Παρασκευή 25 Ιουλίου 2014

ΑΜΦΙΛΟΧΙΑ: Ξεκίνησαν με επιτυχία τα «Πανακαρνάνεια 2014»

        Την τρίτη 22/07 τα «Πανακαρνάνεια 2014» ξεκίνησαν με τους εκκολαπτόμενους χορευτές του Πολιτιστικού , για άλλη μία χρονιά τιμώντας την παράδοση και τον τόπο καταγωγής τους, κατάφεραν και συγκίνησαν το πλήθος κόσμου που είχε παρευρεθεί για να τους θαυμάσει, ενώ απέσπασαν επάξια το χειροκρότημα τους.
      Συνεχίσαμε την Τετάρτη όπου  γκάιντα, κλαρίνο και καβάλι μας συνόδευσαν στο μουσικοχορευτικό πέρασμα απ τον  τόπο μας προς τα Βόρεια. Σείστηκε το λιμάνι με χορούς Μακεδονίας και  Θράκης από τα χορευτικά του Πολιτιστικού Κέντρου Αμφιλοχίας. Αν και ο καιρός δεν ήταν και πολύ ευνοϊκός  το κέφι χορευτών και θεατών ανέδειξε τις εκδηλώσεις σε μια παράσταση μεγάλου βεληνεκούς..........




      Οι όμορφες μπαλαρίνες της Εύας Τοντου μας μάγεψαν την Πέμπτη το βράδυ με τα ανοίγματα τους ενώ τα παιδιά του μουσικού ωδείου Ρόζας Μαλιγιάννη μας ταξίδεψαν με τις φωνές και τα όργανα τους.  και συνεχίζουμε τις πολιτιστικές εκδηλώσεις στο Δήμο, με αποκορύφωμα τη μεγάλη συναυλία της Γλυκερίας στην Αμφιλοχία, την Τρίτη 5 Αυγούστου.















Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τι λες γι αυτό αγαπητό Ξηρόμερο