Τετάρτη 26 Οκτωβρίου 2016

Ναύπακτος: Αντιδημάρχος μαινόμενος κατά Δημάρχου και Αντιπεριφερειάρχη! (video)

         Απίστευτος καυγάς μεταξύ του αντιδημάρχου, υπεύθυνου καθαριότητας του Δήμου Ναυπακτίας, κ. Κοτσανά και της αντιπεριφερειάρχη Χριστίνας Σταρακά σημειώθηκε την Τετάρτη κατά την επίσκεψη του υπουργού Αγροτικής Ανάπτυξης στην πόλη της Ναυπάκτου.
    Ο κ. Κοτσανάς, σε έξαλλη κατάσταση, φώναζε και κτυπούσε με το χέρι του τα παρκαρισμένα αυτοκίνητα, ενώ πάνω στον εκνευρισμό του, παραλίγο να πατήσει με το αγροτικό του δήμου την αντιπεριφερειάρχη, στην προσπάθειά του να ξεπαρκάρει..........   Εκτός εαυτού, ο κ. Κοτσανάς φώναζε πως «βρίσκομαι εδώ έξι ημέρες και κανείς δεν με ενημέρωσε για την ομιλία του υπουργού, ενώ είμαι ο αρμόδιος για να τον ενημερώσω για τις καταστροφές. Ντροπή σας».
    Τόσο η αντιπεριφερειάρχης, κυρία Σταρακά, όσο και ο δήμαρχος Τάκης Λουκόπουλος, προσπαθούσαν να ηρεμήσουν τον κ. Κοτσανά, ο οποίος, ωστόσο, δεν έδειχνε να ανταποκρίνεται, ανεβάζοντας ολοένα και περισσότερο τους τόνους, πριν αποχωρήσει με το αυτοκίνητο του δήμου, με το οποίο παραλίγο να πατήσει την αντιπεριφερειάρχη.

Δείτε το απίστευτο βίντεο με την απαράδεκτη συμπεριφορά του αντιδημάρχου, από το npress:

1 σχόλιο:

Ανώνυμος είπε...

Μπράβο στον αντιδήμαρχο κανείς δεν τον βοήθησε 6 μέρες τι να του πουν του ανθρώπου ! Ποια πολιτική προστασία ? Για το θεαθήναι πήγαν όλοι εκεί ντροπή τους