Παρασκευή 29 Αυγούστου 2014

Πρόγραμμα 40oυ Φεστιβάλ ΚΝΕ - Οδηγητή στο Αγρίνιο

      Φέτος το φεστιβάλ της ΚΝΕ και του "Οδηγητή" συμπληρώνει 40 χρόνια μαχητικής παρέμβασης, αγωνιστικής και ασυμβίβαστης πορείας. Οι εκδηλώσεις του Φεστιβάλ έχουν ήδη περάσει από διάφορες περιοχές του νομού και κορυφώνονται την Παρασκευή 5 και το Σάββατο 6 Σεπτέμβρη στο Αγρίνιο, στο προαύλιο του Παπαστρατείου Γυμνασίου. 
       Το φετινό σύνθημα του Φεστιβάλ είναι από την απολογία του Νίκου Μπελογιάννη " Για να φτιάξουμε έναν κόσμο στο μπόι των ονείρων και των ανθρώπων ". Συνεχίζουμε!.......



    Το Φεστιβάλ της ΚΝΕ και του Οδηγητή είναι μοναδικό, αντέχει στο χρόνο, είναι μια νεολαιίστικη γιορτή, μια αιχμηρή πολιτική και πολιτιστική  πρόταση. Συνδυάζει την πρωτοπόρα και ανατρεπτική πολιτική πρόταση με πολλές μορφές τέχνης, συναυλίες, αφιερώματα, με αθλητικές δραστηριότητες, με συζητήσεις και εκδηλώσεις με τη συμμετοχή του λαού και της νεολαίας.
     Καλούμε τη νεολαία και το λαό της περιοχής να πάρει μέρος στις εκδηλώσεις του Φεστιβάλ, να διασκεδάσει και να ακούσει από πρώτο χέρι τις θέσεις του ΚΚΕ και της ΚΝΕ .

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τι λες γι αυτό αγαπητό Ξηρόμερο