Πέμπτη 22 Νοεμβρίου 2012

Διαμαρτυρία προέδρων για την εγκατάλειψη των Ιατρείων της Αλυζίας


ΕΠΙΣΤΟΛΗ ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΙΑΣ ΠΡΟΕΔΡΩΝ ΤΟΠΙΚΩΝ ΚΟΙΝΟΤΗΤΩΝ ΑΛΥΖΙΑΣ ΔΗΜΟΥ ΞΗΡΟΜΕΡΟΥ

        Oι πρόεδροι των τοπικών κοινοτήτων Αλυζίας: Μύτικα -Τζάλας Κωνσταντίνος, Κανδήλας - Καραπιπέρη Δήμητρα, Αρχοντοχωρίου - Λιοντάκης Γιώργος, Παναγούλα - Λιάγγος Κωνσταντίνος και Βάρνακα - Βασίλης Πολύζος  με επιστολή τους προς τον αναπληρωτή υπουργό Υγείας κ. Μάριο Σαλμά, με κοινοποίηση στους Διοικητές των Νοσοκομείων Αγρινίου και Μεσολογγίου και στον Διοικητή 6ης ΔΥΠΕ,  διαμαρτύρονται για την κατάσταση που επικρατεί στο Κ.Υ. Μύτικα και την εγκατάλειψη και την απαξίωση των Αγροτικών Ιατρείων της Δ.Ε. Αλυζίας.
         Η διαμαρτυρία των Προέδρων των τοπικών Κοινοτήτων Αλυζίας του Δήμου Ξηρομέρου έχει ως εξής: 







5 σχόλια:

  1. Η άποψη μου είναι ότι πρέπει άμεσα (αύριο), ο Αντιδήμαρχος Ηλίας Ταμπάκης να συγκαλέσει μία σύσκεψη στο πρώην Δημαρχείο Αλυζίας. Να καλέσει το Δ/ντη του Κ.Υ. Μύτικα και τους Προέδρους και να βρούνε λύση στο πρόβλημα αν υπάρχει. Να ακουστεί και ο Δ/της του Κ.Υ. Μύτικα τι έχει να πει. Μήπως όλα αυτά τα προβλήματα δημιουργούνται από τη γενικότερη οικονομική κατάσταση και την έλλειψη προσωπικού; Να πει και αυτός ο άνθρωπος τι γνώμη του και να εξηγήσει τη λειτουργία του Κ.Υ. και των Ιατρείων και τι είναι αυτό που πάει λάθος αλλά κυρίως να μας πει τι πρέπει να γίνει. Είναι ο άμεσα υπεύθυνος που γνωρίζει και επιτέλους ας αφήσουμε κάποια θέματα να μας τα εξηγήσουν αυτοί που έχουν την αρμοδιότητα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΒΓΗΚΑΝ ΑΜΕΣΩΣ ΟΙ ΥΠΕΡΑΣΠΙΣΤΕΣ ΤΟΥ ΚΥΡΙΟΥ ΔΙΕΘΥΝΤΗ .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ΕΤΥΧΩΣ ΠΟΥ ΤΑ ΕΛΥΣΑΝ ΚΑΠΟΙΟΙ ΑΛΛΟΙ ΠΟΥ ΕΙΧΑΝ ΚΟΛΛΗΤΟΥΣ ΤΟΥΣ ΔΙΕΘΥΝΤΕΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Το θέμα με το ΚΕΦ γιατί δεν το ανεβάσατε? Νομίζω πως είναι το ίδιο κρίσιμο με το θέμα του κέντρου υγείας, που στο κάτω κάτω θέλει ένα τράβηγμα το αυτάκι κάνα δυό ανθρώπων.

    Με πολύ σεβασμό για το έργο σας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. ΣΥΜΦΩΝΩ ΜΕ ΤΗΝ ΑΠΟΨΗ ΤΟΥ 1:21, ΑΛΛΑ ΝΑ ΠΡΕΩΚΤΕΙΝΩ ΛΙΓΟ ΤΗΝ ΣΚΕΨΗ ΤΟΥ ΚΑΙ ΤΟ ΑΙΤΗΜΑ ΤΟΥ. Ο ΚΥΡΙΟΣ ΤΑΜΠΑΚΗΣ ΗΛΙΑΣ ΣΤΗΝ ΣΥΣΚΕΨΗ ΝΑ ΚΑΛΕΣΕΙ ΚΑΙ ΤΟΥΣ 9 ΔΗΜΟΤΙΚΟΥΣ ΣΥΜΒΟΥΛΟΥΣ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΞΗΡΟΜΕΡΟΥ , ΚΑΘΩΣ ΚΑΙ ΤΟΝ ΚΥΡΙΟ ΔΗΜΗΤΡΟΓΙΑΝΝΗ ΚΑΙ ΤΟΝ ΚΥΡΙΟ ΠΕΦΑΝΗ ΔΙΟΙΚΗΤΕΣ ΤΩΝ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΩΝ ΑΓΡΙΝΙΟΥ ΚΑΙ ΜΕΣΟΛΟΓΓΙΟΥ ΣΑΝ ΠΡΟΕΣΤΑΜΕΝΟΙ ΤΟΥ ΔΙΕΥΘΥΝΤΗ ΤΟΥ Κ.Υ ΜΥΤΙΚΑ ΝΑ ΜΑΣ ΠΕΙ ΤΗΝ ΘΕΣΗ ΤΗΣ ΠΟΛΙΤΕΙΑΣ: ΓΙΑΤΙ ΑΡΝΟΥΝΤΑΙ ΟΙ ΑΓΡΟΤΙΚΟΙ ΓΙΑΤΡΟΙ ΝΑ ΕΡΘΟΥΝ ΣΤΟ Κ.Υ ΜΥΤΙΚΑ??? ΠΟΙΟΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΛΟΓΟΣ? ΒΑΣΗ ΠΟΙΟΥ ΙΑΤΡΙΚΟΥ ΠΡΩΤΟΚΟΛΟΥ ΓΙΝΟΝΤΑΙ ΠΑΡΑΚΛΙΝΙΚΕΣ ΕΞΕΤΑΣΕΙΣ ΣΤΟ Κ.Υ ΜΥΤΙΚΑ?? ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΟΙ ΑΝΤΙΣΤΟΙΧΟΙ ΓΙΑΤΡΟΙ?? ΓΙΑΤΙ Ο ΔΙΕΘΥΝΤΗΣ ΑΡΝΗΤΑΙ ΝΑ ΘΕΩΡΗΣΗ ΠΑΡΑΠΕΜΠΤΙΚΑ ΓΙΑ ΑΛΛΑ ΔΙΑΓΝΩΣΤΙΚΑ ΚΕΝΤΡΑ?? ΟΤΑΝ ΑΚΟΜΟΙ ΚΑΙ ΣΤΙΣ ΜΕΓΑΛΕΣ ΠΟΛΕΙΣ ΟΙ ΓΙΑΤΡΟΙ ΣΕ ΟΡΓΑΝΩΜΕΝΑ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΑ ΑΝ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΓΙΑΤΡΟΥΣ ΤΩΝ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΩΝ ΕΙΔΙΚΟΤΗΤΩΝ ΣΕ ΠΑΡΑΜΠΕΜΠΟΥΝ ΣΕ ΙΔΙΩΤΙΚΑ ΔΙΑΓΝΩΣΤΙΚΑ ΚΕΝΤΡΑ. Η ΔΕ ΣΥΜΠΕΡΙΦΟΡΑ ΤΟΥ ΠΡΟΣ ΤΟΥΣ ΑΣΘΕΝΕΙΣ ΣΕ ΠΟΛΛΕΣ ΠΕΡΙΠΤΩΣΕΙΣ ΔΕΝ ΣΥΝΑΔΕΙ ΜΕ ΤΟΥ ΛΕΙΤΟΥΡΓΟΥ ΤΗΣ ΥΓΕΙΑΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Τι λες γι αυτό αγαπητό Ξηρόμερο