Παρασκευή 22 Αυγούστου 2014

Έγιναν τα αποκαλυπτήρια της προτομής του Αρχιμ. π. Ιερόθεου Τριφύλλη στον Αστακό (κι άλλες φωτο)




ΦΩΤΟΡΕΠΟΡΤΑΖ: MAKE ART 

       Με τη δέουσα εκκλησιαστική τάξη, πραγματοποιήθηκαν χτες το απόγευμα ώρα 7:30 τα αποκαλυπτήρια της προτομής του αείμνηστου Αρχιμ. π. Ιερόθεου Τρυφίλλη.
    Την εκδήλωση τίμησαν με την παρουσία τους οι Σεβασμιότατοι αρχιερείς Κυθήρων και Αντικυθήρων κ.κ. Σεραφείμ  και Αιτωλίας και Ακαρνανίας κ.κ. Κοσμάς.
      Προηγήθηκαν ομιλίες από τον Εφημέριο Αστακού π. Δημήτριο Τέγα, τους κυρίους Νικόλαο Κιτσοκώστα, τον Νικόλαο Μακρή και τους Σεβασμιότατους Μητροπολίτες.........



       Ακολούθησε αγρυπνία την οποία τέλεσε ο Σεβασμιότατος μητροπολίτης Κυθήρων κ.κ Σεραφείμ και ιερό μνημόσυνο στο οποίο έλαβε μέρος και ο Σεβασμιότατος μητροπολίτης Αιτωλίας κ Ακαρνανίας κ.κ. Κοσμάς. Τις εκδηλώσεις τίμησαν οι αρχές και πλήθος κόσμου αναγνωρίζοντας την προσφορά του γέροντος.

Να έχουμε την ευχή του!


































8 σχόλια:

  1. οι μητροπολιτες ηταν 3 και οχι δυο!! ηταν και ο μητροπολιτης κατουνης νεκταριος οπως ειδατε να εχουμε την ευχη του γεροντος ιεροθεου

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Είσαι τόσο κομπλεξικός, που αναφέρεσαι σε ιερέα με το μικρό του χωρίς το "πατήρ" μπροστά. Αλλά, μήπως ζήλευες επειδή μπήκε "μπροστά" (καταλαβαινόμαστε εμείς) αλλά και από το γεγονός ότι ήταν περιστοιχισμένος από τα δεκάδες πνευματικά του παιδιά;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Ότι δουλειά σας είναι η ίντριγκα και όχι η ενημέρωση, μας το έχετε αποδείξει πολλές φορές, με το να δημοσιεύετε μόνο όσα σχόλια εσείς θέλετε! Η αντικειμενικότητα δεν έβλαψε ποτέ κανέναν. Τον εαυτό σας αδικείτε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. ο π. νεκταριος αγαπητοι, ειναι δυναμη και επιτελει εργο με την ευλογια του Θεου! κοιταξτε το πνευματικο εργο του λιγακι και τη προσφερει στη κοινωνια! και μην κρινετε ινα μη κριθητε!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. π. ΒΗΣΣΑΡΙΩΝ ΚΑΝΤΟΥΝΗΣ26 Αυγούστου 2014 στις 9:13 π.μ.

    Αγαπητοι διαχειριστες του blog μην επιτρέπετε την ανωνυμια σε σχόλια που προσβαλλουν προσωπα και μαλιστα ιερομένους. Η ανωνυμια σε προσβλητικα σχόλια είναι δολιότητα.Και γίνεται και αιτία παρεξηγήσεων. Εχαριστω.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ευγε π. βησσαριων! η Αγια Του ΧΡΙΣΤΟΥ εκκλησια, εχει αναγκη απο κληρικους οπως εσεις ο π. νεκταριος και τοσους αλλους φωτισμενους κληρικους που εχει η μητροπολη μας με πρωτον τον σεβασμιοτατο αιτωλιας κ' ακαρνανιας κ.κ. ΚΟΣΜΑ! οταν κρινουμε και εξευτελιζουμε εναν ιερωμενο ανεξαρτητα αν αυτος λεγετε νεκταριος ειτε χριστοδουλος, εχουμε αμαρτια μεγαλη! οσες αμαρτιες και να κανει ενας κληρικος αν εμεις κολαζομαστε μια αυτος κολαζετε χιλιες και θα δωσει λογο στο Θεο δεκαπλασιο απο εμας και θα κρινει αυτον ο Θεος αυτον αναξιο Της Βασηλειας Του! γι αυτο λοιπον εμεις οι λαικοι ας μην κρινουμε το κληρο!!!!

      Διαγραφή
  6. Δεσποτης της Ι.Μ. Αιτωλιας& Ακαρνανιας ειναι ο κ.κ. Κοσμας, με αξιους συνεργατες. Ενας απο αυτους ειναι και ο π. Νεκταριος, γνησιο πνευματικο του τεκνο! Εργατης του Ευαγγελιου ειναι ο ανθρωπος με πλουσια δραστηριοτητα πνευματικη κυριως, αλλα και κοινωνικη. Αυτο απο οτι φαινεται ενοχλει ορισμενους, οι οποιοι ειρωνικα δημιουργησαν και Μητροπολη Κατουνης! Την ευρηματικοτητα τους καλο ειναι να την χρησιμοποιουν σε πιο επικοδομητικα πραγματακαι οχι να κανουν τη δουλεια του διαβολου, δηλαδη να διαβαλουν τους αλλους. Π. Νεκταριε ειμαστε μαζι σου και στηριζουμε! Παρακαλω να δημοσιευθει. Ευχαριστω

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. συγνώμη, αλλά το άρθρο αυτό αναφέρετε στον π. Ιερόθεο ή στον π. Νεκτάριο;
    είστε γελίοι μερικοί και γελία τα σχόλια σας! γελάνε και οι πέτρες μαζί σας!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Τι λες γι αυτό αγαπητό Ξηρόμερο