Σάββατο 24 Σεπτεμβρίου 2011

Να μην πληρώσουν το χαράτσι καλεί τα μέλη του, ο Σύλλογος Δασκάλων Αγρινίου-Θέρμου


   Συναδέλφισσες – Συνάδελφοι,
    Το Δ.Σ. του Συλλόγου, μετά από συνεδρίασή του και αφού έλαβε υπ’ όψη τις απόψεις και τις εισηγήσεις τόσο των συναδέλφων όσο και των μελών του,  σας ενημερώνει:
  Μη πληρωμή πολυεκκαθαριστικών-άρνηση καταβολής.
  Το Δ.Σ. του συλλόγου ομόφωνα καλεί όλους τους εκπαιδευτικούς μέλη μας, να μη σπεύσουν να πληρώσουν...


 ...το ποσό της εισφοράς που τους έχει σταλεί μέσω του «εκκαθαριστικού σημειώματος εισφορών και τέλους επιτηδεύματος», αλλά να παραδώσουν τα εν λόγω «εκκαθαριστικά σημειώματα», που τους έχουν σταλεί από τη Δ.Ο.Υ., μέχρι το τέλος της ερχόμενης εβδομάδας (30-9-2011), στα μέλη του Δ.Σ. του Συλλόγου, για τη συγκέντρωσή τους   και την ομαδική κατάθεσή τους στη Δ.Ο.Υ Αγρινίου.
    Είμαστε υποχρεωμένοι απέναντι στην παραφροσύνη και τρομοκρατία της τρόικας να προτάξουμε  μια συλλογική κίνηση άρνησης πληρωμής του συγκεκριμένου τέλους .
     Η κίνηση αυτή έχει ως στόχο της να δημιουργήσει ένα δεδομένο και για άλλους συνδικαλιστικούς Συλλόγους της περιοχής μας (με τους οποίους το Δ.Σ. του Συλλόγου είναι σε επαφή).
    Παράλληλα εισηγούμαστε στη Δ.Ο.Ε. να πάρει  μια αντίστοιχη απόφαση-πρωτοβουλία για την κάλυψη ανάλογων κινήσεων από όλους τους Συλλόγους και τους συναδέλφους της χώρας.
     Συναδέλφισσες και συνάδελφοι, είναι καιρός πια να σπάσει το κλίμα του σοκ και του φόβου που διαποτίζει καθημερινά την ελληνική κοινωνία, μέσα από την καταιγιστική ανακοίνωση από την κυβέρνηση οικονομικών μέτρων εισπρακτικού χαρακτήρα.
     Όλοι μαζί μπορούμε, μέσα από έναν διακλαδικό, πανδημοσιουπαλληλικό και πανεργατικό συντονισμό, να ματαιώσουμε τα τοκογλυφικά σχέδια της τρόικας και των δανειστών για φτωχοποίηση του συνόλου των εργαζομένων, προχωρώντας άμεσα σε μια διευρυμένη πλέον στάση πληρωμών όλης της ελληνικής κοινωνίας στα κάθε είδους χαράτσια – έκτακτες εισφορές που μας επιβάλλονται.
      Η οικονομική και κοινωνική λαίλαπα που μας οδηγούν δεν είναι μονόδρομος. Όλοι μαζί, με συλλογικό και συντονισμένο τρόπο, μπορούμε να τους σταματήσουμε!
 Με αγωνιστικούς χαιρετισμούς
Για το Δ.Σ

              ………………………………………………….
Σύλλογος Εκπαιδευτικών Π.Ε.
Γραφείων  Αγρινίου – Θέρμου
«Κοσμάς ο Αιτωλός»
Ταχ. Διεύθυνση: Τσαλδάρη 49
Ταχ. Κώδικας: 30100 Αγρίνιο
Πληροφορίες: Κόκκοτος Βασίλης
Τηλ: 2641021136 - FAX: 26410-27113
www.daskaloi.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τι λες γι αυτό αγαπητό Ξηρόμερο