Παρασκευή 19 Φεβρουαρίου 2016

«Σώστε τον Παντελή και τη Μυρσίνη» φώναζε η 21χρονη λίγο μετά το φονικό τροχαίο


«Γρήγορα σας παρακαλώ ο Παντελής πρέπει να έχει χτυπήσει πολύ άσχημα», έλεγε με όση δύναμη της είχε απομείνει - Ο τραγουδιστής δεν φορούσε ζώνη - Το αυτοκίνητο είχε αναπτύξει μεγάλη ταχύτητα - Τραγική φιγούρα η μάνα: «Να το το παιδί μου, νάτος ο Παντελής μου... Είναι μπροστά μου τον βλέπω»

  «Σας παρακαλώ γρήγορα. Βοηθήστε τον Παντελή, έχει χτυπήσει άσχημα». 
      Τα λόγια αυτά... πλημμυρισμένα από τρόμο κι αγωνία ψέλλισε η κοπέλα που απεγκλωβίστηκε πρώτη, από την άμορφη μάζα στην οποία μεταμορφώθηκε μετά το τροχαίο δυστύχημα το πολυτελές τζιπ που οδηγούσε ο Παντελής Παντελίδης.............



Πώς συνέβη το τροχαίο που έκοψε το νήμα της ζωής του Παντελή Παντελίδη

   Στις οκτώ και είκοσι το πρωί της Πέμπτης το μαύρο τζιπ Mercedes ML προσκρούει στις προστατευτικές μπάρες της αερογέφυρας του παλαιού αεροδρομίου που οδηγεί στη λεωφόρο Βουλιαγμένης.
      Διερχόμενοι οδηγοί, αλλά και καταστηματάρχες βλέπουν το θηριώδης όχημα να πραγματοποιεί μια ξέφρενη πορεία κι αφού ανατρέπεται πραγματοποιώντας δύο με τρεις τούμπες στο αέρα, στη συνέχεια προσγειώνεται ανάποδα στο έδαφος. Αρκετά άτομα σπεύδουν αμέσως να παράσχουν βοήθεια στους επιβαίνοντες. Αντικρίζουν δύο κοπέλες κι έναν άντρα στο εσωτερικό του οχήματος. Προσπαθούν να ανοίξουν τις πόρτες του αυτοκινήτου. Οι θύρες του οδηγού και του συνοδηγού είναι μπλοκαρισμένες. Με αρκετό κόπο καταφέρνουν να απεγκλωβίσουν την 21χρονη κοπέλα που κάθεται στο πίσω κάθισμα. Η νεαρή κοπέλα κλαίει, πονάει και τρέμει από το φόβο της. Παρά το σοκ που έχει υποστεί στρέφει το βλέμμα της προς το τζιπ και με λυγμούς εκλιπαρεί τους παρευρισκόμενους.
«Σώστε τον Παντελή και την Μυρσίνη. Γρήγορα σας παρακαλώ ο Παντελής πρέπει να έχει χτυπήσει πολύ άσχημα», λέει με όση δύναμη της έχει απομείνει. 
        Οι ικεσίες θα βρουν ανταπόκριση μέσα σε διάστημα τριών λεπτών. Άνδρες τους πυροσβεστικού σώματος και ασθενοφόρα καταφθάνουν στο σημείο και μετά από υπεράνθρωπες προσπάθειες καταφέρνουν να βγάλουν από το πολυτελές όχημα τον Παντελή Παντελίδη και την 29χρονη κοπέλα. Τα ασθενοφόρα τους οδηγούν στα νοσοκομεία Ασκληπιείο και Ευαγγελισμός. 
      Οι γιατροί του νοσηλευτικού ιδρύματος της Βούλας διαπιστώνουν το θάνατο του δημοφιλούς καλλιτέχνη. Οι συνάδελφοί  τους στο νοσοκομείο της Αθήνας υποβάλλουν την 29χρονη σε χειρουργική επέμβαση στον θώρακα, ενώ μέχρι και σήμερα το πρωί προσπαθούσαν να αποκαταστήσουν τα κατάγματα που έφερε σε όλη τη δεξιά πλευρά του κορμιού της. Η 21χρονη Φρόσω νοσηλεύεται με κρανιοεγκεφαλική κάκωση, ενώ έχει υποστεί θλάση στον αυχένα και κάταγμα στον δεξί βραχίονα. 

http://www.protothema.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τι λες γι αυτό αγαπητό Ξηρόμερο