Δευτέρα, 24 Αυγούστου 2009

Ποδηλατικός αγώνας δρόμου «ΚΥΠΕΛΛΟ ΕΛΛΑΔΑΣ – ΓΥΡΟΣ ΑΡΑΚΥΝΘΟΥ», την Κυριακή 30 Αυγούστου 2009.

Η Νομαρχιακή Αυτοδιοίκηση Αιτωλοακαρνανίας και η Ελληνική Ομοσπονδία Ποδηλασίας, συνδιοργανώνουν για πρώτη φορά τον ποδηλατικό αγώνα δρόμου «ΚΥΠΕΛΛΟ ΕΛΛΑΔΑΣ – ΓΥΡΟΣ ΑΡΑΚΥΝΘΟΥ», την Κυριακή 30 Αυγούστου 2009.
Η εκκίνηση του αγώνα θα δοθεί από το Μεσολόγγι (μπρος από τα ΕΛΤΑ), στις 9:00 το πρωί και στη συνέχεια μέσω της περιμετρικής οδού της πόλης, οι ποδηλάτες θα κατευθυνθούν στο Αιτωλικό.
Ακολούθως, επιστροφή των αθλητών στο Μεσολόγγι με προορισμό το ΤΕΙ Μεσολογγίου.
Από το ΤΕΙ Μεσολογγίου στο Ευηνοχώρι (είσοδος από το κάτω Ευηνοχώρι) και στη συνέχεια στον ασφαλτοστρωμένο δρόμο που περιμετρικά «αγκαλιάζει» τον Αράκυνθο (Ξηραίικα – Κουδούνι – Καρύτσα - Κλήμα – Ελληνικά – Μούσουρα – Ρέτσινα - Αγριλιά – Καλλονή Μεσολογγίου) και τερματισμός στο κέντρο του Μεσολογγίου.
Στη διοργάνωση θα λάβουν μέρος ογδόντα αθλητές εθνικής εμβέλειας, στην κατηγορία νέων – ανδρών, ενώ θα διεξαχθεί και αγώνας open με ντόπιους αθλητές.
Η διαδρομή είναι μήκους, περίπου, 100 χιλιομέτρων.
Δηλώσεις συμμετοχής για το ποδηλατικό αυτόν αγώνα μπορούν να κατατίθονται μέχρι την Τετάρτη 26/8/09, στη Νομαρχιακή Αυτοδιοίκηση Αιτωλοακαρνανίας και στα τηλέφωνα 2631361200 και 6974306965.
Από το γραφείο τύπου της Νομαρχίας Αιτωλ/νίας

Δεν υπάρχουν σχόλια: