Τρίτη 12 Αυγούστου 2014

ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΕΝ ΑΘΗΝΑΙΣ ΒΟΝΙΤΣΑΝΩΝ: Ευχαριστίες!!

    Μετά το πέρας των εκδηλώσεων στη Βόνιτσα, ο Σύλλογος των εν Αθήναις Βονιτσάνων «Ο Αμβρακικός» με ανακοίνωση του ευχαριστεί  όλους όσους βοήθησαν και στήριξαν τις πετυχημένες Αυγουστιάτικες εκδηλώσεις.
Αναλυτικά:

ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ ΜΕΣΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΑΡΔΙΑ ΜΑΣ
      Η πενταήμερη εκδήλωση του Συλλόγου των εν Αθηναις Βονιτσάνων ο Αμβρακικός ολοκληρώθηκε με απόλυτη επιτυχία. Αν και το νέο Δ.Σ ήταν ηλικίας μολις 50 ημερών μπόρεσε να διοργανώσει πολλές δράσεις και εκδηλώσεις καθημερινά κάποιες εκ των οποίων κυλούσαν ταυτόχρονα.
       Όλα τα μέλη του Δ.Σ τα μέλη της εξελεκτικής επιτροπής οι εκπρόσωποι του Συλλόγου στην Βόνιτσα και όλα τα εγγεγραμμένα μέλη του Συλλόγου θέλουμε να εκφράσουμε άπειρες ευχαριστίες οι οποίες είναι τόσες πολλές που από την μία είμαστε σίγουροι ότι μπορεί κάποιον ή καποιους να ξεχάσουμε και από την άλλη ίσως σας κουράσουμε διαβαζοντάς τες......


  
    Αρχικά ευχαριστούμε όλους τους Βονιτσάνους και Βονιτσάνες που μας τίμησαν με την παρουσία τους το βράδυ της Κυριακής.
     Οι καρέλες γέμισαν ασφυκτικά κάνοντάς μας να νιώθουμε ενοχές που δεν είχαμε φέρει πιο πολλές.Τα τραπέζια στις γύρω καφετέριες γεμάτα από κόσμο στραμμένο προς εμάς ενώ πάρα πολλοί ήταν οι όρθιοι όπως και αυτοί που είχαν γεμίσει τα παγκάκια του Φάρου.

-Ευχαριστούμε τον Δήμο για την διάθεση της αίθουσας των Δημοτικών Συμβουλίων του παταριού όπως επίσης και κάποια άτομα του Δήμου που μόχθησαν για να εκπληρώσουν κάθε μας επιθυμία.
-Ευχαριστούμε τον Διευθυντή της 22ης εφορίας αρχαιοτήτων για την συνεργασία του στα ζητήματα των εκδηλώσεων του Κάστρου.
-Ευχαριστούμε τους εθελοντές του καθαρισμού του Κάστρου οι οποίοι με αυταπάρνηση έδειξαν ταπεινά τί θα πει εθελοντισμός.
-Ευχαριστούμε τους συμμετέχοντες στην ποδηλατοδρομία οι οποίοι αψήφησαν την ζέστη και τον ήλιο όπως επίσης και το μαγαζί το οποίο μας έδωσε το ποδήλατο που κληρώσαμε σε τιμή κόστους.
-Ευχαριστούμε τα καταστήματα που μας διέθεσαν αναψυκτικα μπύρες και φαγητό σε τιμές κόστους ώστε να φιλοξενήσουμε τους χορευτές.
-Ευχαριστούμε τους τέσσερις συλλόγους  χορευτικών που κοπίασαν να μας παρουσιάσουν ένα εκπληκτικό θέαμα.Οι τρεις ήρθαν από μακριά και αυτό μεγαλώνει την αξία της συμμετοχής τους.
-Ευχαριστούμε ξεχωριστά τους δασκάλους χορευτές και το Δ.Σ του συλλόγου Παναγία Θεοτόκος λέγοντάς τους ότι τους έχουμε στην καρδιά μας.
-Ευχαριστούμε την υπηρεσία ήχου και τα ΜΜΕ που κατέγραψαν την εκδήλωση.
-Ευχαριστούμε τα μαγαζιά που δέχτηκαν με χαρά να βάλουν στα τζάμια τους την αφίσα του προγράμματος.
-Ευχαριστούμε την Κορπή που μας ξεδίψασε σε όλη την διάρκεια των εκδηλώσεων.
-Ευχαριστούμε τους παλαιμάχους που δέχτηκαν να μας γυρίσουν πίσω στον χρόνο και που μας έδωσαν την χαρά  να τους τιμήσουμε.
-Ευχαριστούμε τους ομιλητές των εκδηλώσεων που έδωσαν τον καλύτερο εαυτό τους στο πρόγραμμά τους.
-Ευχαριστούμε το σπορτ καφέ 5χ5 που μας φιλοξένησε για να παίξουμε μπάλα και να πιούμε καφέ.
-Ευχαριστούμε το συνεργείο εθελοντών που εργάστηκε σκληρά ώστε να παρουσιαστούν οι ασπρόμαυρες φωτογραφίες.
-Ευχαριστούμε τα μέλη του Συλλόγου που μας τίμησαν στο δείπνο της παρασκευής τα οποία μας στηρίζουν επίσης ηθικά και υλικά. 
-Ευχαριστούμε το προηγούμενο Δ.Σ το οποίο έβαλε τις βάσεις και το οικονομικό θεμέλιο για την επιτυχία της εκδήλωσης.
-Ευχαριστούμε φορείς σωματεία συλλόγους και απλούς ανθρώπους της Βόνιτσας οι οποίοι πρόθυμα έθεσαν τις υπηρεσίες τους προς βοήθειά μας.
-Ευχαριστούμε αυτούς που νοερά ήταν κοντά μας αφού δεν μπορούσαν να παραστούν στις εκδηλώσεις μας κάνοντας σχόλια στην ομάδα του f./b ή πατώντας ένα like..
-Ευχαριστούμε αυτούς που στο τέλος της εκδήλωσης μας αγκάλιασαν και μας φίλησαν κυριολεκτικά δίνοντάς μας το κουράγιο να συνεχίσουμε.
-Ευχαριστούμε όλους όσους εξέφρασαν σε εμάς ή σε τρίτους κολακευτικά σχόλια για τον Σύλλογό μας.

     Και επειδή ο εχθρός του καλού είναι το καλύτερο σας λέμε ότι ο πήχης για την συνέχεια έχει τοποθετηθεί πιο ψηλά. Υποσχεσή μας είναι ότι από τώρα θα ξεκινήσουμε να εργαστούμε οργανωμένα και σκληρά για του χρόνου.
Χρειαζόμαστε την στηριξή σας. Και βεβαια νιώθουμε ότι την έχουμε αφού διαπιστώσαμε σε όλους σας  να μας περιβάλετε με ζεστασιά και θέρμη στα σχέδιά μας.
Νιώθουμε σύμμαχο όλη την Βόνιτσα και είμαστε περήφανοι γι αυτό.......

ΒΟΝΙΤΣΑ Σ ΑΓΑΠΑΜΕ  !!!!!!!!!!!!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τι λες γι αυτό αγαπητό Ξηρόμερο