Δευτέρα 17 Αυγούστου 2009

Στο Φεστιβάλ Γάλακτος και Τυριού (2 & 3 Οκτωβρίου 2009, στο στάδιο Ειρήνης & Φιλίας) η Αιτωλοκαρνανία θα είναι ο τιμώμενος νομός για το 2009.


ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ
ΝΟΜΑΡΧΙΑΚΗ ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗ ΑΙΤΩΛΟΑΚΑΡΝΑΝΙΑΣ
ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ
Ι.Π. ΜΕΣΟΛΟΓΓΙΟΥ 17 ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ 2009

Η άρτια οργάνωση της συμμετοχής της Νομαρχιακής Αυτοδιοίκησης Αιτωλοακαρνανίας στο 2ο Φεστιβάλ Γάλακτος και Τυριού (2 και 3 Οκτωβρίου 2009, στο στάδιο Ειρήνης και Φιλίας) είναι το αντικείμενο της σύσκεψης που θα πραγματοποιηθεί την Πέμπτη 20 Αυγούστου 2009 στις 10:30 π.μ. στην αίθουσα του Νομαρχιακού Συμβουλίου (Διοικητήριο, Μεσολόγγι).
Στη σύσκεψη έχουν προσκληθεί οι τυροκομικές και γαλακτοκομικές επιχειρήσεις του Νομού ώστε να υπάρξει η καλύτερη δυνατή παρουσία στην συγκεκριμένη έκθεση που φέτος αποκτά ιδιαίτερη σημασία για το νομό μιας και η οργανωτική επιτροπή του φεστιβάλ κήρυξε την Αιτωλοακαρνανία τιμώμενο νομό για το 2009.
Η επιτροπή του Φεστιβάλ προχώρησε στην απόφαση αυτή μετά την απόλυτα επιτυχημένη συμμετοχή της Νομαρχιακής Αυτοδιοίκησης Αιτωλοακαρνανίας στο 1ο Φεστιβάλ Γάλακτος και Τυριού (5,6,7 Οκτωβρίου 2007), τις επιτυχημένες παρουσίες σε άλλες κλαδικές εκθέσεις (Φεστιβάλ μελιού, Ελαιολάδου κ.λ.π.).
Κυρίως όμως αναγνωρίζεται ο ρόλος της κτηνοτροφίας στην Αιτωλοακαρνανία που αποτελεί βασική συνιστώσα της οικονομικής και κοινωνικής ζωής του νομού.
Αξίζει να σημειωθεί ότι στην φετινή έκθεση θα συμμετάσχει ως συνδιοργανωτής η Τοπική Ένωση Δήμων και Κοινοτήτων Αιτωλοακαρνανίας.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τι λες γι αυτό αγαπητό Ξηρόμερο