Τρίτη 25 Ιουνίου 2019

Ψήφισμα του Κεντρικού Συμβουλίου της ΟΠΣΥΞ για το θάνατο του ΔΗΜΗΤΡΗ ΚΟΘΡΟΥΛΑ

ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑ ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΩΝ ΣΥΛΛΟΓΩΝ
ΞΗΡΟΜΕΡΟΥ ΑΙΤΩΛ/ΝΙΑΣ

Ψ Η Φ Ι Σ Μ Α

           Το Κεντρικό Συμβούλιο της ΟΠΣΥΞ με θλίψη ανακοινώνει την απώλεια του μέλους του Κεντρικού Συμβουλίου της Ομοσπονδίας μας Δημήτρη (Τάκη) Κοθρούλα απο την Κωνωπίνα. Το νήμα της ζωής του κόπηκε χθες 24.6.2019 σε ηλικία 58 ετών, σε τροχαίο δυστύχημα στην γέφυρα Π. Ράλλη και Κηφισού.

         Το Κεντρικό Συμβούλιο της Ομοσπονδίας Πολιτιστικών Συλλόγων Ξηρομέρου (Ο.Π.ΣΥ.Ξ.), το οποίο συνήλθε σήμερα 25.6.2019 ειδικά, ύστερα από επείγουσα πρόσκληση του Προέδρου κ. Δημήτρη Στεργίου, μετά την θλιβερή είδηση του θανάτου του
ΔΗΜΗΤΡΗ ΚΟΘΡΟΥΛΑ

     ο οποίος ήταν μέλος του Κεντρικού Συμβουλίου της Ομοσπονδίας Ξηρομεριτών (ΟΠΣΥΞ) και υπηρέτησε με δυναμισμό, ειλικρίνεια το πολιτιστικό κίνημα του Ξηρομέρου.
       Το Κεντρικό Συμβούλιο εκτιμώντας την αστείρευτη προσφορά του, τον ακέραιο χαρακτήρα του και ότι απετέλεσε εξαίρετο παράδειγμα Ξηρομερίτη......



Ψ Η Φ Ι Ζ Ε Ι
1.-Να παραστούν στην κηδεία του, που θα γίνει στη γενέτειρα του Κωνωπίνα, ο Πρόεδρος και Μέλη του Κεντρικού Συμβουλίου.
2.-Να επιδοθεί το ψήφισμα αυτό στην οικογένεια του εκλιπόντος.
3.-Να τηρηθεί ενός λεπτού σιγή στη μνήμη του στην επόμενη συνεδρίαση του Κεντρικού Συμβουλίου.
4.-Να κατατεθεί στεφάνι στη σορό του.
5.-Να δημοσιευθεί το παρόν ψήφισμα στον τοπικό και ηλεκτρονικό Αιτωλοακαρνανικό τύπο.

         Ο Δημήτρης (Τάκης) Κοθρούλας είχε μεγάλη πορεία και προσφορά στο πολιτιστικό-πατριδοτοπικό κίνημα, αφού επί σειρά ετών, διετέλεσε μέλος στο Κεντρικό Συμβούλιο της Ομοσπονδίας Ξηρομεριτών (ΟΠΣΥΞ), στην Παναιτωλοακαρνανική Συνομοσπονδία (ΠΑΝ.ΣΥ) και στο Σύλλογο Κωνωπινιωτών. Ήταν εξαίρετος άνθρωπος, καλός πατριώτης, αγαπητός σε όλους, μαχητικός και δραστήριος, γεμάτος ενέργεια και ζήλο και το Ξηρόμερο χάνει ακόμα ένα αξιόλογο μέλος της, που προσέφερε πολλά στον πολιτισμό.

Για το Κεντρικό Συμβούλιο
Ο Πρόεδρος           Ο Γεν. Γραμματέας

Δημήτρης Στεργίου     Αθανάσιος Γεροδημήτρης


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τι λες γι αυτό αγαπητό Ξηρόμερο