Πέμπτη 1 Σεπτεμβρίου 2011

Φιλικός αγώνας Α.Ε. Μεσολογγίου-Παναιτωλικός 0-7 και βραβεύσεις



    Χωρίς να φορτσάρει ο Παναιτωλικός επικράτησε εύκολα με 7-0 στο Μεσολόγγι, ενώ έχασε και πέναλτι, της τοπικής ΑΕΜ χθες απόγευμα της Τετάρτης. 
    Τιμήθηκαν οι: α) Αγγελος Χαριστέας για την προσφορά του στο ποδόσφαιρο, από τον Πρόεδρο της Ε.Π.Σ.Ν. Αιτ/νίας Τάκη Παπαχρήστο, β) Μάκης Μπελεβώνης (παίχτης Παναιτωλικού) για την πολυετή παρουσία του...
ΔΕΙΤΕ ΠΟΛΛΕΣ ΦΩΤΟ


    ..στο ποδόσφαιρο, από τον πρόεδρο της Α.Ε.Μ. Διονύση Βισβίκη και γ) Ο τερματοφύλακας της Α.Ε.Μ. Γιώργος Χρήστου, ο οποίος έχει αγωνιστεί και στα δύο σωματεία, από το μέλος της διοίκησης της Α.Ε.Μ. Γεράσιμο Τσιμπερλένιο.
      Στο φιλικό με την Αθλητική Ένωση Μεσολογγίου ο Παναιτωλικός πέτυχε 7 γκολ (Καραμαλίκης 7΄, 46΄, 57΄, Σέγε 39΄, Καμαρά 70΄, Κουτρομάνος 79΄, Μεταξούλης 85΄), χάνοντας και πέναλτυ στο 13΄με τον Μπουμάλ (απέκρουσε ο Χρήστου).
 ΑΕ ΜΕΣΟΛΟΓΓΙΟΥ: Χρήστου (57’λ.τ. Δουλιώτης, 82’ Μαυρογιάννης), Μπαλαούρας (61’ Αλπέντζος), Μπαρμπαρούσης (56’ Παπανικολάου), Ζαχαράκης (63’ Χαλαζιάς), Ψηλός (46’ Κλάδος), Δενδρινός (63’ Πασπαλιάρης), Τσάμης, Πετσίνης (68’ Λιάπης), Κόκκαλης (68’ Καβαλιέρης), Καρίμπας (72’ Σώκος), Ξευγένης (61’ Κολοβάκης).
     ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ: Μπαμπανιώτης, Γκόλιας (46’ Σαμαράς), Κούσας (46’ Κουτρομάνος), Ετζενγκέλε (46’ Σμίλτος), Μουμίν (46’ Σιόντης), Ρότσα (46’ Θεοδωρίδης), Σέγε (46’ Καμαρά), Μπουμάλ (23’ Μεταξούλης), Παλαιολόγος, Δέντσας, Καραμαλίκης.
Βράβευση Άγγελου Χαριστέα για την προσφορά του στο ποδόσφαιρο, από τον Πρόεδρο της Ε.Π.Σ.Ν. Αιτ/νίας Τάκη Παπαχρήστο

Βράβευση Μάκη Μπελεβώνη (παίκτης Παναιτωλικού) για την πολυετή παρουσία του στο ποδόσφαιρο, από τον πρόεδρο της Α.Ε.Μ. Διονύση Βισβίκη 

Βράβευση τερματοφύλακα της Α.Ε.Μ. Γιώργος Χρήστου, ο οποίος έχει αγωνιστεί και
στα δύο σωματεία, από το μέλος της διοίκησης της Α.Ε.Μ. Γεράσιμο
Τσιμπερλένιο

Ο Χαριστέας φωτογραφίζεται με μικρούς θαυμαστές του 











Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τι λες γι αυτό αγαπητό Ξηρόμερο