Σάββατο 30 Απριλίου 2022

ΤΕΡΑΣΤΙΑ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΣΤΟ ΔΙΗΜΕΡΟ ΠΡΟΠΟΝΗΤΙΚΌ ΚΑΜΠ ΤΑΕΚΒΟΝΤΟ ΣΤΟΝ ΑΣΤΑΚΟ.


φωτορεπορταζ  : Τζένη Παπαδημητριου 
Με συμμετοχή 20 συλλόγων από διάφορες πόλεις Της Ελλάδας ξεκίνησε σήμερα Σάββατο η μεγάλη εκδήλωση που διοργάνωσε ο ΑΜΣ ΚΕΝΤΑΥΡΟΣ ΑΣΤΑΚΟΥ (του Κου Γιώργου Μαρίνου) σε συνεργασία με τον ΔΙΑ ΙΩΑΝΝΙΝΩΝ του Κου Ανδρέα Μιμηγιαννη και με επίσημη καλεσμένη την Ασημένια Ολυμπιονίκη του ΤΑΕΚΒΟΝΤΟ Κα Ελλη Μυστακιδου του 2004......


Η Ολυμπιονίκη θα διδάξει και τις δύο μέρες στο Προπονητικό ΚΑΜΠ που διεξάγεται στο ΔΑΚ ΑΣΤΑΚΟΥ σήμερα 3 0 Απριλίου και αύριο Κυριακή 1η ΜΑΐΟΥ.

Ο Δήμαρχος Ξηρομερου Κος Γιάννης Τριανταφυλλακης βραβευσαι την Ασημένια Ολυμπιονίκη του ΤΑΕΚΒΟΝΤΟ 2004 Κα Ελλη Μυστακιδου, και επίσης τον Κον Διονύση Τσιρογλου Ε. Ο. Ε. Δ Διασωστης.

Χαρακτηριστικό είναι οτι το διήμερο φιλοξενουνται στον Αστακό 230 άτομα με ότι αυτό συνεπάγεται για την Τοπική κοινωνία

Παραβρέθηκαν και τίμησαν με την παρουσία τους ο ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΞΗΡΟΜΕΡΟΥ ΚΟΣ ΓΙΑΝΝΗΣ ΤΡΙΑΝΤΑΦΥΛΛΑΚΗΣ (που έκανε και τις βραβεύσεις) και η ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΗΣ ΚΟΙΝΟΤΗΤΑΣ ΑΣΤΑΚΟΥ Κα ΑΡΕΤΗ ΓΡΙΤΣΙΠΗ.

Αξίζουν πολλά πολλά συγχαρητήρια στο Κον Γιώργο Μαρίνο που σε τακτά χρονικά διαστήματα διοργανώνει τέτοιες εκδηλώσεις με συμμετοχές από όλη την Ελλάδα και γίνεται γνωστός ο Δήμος Ξηρομερου και ιδιαίτερα η εδρα του ΔΗΜΟΥ ΜΑΣ ο ΑΣΤΑΚΟΣ σε ολη την Ελλάδα αλλά και στο εξωτερικό.

ΣΥΜΜΕΤΟΧΕΣ ΣΥΛΛΟΓΏΝ

1 ΚΕΝΤΑΥΡΟΣ ΑΣΤΑΚΟΥ

2 ΔΙΑΣ ΙΩΑΝΝΙΝΩΝ

3 ΔΙΑΣ ΜΕΤΣΟΒΟΥ

4 ΟΡΕΣΤΗΣ ΒΑΣΙΛΗΣ ΞΑΝΘΗΣ

5 ΑΛΜΠΑΤΡΟΣ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ

6 ΗΦΑΙΣΤΟΣ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ

7 ΑΛΚΙΜΟΣ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ

8 ΔΑΝΑΟΣ ΩΡΑΙΟΚΑΣΤΡΟΥ

9 ΠΡΩΤΕΑΣ ΚΑΡΔΙΤΣΑΣ

10 ΜΑΚΕΔΟΝΙΚΉ ΔΥΝΑΜΗ ΚΟΖΑΝΗΣ

11 ΑΝΑΓΈΝΝΗΣΗ ΚΑΣΤΟΡΙΑΣ

12 ΕΛΕΟΥΣΑ ΙΩΑΝΝΙΝΩΝ

13 ΔΙΑΣ ΠΑΞΩΝ

14 ΤΙΤΟΡΜΟΣ ΑΙΤΩΛΟΑΚΑΡΝΑΝΙΑΣ

15 ΜΑΧΗΤΕΣ ΜΕΣΟΛΟΓΓΊΟΥ

16 ΔΥΝΑΜΗ ΠΑΤΡΩΝ

17 ΑΡΙΩΝ ΠΑΤΡΑΣ

18 ΑΧΑΙΟΙ ΠΑΤΡΑΣ

19 ΦΙΛΙΠΠΟΣ ΓΙΑΝΝΙΤΣΩΝ

20 ΦΘΙΩΤΙΚΟ ΑΔΑΜΑΣΤΟ ΠΝΕΥΜΑ.

ΔΕΙΤΕ ΠΟΛΛΕΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ ΑΠΟ ΤΟ ΔΑΚ ΑΣΤΑΚΟΥ - ΞΗΡΟΜΕΡΟΥ ΑΙΤΩΛΟΑΚΑΡΝΑΝΙΑΣ




























1 σχόλιο:

  1. Μπράβο στον Γιώργο Μαρίνο και στην ομάδα του Κένταυρου Αστακού. Έφεραν για δύο ημέρες κόσμο στον Αστακό για αυτή την διεξαγωγή του τουρνουά που άφησε χρήματα στα τοπικά καταστήματα. Το θέμα είναι ότι αυτό δεν αναγνωρίζεται γιατί εκτός από το ιδιαίτερα χαμηλό επίπεδο των ανθρώπων της περιοχής μας υπάρχει και κάτι άλλο που δεν μπορεί να διορθωθεί με τίποτα. Η μικροψυχία των ανθρώπων της περιοχής και η κακία που είναι φωλιασμένη στην καρδιά τους.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Τι λες γι αυτό αγαπητό Ξηρόμερο