Παρασκευή 26 Δεκεμβρίου 2014

Αναβίωσε η Γιορτή τσιγαρίδας για 10η συνεχή χρονιά στις Φυτείες Ξηρομέρου



ΦΩΤΟ: Χρήστος Σαλτογιάννης 

    Η Γιορτή τσιγαρίδας αναβίωσε για δέκατη συνεχή χρονιά, σήμερα Παρασκευή 26 Δεκεμβρίου 2014, στις Φυτείες Ξηρομέρου, παρά την συννεφιά και τις λίγες ψιχάλες και οργανώθηκε από τον Πολιτιστικό Σύλλογο Φυτειών «Το Ακαρνανικό Φως» σε συνεργασία με το Δήμο Ξηρομέρου.
      Από νωρίς το πρωί στα ειδικά καζάνια εκατοντάδες κιλά χοιρινό κρέας «τσιγαρίστηκε» προς τέρψιν των επισκεπτών και με τη βοήθεια των μελών αλλά και εθελοντών φίλων σερβιρίστηκε στους επισκέπτες…..

















6 σχόλια:

  1. τα χορευτικά μωρε Χρήστο

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ευτυχως που υπαρχουν κ οι συλλογοι γιατι αλλεσ εκδηλωσεσ στο δημο δεν θα δουμε. Μπραβο σας Μαχαλιωτες!!!! Η δημοτικη αρχη παρεβρεθηκε

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ΑΥΤΑ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΠΡΕΠΗ ΝΑ ΣΤΗΡΙΧΤΟΥΝ ΤΙΜΙΑ ΚΑΘΑΡΑ ΚΑΙ ΟΡΓΑΝΟΜΕΝΑ.ΕΝΑ ΜΠΡΑΒΟ ΣΟΛΟΥΣ ΠΟΥ ΜΑΣ ΘΥΜΗΣΑΝ ΤΑ ΝΙΑΤΑ ΜΑΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Αξια συγχαρητηριων τα τρια αυτα τεκνα που τρεχουν τις δραστηριοτητες του συλογου του χωριου μας,εμφανιση χορευτικων στο εξωτερικο,συντηρηση τριων τμηματων ,τονομα του χωριου μας ξανακουγετε.μπετσης σαλτογιαννης ζανιας,παντα αξιοι μπροστα και τιμια.η επιλογη του δημοτικου παρκινγκ η καλυτερη επιλογη και για το μελλον.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Το τι πιστευει κ ακολουθει ο καθενας ειναι δικο του δικαιωμα....κ θα επρεπε ν ντρεπεστε που αποκαλειτε ετσι τα παιδια αυτα....Αυτες τις μερες τα εζησα απο κοντα κ ειδα τν αγωνα τους ωστε ν ειναι ετοιμα ολα για τν γιορτη αυτη... Κ επειδη η οσφρηση σας αγαπητε/τη μου δεν ειναι κ στα καλυτερα της απο οτι ειδα....παρτε καμια βεντουζα μπας κ σας περασει... Ελεος!!!!Ενα μεγαλο μπραβο στα παιδια αυτα!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Τι λες γι αυτό αγαπητό Ξηρόμερο