Πέμπτη 22 Νοεμβρίου 2012

ΚΚΕ: Με τις ευλογίες της Εκκλησίας η Χρυσή Αυγή στο Νομό Αιτωλοακαρνανίας


          Φαίνεται ότι το έργο της Χρυσής Αυγής είναι θεάρεστο γι αυτό και λαμβάνει και τις ευλογίες της εκκλησίας, τουλάχιστον στο νομό μας.
            Μετά τους ελέγχους και τις επιθέσεις σε μικροπωλητές, σε πλανόδιους, αγρότες στη λαϊκή στο Μεσολόγγι και στο παζάρι στη Γαβαλού, την αποκάλυψη του αποκρουστικού, φασιστικού, νεοναζιστικού προσώπου της με τις ενέργειές της σε όλη τη χώρα και τις θέσεις που διατυπώνει, βρίσκει «στασίδι» στην εκκλησία.
            Έτσι την Τετάρτη 14/11 το απόγευμα, σύσσωμη η ηγεσία της Χρυσής Αυγής στην Αιτωλοακαρνανία παραβρέθηκε σε εκδήλωση που διοργάνωσε το εκκλησιαστικό συμβούλιο της Ενορίας Φιλίππου του Αποστόλου στην Γραμματικού Αιτ/νιας για την παρουσίαση βιβλίου από τον αρχιμανδρίτη Νεκτάριο Τριάντη, παρουσία του Μητροπολίτη Αιτωλίας και Ακαρνανίας Κοσμά (τυχαία; Ποιος τους προσκάλεσε;).....


          
        Επίσης τα εγκαίνια των γραφείων της στο Αγρίνιο είχαν τις ευλογίες «φιλάνθρωπου» και όχι τυχαίου παπά για την ιεραρχία της εκκλησίας του νομού μας και φυσικά τις ευχές του να έχει «καλές δουλειές».
            Βέβαια δε μας ξεφεύγει ότι οι φασίστες για την επιτυχία της εκδήλωσής τους έτυχαν και της αμέριστης συμπαράστασης της Ελληνικής Αστυνομίας που κινητοποίησε υπέρμετρες δυνάμεις, αφού εκτός των άλλων, τα γραφεία της Χρυσής Αυγής βρίσκονται σχεδόν στον αύλειο χώρο τους.
«το φασισμό βαθιά κατάλαβε τον
Δε θα πεθάνει μόνος, τσάκισέ τον»

Κανένα άλλο σχόλιο δεν έχουμε να κάνουμε. Ο καθένας να πάρει τις ευθύνες του και ο λαός να βγάλει τα συμπεράσματά του.

2 σχόλια:

  1. Πολύ ωραία η τοποθότηση για τον "φασισιμό" πάνω από την επερώτηση του Μπαρμπαρούση γιαα τις ζωοκλοπές.
    Εσείς κύριοι της μεταπολίτευσης ευθύνεστε γι' αυτά, όλοι μαζί.
    Καλύτερα ο φασισμός, παρά η αναρχία.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Το θράσος και η προπαγάνδα των αμετανόητων σταλινίσκων δεν έχουν όρια. Εσείς δεν είστε "αθεοι"; εσείς δεν καταφέρεστε συνέχεια εναντίον της εκκλησίας; τι σας ενδιαφέρει ποιοί παρευρίσκονται σε εκδηλώσεις που την αφορούν εφ'οσον δεν την υπολήπτεστε; φυσικά και δεν εκλήθησαν οι πολιτικοί/πολιτευτές που αναφέρετε, αλλά αν το επιθυμείτε, μπορείτε κι εσείς να παρευρίσκεστε και, γιατί όχι; ειδικά για εσάς να καθιερωθεί ειδική πρόσκληση σαν επιβράβευση της μετανοίας σας...

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Τι λες γι αυτό αγαπητό Ξηρόμερο