Τρίτη 21 Ιανουαρίου 2014

Αγγελόκαστρο: Πήγαν να κλέψουν και τους πυροβόλησαν!

       Τον… νόμο στα χέρια του αποφάσισε να πάρει χθες βράδυ κάτοικος του Αγγελοκάστρου του Δήμου Αγρινίου, όταν δύο επίδοξοι κλέφτες προσπάθησαν να αφαιρέσουν αντικείμενα από αποθήκη στο χωριό.
     Συγκεκριμένα, χθες  στις 10:30 περίπου το βράδυ, δύο άνδρες από το Αγρίνιο, 40 και 32 ετών, μετέβησαν με Ι.Χ αυτοκίνητο στο Αγγελόκαστρο, όπου επιχείρησαν να κλέψουν σωλήνες, σίδερα και άλλα ντικείμενα από αποθήκη. Κάτοικοι του χωριού όμως τους αντελήφθησαν και κάλεσαν άμεσα την Αστυνομία.
      Όταν οι δύο άνδρες κατάλαβαν πως είχαν γίνει αντιληπτοί από τους κατοίκους, προσπάθησαν να ξεφύγουν και ήταν τότε που ένας 35χρονος κάτοικος του χωριού  πυροβόλησε με όπλο τον έναν τρυαματίζοντας τον ελαφρά στο πόδι!.......



     Ο τραυματίας μάλιστα  μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο Αγρινίου. Εκτός από τον 40χρονο και τον 32χρονο που επχειρήσαν την κλοπή, συνελήφθη όπως είναι λογικό και ο κάτοικος που  πυροβόλησε.
     Δεν είναι φυσικά η πρώτη φορά που κάτοικοι της περιοχης επιχειρούν να πάρουν το νόμο στα χέρια τους  ή εστω αναστατωμένοι αντιδρούν σε απόπειρα διάρρηξης. 
    Χαρακτηριστικό συμβάν προ ημερών σε κατοικία της Νεάπολης όταν επίδοξος διαρρήκτης πιάστηκε τη νύχτα στα πράσα μέσα σε σπίτι από τον ιδιοκτήτη της κατοικίας ο οποίος τον πήρε στο κυνήγι. Ευτυχώς εκείνος δεν πυροβόλησε…

http://www.agrinionews.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τι λες γι αυτό αγαπητό Ξηρόμερο