Τρίτη 26 Αυγούστου 2014

Ο Φώτης Κομπλίτσης, νέος Πρόεδρος του Πολιτιστικού Συλλόγου Μπαμπίνης

       Tο νέο Διοικητικό Συμβούλιο του Πολιτιστικού Συλλόγου Μπαμπίνης «Χριστόδουλος Παμπλέκης» που προέκυψε από τις αρχαιρεσίες στα μέσα Αυγούστου, συγκροτήθηκε σε σώμα με νέο πρόεδρο τον Φώτη Κομπλίτση του Δημητρίου. 
Αναλυτικα το νέο συμβούλιο έχει ως εξής: 

Πρόεδρος: Κομπλίτσης Φώτιος
Αντιπρόεδρος: Κυριαζής Νικόλαος
Γενικός Γραμματέας: Μασσαλή Ευτυχία
Ταμίας: Σταμουλακάτου Παναγιώτα
Ειδικός Γραμματέας: Μπαρμπαρούσης Παύλος....Αναπληρωματικά Μέλη
ΖΑΡΚΑΔΟΥΛΑΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ
ΖΑΡΚΑΔΟΥΛΑΣ ΕΥΣΤΑΘΙΟΣ

Ελεγκτική Επιτροπή
ΜΠΕΝΕΚΟΣ ΣΠΥΡΟΣ
ΜΠΑΡΜΠΑΡΟΥΣΗΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ
ΤΡΑΓΟΜΑΛΟΣ ΦΩΤΙΟΣ

ΞΗΡΟΜΕΡΟΝΕWS: Να ευχηθούμε καλή επιτυχία και καλή δύναμη στο νέο πρόεδρο και στο νέο διοικητικό συμβούλιο του Συλλόγου Μπαμπίνης. 

Ευχαριστίες του απερχόμενου προέδρου Κώστα  Μασαλή

     Ως πρόεδρος του προηγούμενου Δ.Σ. του συλλόγου θα ήθελα να ευχαριστήσω όλα τα μέλη του Πολιτιστικού Συλλόγου και ιδιαίτερα τα μέλη του Δ.Σ. για τη συνεργασία που είχαμε. Αυτά τα δύο χρόνια πιστεύω ότι συνεχίσαμε την ανοδική πορεία του συλλόγου και τον φτάσαμε στο σημείο να είναι από τους καλύτερους Συλλόγους όχι μόνο του Ξηρομέρου αλλά και της ευρύτερης περιοχής. 
      Επίσης, πιστεύω ότι αυτό θα συνεχιστεί και με το καινούργιο Δ.Σ. γιατί ο Πολιτιστικός Σύλλογος Μπαμπίνης «Χριστόδουλος Παμπλέκης» έχει μεγάλη δύναμη όλους τους Μπαμπινιώτες.

Τους εύχομαι καλή επιτυχία.

Με εκτίμηση
Κων/νος Χρ. Μασαλής

http://mpampini.blogspot.gr/

1 σχόλιο:

  1. Συγχαρητήρια Φώτη συγχαρητήρια στο νέο Δ.Σ. Καλή επιτυχία στο εργο σας και να έχετε καθαρές επιλογές, ήθος και αξίες τις οποίες τις έχετε έτσι κι'αλλιώς ως άτομα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Τι λες γι αυτό αγαπητό Ξηρόμερο