Πέμπτη 25 Φεβρουαρίου 2016

Tο Facebook πρόσθεσε δίπλα από το Like αντιδράσεις emoji

        Οι αντιδράσεις emoji στο Facebook είναι εδώ και έχουν αναστατώσει τους χρήστες του πιο δημοφιλούς μέσου κοινωνικής δικτύωσης (Vid+Pics)
      O διευθυντής προϊόντων του τεχνολογικού κολοσσού της Facebook ανακοίνωσε και επίσημα πριν από λίγες ώρες τη χρήση των αντιδράσεων emoji, δίπλα από το βαρετό, πλέον, κουμπί του Like............



     Όπως είχε γίνει γνωστό τον Οκτώβριο από τον Chief Product Officer του Facebook, Chris Cox, που είχε ανακοινώσει με ανάρτησή του στον προσωπικό του λογαριασμό ότι το κοινωνικό δίκτυο "λανσάρει μία πιλοτική δοκιμή των Αντιδράσεων – ένα πιο εκφραστικό κουμπί Like". 
      Σύμφωνα με την επίσημη ανακοίνωση "Οι άνθρωποι μπαίνουν καθημερινά στο Facebook για να ενημερωθούν για όλα όσα συμβαίνουν γύρω τους, αλλά και σε όλο τον κόσμο, αλλά και για να μοιράζονται όσα τους κάνουν χαρούμενους, λυπημένους ή θεωρούν αστεία. Είναι ο πιο κατάλληλος τρόπος για να εκφράσει κάποιος τα συναισθήματά του γρήγορα. Γι' αυτό και εγκαινιάζουμε την επέκταση του κουμπιού του Like".
      Ένώ για την πρακτική τους χρήση αναφέρει: "Για να προσθέσετε ένα emoji αρκεί να πατήσετε παρατεταμένα το κουμπί του Like στο smartphone σας ή απλά να κουνήσετε τον κέρσορα πάνω από το κουμπί του Like για να επιλέξετε το αίσθημα που σας εκφράζει καλύτερα."

(Πηγή: newsroom.fb.com)

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τι λες γι αυτό αγαπητό Ξηρόμερο