναν σωστά τη δουλειά τους ; Ή απλά υποθέτεις και δημιουργείς ανακατοσούρα ; Άσε μας , μας ζάλισες κι εσύ

Ανώνυμος είπε...

Πως βγαζετε συμπερασματα για τα σκουπιδια, δεν καταλαβαινουμε. Μονοι σας τα γραφετε και μονοι τα ακουτε. Επισης δυο-τρεις μονοι σας σχολιαζετε. Με υποθεσεις, γιατι για υποθεσεις προκειται, να μιλατε εκει που σας παιρνει. Πες μας κυριε, εσυ που καθε δευτερη μερα μας ζαλιζεις με αυτα, που λεει στο εγγραφο που μας δειχνεις οτι θα φερουν σκουπιδια? Απο που? Ποτε? Που αποσκοπειτε τελος παντων?.
Μηπως να ενδιαφεροσουν λιγο, μιας και εισαι στην Δευτεροβαθμια διοικητικη υπηρεσια,
να οι καθηγητες που λοιπουν απο το γυμνασιο Παλαιρου, διοτι τα παιδια κανουν δυο ωρες μαθημα και φευγουν? Τα παιδια σε λιγο δεν θα εχουν ορεξη για μαθημα και το επιπεδο τους θα χαμηλωσει. Αλλα ποιος θα ενδιαφερθει? ΚΑΝΕΝΑΣ.........

Ανώνυμος είπε...

Χαίρομαι 8:42 που διαβάζετε τα άρθρα μου. Στο αίτημα της εταιρείας, αν δεν θέλεις να έρθουν σκουπίδια ΑΠΑΝΤΑΣ ΚΑΤΗΓΟΡΗΜΑΤΙΚΑ ΟΧΙ. Αν παίρνεις απόφαση η εταιρεία να σου προσκομίσει και άλλα στοιχεία τότε ΑΦΗΝΕΙΣ ΑΝΟΙΧΤΟ ΤΟ ΕΝΔΕΧΟΜΕΝΟ ΝΑ ΕΡΘΟΥΝ ΣΚΟΥΠΙΔΙΑ. Αυτό λέει το άρθρο και τίποτε παραπάνω.

Εγώ είμαι αντίθετος να έρθουν σκουπίδια. Εσείς είστε αντίθετος ή το συζητάτε; Ελπίζω να είναι κατανοητό , ότι η διαφορά των δύο θέσεων είναι σαφής.

Τώρα σε ότι αφορά τις ελλείψεις στο Γυμνάσιο- Λυκειακές τάξεις της Παλαίρου. Στο πλαίσιο των αρμοδιοτήτων μου και των δυνατοτήτων μου από τη θέση που κατέχω ΑΠΟ ΠΟΛΥ ΝΩΡΙΣ ΤΟ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙ , ΜΕΣΑ ΣΤΟ ΣΕΠΤΕΜΒΡΗ ΚΑΙ ΜΕΧΡΙ ΣΗΜΕΡΑ κάνω τα πάντα. Αυτό μπορείτε να το πληροφορηθείτε από το Διευθυντή του Σχολείου .

Επιπρόσθετα η υπηρεσία που υπηρετώ σας βεβαιώνω ότι έκανε τα πάντα στο πλαίσιο των υποχρεώσεων της. Με το Διευθυντή Εκπαίδευσης του νομού, στη Πάλαιρο το τελευταίο εξάμηνο ήρθαμε δύο φορές και κουβεντιάσαμε όλο το φάσμα των προβλημάτων του Σχολείου.

Αν θέλετε να μάθετε περισσότερα για το σχολείο της Παλαίρου είμαι πρόθυμος για μια κουβέντα μαζί σας. Μπορείτε να έρθετε σε επικοινωνία μαζί μου. Φυσικά το εκεί που σας παίρνει, το εκλαμβάνω ως άστοχη έκφραση σας.

Συνεπώς κρούετε ανοιχτές θύρες στο ότι δεν ενδιαφέρομαι. ΣΑΣ ΠΕΡΙΜΕΝΩ ΓΙΑ ΚΟΥΒΕΝΤΑ.
Κώστας Θ Τριαντακωνσταντής
Μαθηματικός