Τρίτη, 23 Φεβρουαρίου 2016

Πανηγυρική η κοπή πίτας του πρωτοπόρου Αίολου Αστακού (ΦΩΤΟ: Make art)

       Μέσα σε εορταστικό κλίμα, τόσο λόγω του χαρακτήρα της βραδιάς όσο και της αγωνιστικής παρουσίας της ομάδας έκοψε την πρωτοχρονιάτικη πίτα του ο Αίολος Αστακού για το 2016.
      Η ομάδα της Αίολου συγκεντρώθηκε στο κτήμα Ιόνιο όπου Πρόεδρος, διοίκηση, προπονητής, φίλοι, καλεσμένοι και μπασκετμπολίστες πραγματοποίησαν μία όμορφη εκδήλωση.
      Η φετινή κοπή πίτας συνοδεύτηκε από τη παρουσία της ομάδας στην κορυφή στο Βόρειο Όμιλο της Β' Εθνικής, παραμένει αήττητος και έχει γράψει χρυσές σελίδες στο πρωτάθλημα αφού έχει σπάσει όλα τα ρεκόρ με 18 συνεχείς νίκες μέχρι στιγμής......
Την εκδήλωση τίμησαν με την παρουσία τους :
Ο Πατήρ Τέγας Δημήτριος και Πατήρ Κουλοχέρης Αθανάσιος, ο Δήμαρχος Ξηρομέρου Γαλούνης Ερωτόκριτος, ο Δήμαρχος Μεσολογγίου Καραπάνος Νικόλαος, ο Δήμαρχος Ακτίου Βονίτσης Αποστολάκης Γεώργιος, ο Αντιπεριφερειάρχης Δυτικής Ελλάδας Λύτρας Ιωάννης, ο Πρώην Δήμαρχος Αγρινίου και νομάρχης Αιτ/νίας Σώκος Ευθύμιος, ο Λιμενάρχης Μεσολογγίου Μελιαδής Νεκτάριος, ο Διοικητής του Αστυνομικού Τμήματος Βόνιτσας Δούκας Σταύρος, ο Διοικητής του Αστυνομικού Τμήματος Αστακού Μπέσας Ιωάννης, ο Πρώην Δήμαρχος Αστακού Στάϊκος Παναγιώτης, ο Πρόεδρος Δημοτικού Συμβουλίου Λυμπεράτος Σπυρίδων, ο Πρόεδρος Τοπικής Κοινότητας Αστακού Καλλισώρας Νικόλαος, Οι Αντιδήμαρχοι Δήμου Ξηρομέρου: Βραχάς Παναγιώτης και Λαϊνάς Κων/νος, ο Πρόεδρος ΕΣΚΑΒΔΕ Νικάκης Κων/νος.

      Το ΔΣ του Αίολου ευχαριστεί όλους  όσους παραβρέθηκαν στην εκδήλωση και εύχεται από καρδιάς ΚΑΛΗ ΧΡΟΝΙΑ σε όλο τον κόσμο.

Δεν υπάρχουν σχόλια: