Τρίτη 2 Φεβρουαρίου 2016

Στο ΣτΕ για το θέμα των απορριμμάτων ο δήμος Αγρινίου

          Δεν κάνει πίσω ο δήμος Αγρινίου στην απόφασή του για μη αποδοχή των απορριμμάτων του Πύργου και της Αρχαίας Ολυμπίας, παρά την μηνυτήρια αναφορά που κατατεθεί από το Υπουργείο Εσωτερικών σε βάρος του αλλά και σε βάρος του δημάρχου Ακτίου-Βόνιτσας, καθώς και των Προέδρων των Φο.Δ.Σ.Α. των Χ.Υ.Τ.Α.
       Αντίθετα, σύμφωνα με πληροφορίες, ο δήμος Αγρινίου κινεί νομικές διαδικασίες, ενώ κατά την ίδια πληροφόρηση, πρόκειται να γίνει και προσφυγή στο Συμβούλιο της Επικρατείας.......



        Αυτό γιατί, σύμφωνα με πληροφορίες από το περιβάλλον του δημάρχου Αγρινίου, η απόφαση του Υπουργείου θεωρείται διάτρητη νομικά, όπως και η αιτιολόγηση για την κατάθεση της μηνυτήριας αναφοράς, που σύμφωνα με την επίσημη ενημέρωση από το Υπουργείο έγινε γιατί «μολονότι υπάλληλοι και τελούντες σε ιεραρχική εξάρτηση προς την Αποκεντρωμένη Διοίκηση Περιφέρειας Πελοποννήσου, Δυτικής Ελλάδας και Ιονίου, δεν εφάρμοσαν σχετικές αποφάσεις του Γενικού Γραμματέα της άνω Αποκεντρωμένης Διοίκησης».
       Κατά τις ίδιες πληροφορίες, κίνηση του υπουργείου να υποβάλλει μήνυση για τον λόγο αυτό, θεωρείται «πρωτοφανής κίνηση εκφοβισμού».

http://www.agriniopress.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τι λες γι αυτό αγαπητό Ξηρόμερο