Κυριακή 31 Αυγούστου 2014

Παλιάμπελα: Σε «χωματερή» έχει μετατραπεί ο δρόμος προς την Παραλία της Ρούγας



       Όσοι φέτος επέλεξαν τα Παλιάμπελα του Δήμου Ακτίου Βόνιτσας για διακοπές, λίγο έξω απ’ το χωριό στο δρόμο προς την όμορφη παραλία Ρούγα αντί για το ειδυλλιακό τοπίο που είχαν υπ’ όψιν τους, αντίκρισαν μια ανεξέλεγκτη χωματερή.
     Στην άκρη του δρόμου λίγα μέτρα από την όμορφη παραλία υπάρχει μια ντροπιαστική κατάσταση με Σκουπίδια, μπάζα, βρωμιές, ογκώδη αντικείμενα, που θέτουν σε κίνδυνο τη δημόσια υγεία και υποβαθμίζουν το φυσικό περιβάλλον.
       Το γεγονός της ανεξέλεγκτης ρίψης σκουπιδιών κατήγγειλε ο ευαίσθητος κάτοικος Στέλιος Καλλιπολίτης στη σελίδα «Παλιάμπελα Ακτίου Βόνιτσας», επισημαίνοντας: «Το σκέφτομαι αρκετές μέρες αλλά τελικά το αποφάσισα να κοινοποιήσω τις φωτογραφίες μπας και κάποιος απο τα Παλιάμπελα Δήμος Ακτίου Βόνιτσας προσπαθήσει να το σώσει.......

 
      Έλεγα στην αρχή ότι δεν με αφορά όμως αφού έφτιαξα σπίτι εκεί πρέπει να αρχίσω να συμμετέχω στα κοινά. Λοιπόν Λυπάμαι όμως η καινούργια μας χωματερή στον δρόμο για την Ρούγα θα φέρει πολλά προβλήματα. 
     Όποιος έκανε την αρχή είναι ανεγκέφαλος και αδιαφορεί για το κοινό καλό και το περιβάλλον. Μετά κάποια ζωντόβολα ακολουθούν πετώντας μέχρι και οικιακά απορρίμματα. Περνώντας από εκεί η βρόμα είναι ανυπόφορη!!!!
Παρακαλώ πολύ σταματήστε τους. 
   Η χωματερή και το πάρκινγκ σκαφών θα καταστρέψουν την Ρούγα!!!! 
θα τα στείλω και στην ιστοσελίδα του Δήμου.»

      Επειδή αυτή η εικόνα αυτή δεν τιμά κανέναν, εδώ και τώρα να δοθεί λύση απ την νέα δημοτική αρχή και να καθαριστεί ο χώρος, στο όνομα της διαφύλαξης της δημόσιας υγείας και της εικόνας της όμορφης Παραλίας της Ρούγας.


















Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τι λες γι αυτό αγαπητό Ξηρόμερο