Τρίτη 30 Δεκεμβρίου 2014

Aστακός: Ολοκληρώθηκε με μεγάλη επιτυχία το 31ο τουρνουά μπάσκετ ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΩΝ ΠΑΙΔΩΝ "ΠΕΤΡΟΣ ΚΑΠΑΓΕΡΩΦ"




Του Βασίλη Πολύζου
Δείτε φώτο: Ανδρέας Κουτσοθανάσης

    Έπεσε η αυλαία για 31ο τουρνουά μπάσκετ ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΩΝ ΠΑΙΔΩΝ ''ΠΕΤΡΟΣ ΚΑΠΑΓΕΡΩΦ που διεξήχθη στον Αστακό από 26-29 Δεκεμβρίου. Μια διοργάνωση που στέφτηκε με απόλυτη επιτυχία, καθώς ο κόσμος ανταποκρίθηκε και πήγε να δει από κοντά τα παιδιά που αποτελούν το μέλλον της ελληνικής καλαθοσφαίρισης. Να θυμίσουμε ότι το τουρνουά εξασφάλισε η ένωση της ΕΣΚΑΒΔΕ με την ευγενική χορηγία του προέδρου του Αιόλου Απόστολου Πανταζή......



   Συγχαρητήρια σε όλους όσους συνέβαλαν  στην άρτια διοργάνωση, μεταξύ των οποίων και ο Δήμος Ξηρομέρου, που αποτέλεσε και μια μεγάλη διαφήμιση για την πόλη του Αστακού. 
     Κορυφαίες προσωπικότητες του ευρωπαϊκού μπάσκετ, όπως ο πρώην ομοσπονδιακός προπονητής Κώστας Πολίτης ήταν εδώ. Ευχή όλων μας τέτοιες πρωτοβουλίες να συνεχιστούν και γιατί όχι του χρόνου το τουρνουά να είναι ξανά στον Αστακό.
Καλή αντάμωση λοιπόν..

http://ksiromeritikimatia.blogspot.gr/


 




4 σχόλια:

  1. ΑΝΟΙΞΕ ΤΑ ΜΑΤΑΚΙΑ ΣΟΥ ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΚΑΙ ΜΗΝ ΤΑ "ΔΙΝΕΙΣ ΟΛΑ"......ΟΛΟΙ ΝΕΡΟ ΠΙΝΟΥΝ ΣΤΟ ΟΝΟΜΑ ΣΟΥ Ο ΚΑΘΕΝΑΣ ΟΜΩΣ ΓΙΑ ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΟ ΛΟΓΟ....ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Πολυ ωραια εκδηλωση συγχαρητηρια και ειδικα στο μεγαλο χορηγο να ειναι παντα καλα γεματος υγεια και ευτυχια και να μας γεμιζει παντα χαρες!!!Μια μικρη παρατηρηση τον αντιπροεδρο δεν ειδαμε καθολου κακως που δεν ειναι πουθενα και ειδικα σε τετοιες εκδηλωσεις!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Θερμά συγχαρητήρια στον κύριο Πανταζή .
    Πού να το φανταζόμουν , όταν φτιάχναμε αυτό το Κλειστό και ήμουν στην ηλικία που έχει ο Αποστόλης σήμερα , ότι θα γνώριζε τέτοια λάμψη , ομορφιά και φωτεινά πρόσωπα. !!!!
    Ελπίζω του χρόνου , όπως μας τίμησε με την παρουσία του μια από τις δόξες του Ελληνικού μπάσκετ ο κύριος Πολίτης , να έχουμε την χαρά να είναι κοντά μας και ο κορυφαίος αθλητής του μπάσκετ, για τα εγκαίνια του νέου Κλειστού , το οποίο είχαμε αποφασίσει να ονομαστεί προς τιμή του : Κλειστό Αθλητικό Κέντρο ΝΙΚΟΣ ΓΚΑΛΗΣ.
    ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΣΤΑΪΚΟΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Απο μπασκετ χορτασαμε

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Τι λες γι αυτό αγαπητό Ξηρόμερο