Τρίτη 20 Νοεμβρίου 2012

Επιστολή Αναγνώστη: «Λαμόγια έχουν κατασπαράξει την ΕΑΣ Ξηρομέρου-Αστακού»


Ενδιαφέρον παρουσιάζει η ανώνυμη καταγγελία που λάβαμε σχετικά με την ΕΑΣ Ξηρομέρου-Αστακού και την δημοσιεύουμε με επιφύλαξη. Ο καθένας ας βγάλει τα συμπεράσματά του

Αγανακτισμένο μέλος της ΕΑΣ ΞΗΡΟΜΕΡΟΥ,
      Δεν μιλάω επώνυμα γιατί τα λαμόγια που έχουν διεισδύσει και κατασπαράξει την Ένωση Ξηρομέρου δεν τα αγγίζει κανείς και τίποτα και γι αυτό φοβάμαι μήπως κάνουν κακό στην οικογένειά μου.
     Έχουν σπαταλήσει όλη την περιουσία της Ενώσεως νοικιάζοντας τις αποθήκες στην Τσαπουρνιά στον Όμιλο ΝΗΡΕΑ,  τις εγκαταστάσεις του Αγίου Δημητρίου στην ΕΑΣ Αγρινίου καθώς και τις αποθήκες λιπασμάτων και ζωοτροφών που βρίσκονται στο στο Καραϊσκάκη επίσης στην ΕΑΣ Αγρινίου.....



    Διορίζουν ανθρώπους με ταχύτητες express και χωρίς προκήρυξη και οι οποίοι διοριζόμενοι δεν είναι ούτε αγρότες αλλά ούτε καν από αγροτική οικογένεια.
     Ποιος ο λόγος λοιπόν διερωτώμαι να υφίσταται η ΕΑΣ Ξηρομέρου;
       Εάν τόσα χρόνια δεν φέρανε ανάπτυξη στον τόπο για να μπορεί ο Ξηρομερίτης αγρότης να διαθέτει τα αγροτικά του προϊόντα και η ΕΑΣ με τη σειρά της να τα διαθέτει σε καλύτερες τιμές και ανταγωνιστικές  για να μπορέσει ο Αγρότης να ζήσει την οικογένειά του καλύτερα και ο μόχθος του να έχει αξία ,  ΤΟΤΕ το μόνο καλό που έχουν να κάνουν  αυτοί οι άνθρωποι  είναι να σηκωθούν να πάνε στα σπίτια τους από εκεί που ήρθαν.
      Αλλά τι να περιμένει κανείς από κάποιον που κοιτάζει την πάρτη του και τίποτα άλλο;
      Αυτός ο άνθρωπος θέλει λέει να διαχειριστεί και τον Δήμο Ξηρομέρου,  φανταστείτε τι έχει να γίνει…. Ούτε καρέκλα δεν θα μείνει.
        Ας ξυπνήσουν επιτέλους αυτοί που τον φοβούνται και τον στηρίζουν τόσα χρόνια.
       Ας ξυπνήσουν επιτέλους αυτοί που τον φοβούνται και τον στηρίζουν τόσα χρόνια.
         Ας το καταλάβουν και κάποιοι νέοι φίλοι του που κάνουν παρέα ότι αυτός ο άνθρωπος έχει σπουδάσει σύστημα ΠΑΣΟΚ με ότι αυτό έπεται και τίποτε άλλο.

6 σχόλια:

  1. Αγαπητέ φίλε ανώνυμε

    Και λίγα λές. Μαζί σου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. H EΝΩΣΗ ΘΑ ΠΑΘΕΙ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΕΠΑΘΑΝ ΚΑΙ ΟΙ ΑΠΟΖΗΜΙΩΣΕΙΣ ΠΟΥ ΠΗΡΕ Η ΚΟΙΝΟΤΗΤΑ ΑΡΧΟΝΤΟΧΩΡΙΟΥ ΑΠΟ ΤΗΣ ΑΠΟΛΕΤΡΙΩΣΕΙΣ ΓΙΑ ΤΟ ΔΡΟΜΟ ΑΣΤΑΚΟ-ΜΥΤΙΚΑ 93 ΕΚΑΤΟΜΥΡΙΑ ΤΟ 1995.ΠΩΣ ΝΟΜΙΖΕΙΣ ΟΤΙ ΓΙΝΟΝΤΕ ΠΕΡΙΟΥΣΙΕΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Η ΕΝΩΣΗ ΞΗΡΟΜΕΡΟΥ ΕΙΝΑΙ ΜΙΑ ΠΑΛΙΑ ΑΡΩΣΤΗΜΕΝΗ ΙΣΤΟΡΙΑ. ΔΥΣΤΥΧΩΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΕΡΙΟΧΗ ΜΑΣ ΔΕΝ ΕΠΑΙΞΕ ΠΟΤΕ ΤΟΝ ΡΟΛΟ ΠΟΥ ΤΗΣ ΑΝΑΛΟΓΟΥΣΕ ΚΑΙ ΔΕΝ ΣΥΝΕΒΑΛΕ ΠΟΤΕ ΜΑ ΠΟΤΕ ΣΤΗΝ ΑΝΑΠΤΥΞΗ ΤΟΥ ΤΟΠΟΥ ΜΑΣ. ΥΠΗΡΞΕ ΑΝΕΚΑΘΕΝ ΕΣΤΙΑ ΔΥΣΟΣΜΙΑΣ ΔΙΑΦΘΟΡΑΣ ΚΑΙ ΑΜΑΡΤΙΑΣ. ΚΕΝΤΡΟ ΦΙΛΟΕΞΥΠΗΡΕΤΗΣΕΩΝ ΡΟΥΣΦΕΤΟΛΟΓΙΑΣ ΚΑΙ ΨΗΦΟΘΗΡΙΑΣ. ΑΝΤΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ Ο ΠΟΛΟΣ ΑΝΑΠΤΥΞΗΣ ΤΗΣ ΠΕΡΙΟΧΗΣ ΜΑΣ ΥΠΗΡΞΕ Ο ΠΟΛΟΣ ΑΓΧΟΥΣ ΚΑΙ ΦΟΒΟΥ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΑΓΡΟΤΕΣ ΜΑΣ. ΠΟΙΟΣ ΔΕΝ ΘΥΜΑΤΑΙ ΤΙΣ ΠΑΝΟΧΡΕΩΣΕΙΣ, ΤΑ ΕΠΙΤΟΚΙΑ Κ.Λ.Π. ΣΤΟΥΣ ΑΓΡΑΜΜΑΤΟΥΣ ΦΤΩΧΟΥΣ ΚΑΙ ΚΑΤΑΔΙΝΑΣΤΕΥΟΜΕΝΟΥΣ ΣΥΜΠΑΤΡΙΩΤΕΣ ΜΑΣ, ΚΑΙ ΜΑΛΙΣΤΑ ΣΕ ΕΠΟΧΕΣ ΦΤΩΧΙΑΣ ΚΑΙ ΚΑΤΑΤΡΕΓΜΟΥ. ΔΥΣΤΥΧΩΣ Η ΕΝΩΣΗ ΥΠΗΡΞΕ ΕΥΚΑΙΡΙΑ ΠΛΟΥΤΙΣΜΟΥ ΚΑΙ ΕΠΙΔΕΙΞΗ ΔΥΝΑΜΗΣ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΚΑΤΑ ΚΑΙΡΟΥΣ ΔΙΟΙΚΟΥΝΤΕΣ. ΘΑ ΠΕΡΙΜΕΝΕ ΚΑΝΕΙΣ ΝΑ ΑΛΛΑΞΕΙ ΚΑΤΙ ΣΤΗΝ ΠΟΛΥΠΑΘΗ ΑΥΤΗ ΣΥΝΑΙΤΕΡΙΣΤΙΚΗ ΟΡΓΑΝΩΣΗ. ΔΥΣΤΥΧΩΣ ΚΑΙ ΠΑΛΙ ΔΥΣΤΥΧΩΣ ΕΔΩ ΚΑΙ ΑΡΚΕΤΑ ΧΡΟΝΙΑ ΗΓΕΙΤΑΙ ΤΗΣ ΕΝΩΣΗΣ ΑΝΤΟΜΟ ΠΟΥ ΟΥΔΕΜΙΑ ΣΧΕΣΗ ΕΧΕΙ ΜΕ ΤΗΝ ΑΓΡΟΤΙΑ, ΕΙΝΑΙ ΔΗΜΟΣΙΟΣ ΥΠΑΛΛΗΛΟΣ ΑΡΓΟΜΙΣΘΟΣ ΚΑΙ ΕΧΕΙ ΟΔΗΓΗΣΕΙ ΣΕ ΠΛΗΡΗ ΑΠΑΞΙΩΣΗ ΤΗΝ ΕΑΣ. ΕΔΩ ΚΛΕΙΝΕΙ ΛΟΓΩ ΧΡΕΩΝ ΤΩΝ ΑΓΡΟΤΟΣΥΝΔΙΚΑΛΙΣΤΩΝ ΚΟΚΙΝΟΥΛΗ ΚΑΙ ΣΙΑ Η ΕΑΣ ΛΑΡΙΣΑΣ. ΣΤΗΝ ΕΑΣ ΞΗΡΟΜΕΡΟΥ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΓΙΝΕΤΑΙ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΙΚΟΣ ΕΛΕΓΧΟΣ. ΤΙ ΑΝΤΙΚΕΙΜΕΝΟ ΕΡΓΑΣΙΩΝ ΕΧΕΙ. ΠΟΙΟΣ ΔΙΑΧΕΙΡΙΖΕΤΑΙ ΤΗΝ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑ ΤΗΣ ΚΑΙ ΠΩΣ ΠΩΣ. ΠΟΣΕΣ ΗΜΙΑΡΓΙΕΣ ΚΑΤΑ ΜΗΝΑ ΠΑΙΡΝΟΥΝ ΟΙ ΔΙΟΙΚΟΥΝΤΕΣ. ΠΟΙΟΙ ΔΙΟΡΙΖΟΥΝ ΤΟΥΣ ΗΜΕΤΕΡΟΥΣ ΓΙΑ ΨΗΦΑΛΑΚΙΑ ΚΑΙ ΜΕ ΤΙ ΑΣΧΟΛΟΥΝΤΕ ΟΙ ΠΡΟΣΛΑΜΒΑΝΟΜΕΝΟΙ. ΑΛΛΑ ΦΙΛΕ ΑΓΡΟΤΗ ΦΤΑΙΜΕ ΕΜΕΙΣ. ΕΜΕΙΣ ΤΟΥΣ ΑΦΗΝΟΥΜΕ ΚΑΙ ΛΕΗΛΑΤΟΥΝ ΤΗΝ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑ ΜΑΣ, ΤΟΝ ΜΟΧΘΟ ΜΑΣ , ΤΟ ΜΕΛΛΟΝ ΤΩ Ν ΠΑΙΔΙΩΝ ΜΑΣ. ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΑΣ ΟΜΩΣ ΥΠΑΡΧΕΙ ΕΠΙ ΤΕΛΟΥΣ ΚΑΠΟΤΕ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΠΕΜΒΕΙ ΕΛΕΟΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Η ΑΛΗΘΕΙΑ ΦΙΛΟΙ ΜΟΥ ΧΑΝΕΤΑΙ ΣΤΟ ΠΕΛΑΓΟΣ ΤΗΣ ΥΠΕΡΒΟΛΗΣ.....
    ΤΟΣΑ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΚΙ ΕΜΕΙΣ ΑΚΟΜΑ ΧΤΥΠΑΜΕ ΤΑ ΠΟΔΙΑ ΓΙΑ ΝΑ ΣΗΚΩΘΕΙ ΑΝΤΑΡΑ, ΧΟΡΕΥΟΝΤΑΣ ΜΕ ΤΟΥΣ ΛΥΚΟΥΣ....



    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. ΑΛΗΘΕΙΑ ΠΟΥ ΕΡΓΑΖΕΤΑΙ Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΗΣ ΕΝΩΣΗΣ.ΠΟΤΕ ΠΗΓΑΙΝΕΙ ΓΙΑ ΔΟΥΛΙΑ.Ο ΚΥΡΙΟΣ ΒΑΣΙΛΗΣ ΑΝΤΩΝΟΠΟΥΛΟΣ ΣΑΝ ΠΡΟΙΣΤΑΜΕΝΟΣ ΤΗ ΕΧΕΙ ΝΑ ΠΕΙ?Ο ΠΕΡΙΦΕΡΙΑΡΧΗΣ ΚΥΡΙΟΣ ΑΠΟΣΤΟΛΟΣ ΚΑΤΣΙΦΑΡΑΣ ΓΝΩΡΙΖΕΙ ΟΤΙ Ο ΕΝ ΛΟΓΩ ΚΥΡΙΟΣ ΕΙΝΑΙ ΥΠΑΛΗΛΟΣ ΤΗΣ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΣ ΠΛΗΡΩΝΕΤΑΙ ΑΠΟ ΤΑ ΛΕΦΤΑ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΑ ΦΟΡΟΛΟΓΟΥΜΕΝΟΥ ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΠΗΓΑΙΝΕΙ ΠΟΤΕ ΓΙΑ ΔΟΥΛΙΑ?Ο ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟΣ ΠΡΟΙΣΤΑΜΕΝΟΣ ΓΙΑΤΙ ΥΠΟΓΡΑΦΕΙ?ΕΝΑΣ ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΑΣ ΔΕΝ ΘΑ ΒΡΕΘΕΙ ΝΑ ΕΛΕΞΕΙ ΤΗ ΓΙΝΕΤΑΙ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. στη φυλακη τα λαμογια που με τοση ανεση βαζουν χερι και στα βιβλιαρια των αγροτων

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Τι λες γι αυτό αγαπητό Ξηρόμερο