Σάββατο 27 Δεκεμβρίου 2014

ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΣΤΑΪΚΟΣ: Διεύρυνση ή όχι στο ΠΟΤΑΜΙ..

Καταρχήν Χρόνια πολλά.
    Αυτές τις ημέρες κανονικά θα έπρεπε να δίνουμε   μόνο ευχές. Να ακούγεται παντού Χρόνια πολλά, υγεία, χαρά, αισιοδοξία, χαμόγελο , ευτυχία, αλλά υπάρχουν  βλέπετε και εκείνοι, που με το έτσι θέλω έβαλαν την Χώρα  σε εκλογές μέσα στις  γιορτές. Ή  μήπως πιστεύετε πως θα τους  φωτίσει ο Χριστός  και  δεν θα πάμε σε εκλογές;
      Χθες  με αφορμή την  σύμπραξη του Σπύρου Λυκούδη   με το ΠΟΤΑΜΙ και  τις  αμήχανες και γεμάτες τρόμο, αν μη τι άλλο άκομψες δηλώσεις κάποιων, υπήρξαν και  ανακοινώσεις  από το ΠΟΤΑΜΙ, όπως αυτήν που παραθέτω:

    "Το Ποτάμι είναι υπερήφανο για τη σύμπραξη με τον Σπύρο Λυκούδη και την πορεία του στον χώρο της ελληνικής Αριστεράς.
    Ο Δημήτρης Παπαδημούλης θα έπρεπε να θλίβεται, αν όχι να ντρέπεται, για τον θαυμασμό του αρχηγού του στους Χαϊκάλη-Καμμένο.
    Κάποιοι θα πρέπει να κοιτάζονται προσεκτικά στον καθρέφτη πριν μιλήσουν.
Θανάσης Σκόκος
Υπεύθυνος του Τομέα Οικονομίας
26 Δεκεμβρίου 2014".....



    Η δική μου τοποθέτηση στα όργανα του ΠΟΤΑΜΙΟΥ σε σχέση με το ερώτημα: Διεύρυνση  ή όχι  στο ΠΟΤΑΜΙ  ήταν: -Ασφαλώς ναι στην διεύρυνση στο ΠΟΤΑΜΙ.

    Η ένταξη στο ΠΟΤΑΜΙ του Σπύρου Λυκούδη, ήταν επιθυμητή  και  καλοδεχούμενη για όλους τους εθελοντές  και τα  στελέχη. Εμείς έχουμε πει, ότι στο ΠΟΤΑΜΙ έχουν θέση Προοδευτικοί Φιλελεύθεροι  και Μεταρρυθμιστές Αριστεροί. Ο Σπύρος Λυκούδης  δεν είναι απλά ένας μεταρρυθμιστής αριστερός,  αλλά  ένας συνεπής  και έντιμος  άνθρωπος, ο οποίος έχει δώσει αγώνες και  την Δημοκρατία, την Κοινωνική Δικαιοσύνη και την Κοινωνική Αλληλεγγύη (αυτά τα χαρακτηριστικά τα  είχα περιγράψει σε μια δημοσίευσή μου στις 21/12/2014).  Για την εξέλιξη αυτή  είμαι ιδιαίτερα χαρούμενος.
      Σημειώνω δε ότι  ο Σπύρος Λυκούδης, ο Γρηγόρης Ψαριανός, ο Βασίλης Οικονόμου και ο Πέτρος Τατσόπουλος, ήταν παρόντες στο ιδρυτικό μας συνέδριο το καλοκαίρι στο Λαύριο .
     Εκείνο  που θα μπορούσε να με ανησυχήσει, είναι μήπως ανοίξουμε  τελείως την πόρτα   και μπουκάρει  μέσα το 25% από τα  <<μπουμπούκια>> του  παλιού  ΠΑΣΟΚ που  ξέρουμε, αφού το άλλο 75% έχει πιάσει ήδη  στασίδι  στον ΣΥΡΙΖΑ.
      Εάν συμβεί βέβαια αυτό το απευκταίο, τότε δεν θα έχουμε  θέση εμείς δίπλα τους.!!!! 

Αστακός 27/12/214
Dr  ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΣΤΑΪΚΟΣ
ΤΟΠΙΚΟΣ ΣΥΝΤΟΝΙΣΤΗΣ στο ΠΟΤΑΜΙ για τον ΔΗΜΟ ΞΗΡΟΜΕΡΟΥ



16 σχόλια:

  1. γι'αυτους που βαλανε ολοκληρο το εθνος με το έτσι θέλω , εδω και τοσα χρονια σε μπελαδες τι να πουμε ??? ευτυχώς δεν επτωχεύσαμεν !!!!...τωρα αν θα υπαρξει καποια επιλογη απο τον ελληνικο λαο προς τα νεοσύστατα κόμματα , ποταμια και ελιες , αυτο δεν το ξερω . γνωριζω ομως καλα οτι ο ελληνας πλεων ειναι μουσκεμα για ποιο λογο να φοβηθεί την βροχη ?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. 12:02΄ που φαίνεται ότι ξέρεις πολλά . Είναι βέβαιο ότι δεν υπάρχει τίποτα χειρότερο έως καταστροφικό?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Μετά το ΛΑΟΣ,τη ΔΗΜΑΡ που ήταν τσόντες σε μνημονιακές και δεξιες κυβερνήσεις ήρθε η ώρα για το Ποτάμι να παίξει το ρόλο του! Λογαριάζουν όμως (τα συμφέροντα) χωρίς τον ξενοδόχο(τον Λαο)!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. 12:22 που ήσουνα εσύ κι ο λαός σου τόσο καιρό??? ... και τώρα πάλι αλλού είσαι

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Προς τον 12.41
    Κοντός ψαλμός αλληλούια!
    Ο κόσμος ξύπνησε και καταλαβαίνει πλέον και δεν εκβιάζεται ούτε θαμπώνεται από ουρανοκατέβατους σωτήρες....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Ο/Η Ανώνυμος είπε...
    12:02΄ που φαίνεται ότι ξέρεις πολλά . Είναι βέβαιο ότι δεν υπάρχει τίποτα χειρότερο έως καταστροφικό?

    27 Δεκεμβρίου 2014 - 12:18 μ.μ.

    ναι υπαρχει κατι ποιο πολυ καταστροφικο ..... να αφησουμε τα παιδια μας τα ελληνοπουλα , να ζουνε υπο αυτες τις συνθηκες . να τα αφησουμε βορρά στον καθε ενα ..... αν γινουν εκλογες , να θυμασε απο εμενα που ξερω πολλα , οτι αυτη την φορα ο ελληνικος λαος θα παρει την ευθηνη στα χερια του . δεν προκειται να πεταξει κανενας ψηφο στην ανακυκλωση !! ολοι οι ψηφοι θα εχουν καποιο απώτερο σκοπο την ελευθερια μας . λαος που ζει δις το ιδιο λαθος ειναι καταδικασμενος . δεν πιστευω οτι οι ελληνες πλεων ειναι ετσι . τωρα βλαιπουν και καταλαβαινουν , ποιο ειναι το συμφέρων των πολλων και ποιο των ελαχίστων /.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Καλα νομιζω καποτε και εσυ κυριε ΣΤΑΙΚΕ στο ΠΑΣΟΚ ησουνα,πως τωρα κατηγορεις τοσο ανετα αυτους που εμειναν στο ΠΑΣΟΚ?Να ευχεσε εκει στο ΠΟΤΑΜΙ να μην κανει κομμα Ο ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ η μπει αρχηγος στο ΠΑΣΟΚ,ουτε στη βουλη δεν σας βλεπω....Μετα μη σας δω σε καμια εκδηλωση του ΠΑΣΟΚ Η οποιου καινουργιο κομματος κατεβει στης εκλογες ο ΓΑΠ...ΠΟΤΕ ΞΑΝΑ ΜΕ ΤΟ ΜΗΤΣΙΑ οπως εχετε δηλωσει και στο παρελθον....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Ποταμι, ενα κομμα του τιποτα, με θεσεις ΤΙΠΟΤΑ, αλλα με συγκερκιμενο ρολο που πρεπει να παιξει....
    Ποταμι, δηλαδη πουλαω αερα....
    Μας πηρε το ποταμι κ τις ελιες τις τρωει ο δακος.. εκλογες εδω κ τωρα να λειτουργησει επιτελους η δημοκρατια κ οι θεσμοι.

    Σταυρο τους χαιρετισμους μας στον Μπομπολα,ψυχαρη Μεγκα Βημα κ λοιπους της λιστας Λαγκαρντ....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Μου φαίνεται ότι εδώ μέσα όλοι είσαστε άσχετοι θωρυβώδεις Συριζαίοι που είστε στη κοσμάρα σας, που δεν ξέρετε τι σας γίνεςται... α μα επιτέλους. Ψηφίστε λοιπόν Συριζα να βγει... όμως μη σας ακούσω μετά να κλαίγεστε και να οδύρεστε γιατί βέβαια υπάρχουν και πολύ χειρότερα... και καλό είναι κάποιος για να έχει άποψη και να μας λέει τι να κάνουμε να ξέρει πέντε αράδες γράμματα ... ΔΕν τα ξέρουμε όλα όλοι όπως σας δουλεύουν κάποιοι

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Ο/Η Ανώνυμος είπε...
    Μου φαίνεται ότι εδώ μέσα όλοι είσαστε άσχετοι θωρυβώδεις Συριζαίοι που είστε στη κοσμάρα σας, που δεν ξέρετε τι σας γίνεςται... α μα επιτέλους. Ψηφίστε λοιπόν Συριζα να βγει... όμως μη σας ακούσω μετά να κλαίγεστε και να οδύρεστε γιατί βέβαια υπάρχουν και πολύ χειρότερα... και καλό είναι κάποιος για να έχει άποψη και να μας λέει τι να κάνουμε να ξέρει πέντε αράδες γράμματα ... ΔΕν τα ξέρουμε όλα όλοι όπως σας δουλεύουν κάποιοι

    27 Δεκεμβρίου 2014 - 7:11 μ.μ.

    Τωρα σιγουρα πλακα μας κανεις .....εμενα γιατι μου ακουγεται πολυ συστημικό αυτο που λες , και με πολυ δοση τρομου. ποιος ειπε οτι εδω μεσα αυτοι που ποσταρουν ειναι αγράμματοι ??μην υποβιβάζεις κανένα ,ολοι εχουν πολιτικές αισθήσεις και ξερουν πολυ καλα διχως παρωπίδες ,τι συμβαίνει, εκτος απο καποιους που καλα κανουν γιατι ακομα και μεσα απο αυτη την κατασταση μπορει να εχουν καποιο συμφέρων . και ναι!! να μεινουμε στην ιδια κατάσταση της εξαθλίωσης , για να πληρωνουμε ολοι μας τις τραπεζες και το σύστημα γενικώς . δεν τα φαγαμε ολοι μαζι . μερικοι τα φαγανε και εμεις πληρωνουμε οπως θα πληρώνουν και τα παιδια μας αν συνεχιστεί αυτη η ιστορια .. απορώ αλήθεια μεσα σε αυτη την κάλπικη κατάσταση που ζουμε καποιοι εχουν τα θράσος να αναμασούν αυτα που ακούγαμε καποτε προεκλογικά . το ιδιο σενάριο φοβισμού και εμεις ακομη μια φορα θεατες σε αυτο το τσιρκο ... ευχαριστουμε δεν θα παρουμε αρκετα !!κουραστήκαμε απο το γονάτισμα ας αλλάξουμε και λιγο σταση τουλάχιστον ποιο ξεκούραστη .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Αν το ποτάμι είχε ανοδική πορεία,
    θα τις ήθελε τις εκλογές; Ναί ή Οχι
    ενεργοί απλοί πολίτες

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. ΝΑΙ στον πολιτικό πολιτισμό,μέσω του γραπτού και προφορικού λόγου !
    ΟΧΙ στον πολιτικό ευτελισμό,μέσω του γραπτού και προφορικού λόγου.
    ενεργοί απλοί πολίτες

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. Παραμένουμε το ίδιο απερίσκεπτοι κι αμετανόητοι. Όταν ένας πολιτικός βγαίνει και υπόσχεται λαγούς με πετραχίλια, δεν σκεφτόμαστε στέκουν αυτά που λέει? είναι λογικά? μετα κλαιγόμαστε σαν τις μωρές παρθένες ότι εξαπατηθήκαμε. Ότι μας αξίζει ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. Οι απλοί πολίτες θέλουν ν' αλλάξουν τώρα, όλα στην Χώρα !
    Χωρίς να γκρεμιστεί, η ενότητα και συνοχή της κοινωνίας στην Χώρα.
    Σπύρος Ν. Γιαννέλης
    Αρχοντοχώρι

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. Ισως, τίποτα δεν ξέρουμε, παρά μόνο ένα: ότι το ποτάμι έχει καθοδική πορεία. -
    αλύζιος

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. To "αντισυστημικό" μόρφωμα ονόματι ποτάμι ήταν που καταψήφησε στην Ευρωβουλή την διεκδίκηση των γερμανικών αποζημιώσεων και του κατοχικού δανείου; Δε θυμάμαι , θυμήστε μου κύριοι αριστεροφιλελεύθεροι και καραμπουζουκλήδες νεόκοποι σωτήρες του συστήματος Σαμαρά.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Τι λες γι αυτό αγαπητό Ξηρόμερο