Τρίτη 23 Φεβρουαρίου 2016

Ο Παναιτωλικός στο Γυμνάσιο Κατούνας







    Στο Γυμνάσιο Κατούνας σήμερα 23-2-2016, πραγματοποιήθηκε εκδήλωση για την βία και τον ρατσισμό στα γήπεδα, σε  συνεργασία με το Λύκειο Κατούνας. Η εκδήλωση έλαβε χώρα στα πλαίσια πολιτιστικού προγράμματος της Δευτεροβάθμιας Εκπ/σης Ν. Αιτ/νιας.
    Το Γυμνάσιο επισκέφτηκαν μέλη της ποδοσφαιρικής ομάδας του Παναιτωλικού, οι: Χαντάκιας Δ, Ζαρκάδας Τ., Βασιλούδης Σ., Φαμπιάν Μουνιόζ και Αμρ Γουάρντα με επικεφαλής τον γενικό αρχηγό του ποδοσφαιρικού τμήματος κ. Μάκη Μπελεβώνη και αποθεώθηκαν από τους μαθητές............

 
    Συμμετείχαν επίσης απο τον συλλόγο γονέων και κηδεμόνων η πρόεδρος  Κα. Μπουμπούλη Αφροδίτη και το μέλος Καρύδας Αθανάσιος, η αντιπρόεδρος της Σχολικής επιτροπής και δημοτική σύμβουλος Καρέλου Αθηνά, το Δημοτικό σχολείο Κατούνας μαζι με τον Δ/ντη, τους δασκάλους και τους μαθητές.  
    Την εκδήλωση χαιρέτησαν οι διευθυντές Γυμνασίου κ. Παπαθανασίου Βασίλης και Λυκείου κ. Νταλαπέρας Αποστόλης καθώς και ο υπεύθυνος του πολιτιστικού προγράμματος κ. Ρένος Χριστοδουλίδης.
    Ακολούθησε προβολή ενός 10λεπτου βίντεο με θέμα τη βία και τον ρατσισμό στα γήπεδα.
    Στη συνέχεια, οι μαθητές έθεσαν ερωτήσεις στους ποδοσφαιριστές. Η εκδήλωση ολοκληρώθηκε με φωτογράφηση μαθητών και εκπαιδευτικών με τους παίκτες του Παναιτωλικού στον προαύλιο χώρο του Γυμνασίου.






 


















































































2 σχόλια:

  1. Μπράβο σε όλους αυτους που ασχολούνται και παίρνουν πρωτοβουλιες για αυτές τις ωραίες εκδηλώσεις.Η Κατουνα τις χρειαζεται

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Τι λες γι αυτό αγαπητό Ξηρόμερο