Πέμπτη 25 Φεβρουαρίου 2016

Η Περιφέρεια Δυτικής Ελλάδας καλωσορίζει το Let’s Do It Greece – Αύριο και το Σάββατο οι ημερίδες για την Πανελλήνια Εθελοντική Περιβαλλοντική Εκστρατεία

Για μία ακόμη χρονιά η Περιφέρεια Δυτικής Ελλάδας φιλοξενεί την Πανελλήνια Εθελοντική Περιβαλλοντική Εκστρατεία «Lets Do It Greece», την οποία έχει θέσει υπό την αιγίδα της και αύριο Παρασκευή καλωσορίζει τον Εθελοντή – Οραματιστή και Συντονιστή Νίκο Κιούση και σημαντικούς εθελοντές της οργανωτικής ομάδας.....

Το μεσημέρι της Παρασκευής ο Περιφερειάρχης Απόστολος Κατσιφάρας θα συναντηθεί με τους εκπροσώπους του «Lets Do It Greece» προκειμένου να υπογράψει για τη συμμετοχή της Δυτικής Ελλάδας στην Πανελλήνια Εθελοντική Δράση, η οποία θα πραγματοποιηθεί φέτος την Κυριακή 17 Απριλίου.
Παράλληλα, η Περιφέρεια Δυτικής Ελλάδας διοργανώνει σε συνεργασία με το Κέντρο Ευρωπαϊκής Πληροφόρησης «Europe Direct Πάτρας», ημερίδες για την εθελοντική εκστρατεία «Let’s do it Greece», σε κάθε μία από τις τρεις Περιφερειακές Ενότητες (Αχαΐα, Αιτωλοακαρνανία και Ηλεία).
Συγκεκριμένα οι ημερίδες θα γίνουν:
• Πάτρα: Αύριο Παρασκευή, 26 Φεβρουαρίου 2016 και ώρα 11:00 π.μ. στην αίθουσα του ΤΕΕ Δυτικής Ελλάδας (Τριών Ναυάρχων 40)
•  Μεσολόγγι: Αύριο Παρασκευή, 26 Φεβρουαρίου 2016 και ώρα 5:00 μ.μ. στο Διοικητήριο του Μεσολογγίου (Κύπρου 30)
• Πύργος: Μεθαύριο Σάββατο, 27 Φεβρουαρίου 2016 και ώρα 10:00 π.μ. στο Διοικητήριο του Πύργου (Μανωλοπούλου 47).
«Κάθε χρόνο η Δυτική Ελλάδα ξεχωρίζει ανάμεσα στις υπόλοιπες περιοχές της χώρας, για τη μεγάλη συμμετοχή της στην Πανελλήνια Εθελοντική Δράση. Συμμετέχουμε και στηρίζουμε ενεργά το «Let's do it Greece» ανελλιπώς από το 2013, διευκολύνοντας και προβάλλοντας τις δράσεις εθελοντών και φορέων στη Δυτική Ελλάδα, έχοντας ως στόχο τη διάδοση του υγιούς εθελοντισμού, την περιβαλλοντική ευαισθητοποίηση της κοινωνίας και την ενίσχυση της συνεργασίας μεταξύ των εθελοντών και των φορέων» υπογραμμίζει ο Περιφερειάρχης Απ. Κατσιφάρας και καταλήγει: «Αυτή τη σημαντική διοργάνωση έχει ένα μήνυμα: Όταν πραγματικά το θέλουμε, μπορούμε να συντονιστούμε και να συνεργαστούμε επιτυγχάνοντας σπουδαία πράγματα».


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.