Δευτέρα 23 Απριλίου 2012

Ανδρέας Μακρυπίδης: Ο δρόμος “ΚΟΥΒΑΡΑΣ – ΦΥΤΕΙΕΣ - ΑΣΤΑΚΟΣ –ΚΑΤΟΥΝΑ - ΜΥΤΙΚΑΣ” έργο πνοής για την περιοχή


      Με πρωτοβουλία του υποψήφιου Βουλευτή Αιτωλοακαρνανίας Ανδρέα Μακρυπίδη, ο Δήμος Ξηρομέρου σε συνεργασία με τις Τεχνικές Υπηρεσίες της Περιφέρειας Δυτικής Ελλάδας, πραγματοποίησε εκδήλωση για την ενημέρωση των Δημοτών και φορέων του Δήμου για την εξέλιξη του έργου βελτίωσης του οδικού δικτύου «ΚΟΥΒΑΡΑΣ-ΦΥΤΕΙΕΣ-ΑΣΤΑΚΟΣ-ΚΑΤΟΥΝΑ-ΜΥΤΙΚΑΣ», στην αίθουσα του Δημοτικού Καταστήματος Φυτειών την Κυριακή (22/4/2012)....

  
     Ο Ανδρέας Μακρυπίδης στο χαιρετισμό του, αφού ευχαρίστησε τους συνδημότες του Ξηρομερίτες για την ανταπόκριση τους στο κάλεσμα τόνισε μεταξύ άλλων: «...Το σύγχρονο οδικό δίκτυο που θα ενώσει το Ξηρόμερο με την Ιόνια Οδό και θα ανοίξει την πόρτα που θα οδηγεί προς τα παράλια, που θα δημιουργήσει προοπτικές ανάπτυξης και αναβάθμισης της περιοχής, ένα στοίχημα μου και όραμα χρόνων, ύστερα από απαράδεκτες καθυστερήσεις, παλινωδίες, κωλυσιεργίες με ευθύνες πολλών, επιτέλους υλοποιείται...»
     Ο Ανδρέας Μακρυπίδης ανέφερε πως σε όλα τα χρόνια της κοινοβουλευτικής του θητείας προσπάθησε με όλες του τις δυνάμεις, με παρεμβάσεις του και επίμονο προσωπικό αγώνα, να ξεπεραστούν δυσκολίες και αρνήσεις, ώστε να λυθούν προβλήματα, να δρομολογηθούν και να υλοποιηθούν έργα που αφορούν την αναπτυξιακή, οικονομική και κοινωνική προοπτική της περιοχής (Πλατυγιάλι, Φράγμα Αχυρών, Αμβρακία – Άκτιο), αντλώντας δύναμη από την αγάπη και την εμπιστοσύνη που δείχνουν οι πολίτες στο πρόσωπο του, υποσχόμενος πως θα προσπαθήσει να ανταποκριθεί στις προσδοκίες τους.
     Στην εκδήλωση παραβρέθηκαν και χαιρέτισαν ο Δήμαρχος Αστακού κ. Πυθαγόρας Σαμαράς, οι Αντιπεριφερειάρχες κ.Βασίλης Αντωνόπουλος & κ. Νίκος Υφαντής, Δημοτικοί Σύμβουλοι, Τοπικοί Σύμβουλοι, εκπρόσωποι φορέων και Συλλόγων. Σχετικά με τις τεχνικές λεπτομέρειες του έργου μίλησαν και παρέθεσαν ειδικά στοιχεία ο Αντιπεριφερειάρχης Περιβάλλοντος και Υποδομών κ.Νίκος Υφαντής, η Δ/ντρια Τεχνικών Υπηρεσιών της Περιφέρειας κα. Ειρήνη Καραθανάση, ο Τεχνικός Σύμβουλος της Περιφέρειας κ.Θόδωρος Θανασούλιας, καθώς και ο εκπρόσωπος της αναδόχου εταιρείας του έργου κ. Επαμεινώνδας Πούλιος.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τι λες γι αυτό αγαπητό Ξηρόμερο