Τετάρτη 6 Δεκεμβρίου 2023

Δήμος Ι.Π. Μεσολογγίου: Οι ευχές του Νίκου Καραπάνου προς όλους τους εορτάζοντες και εορτάζουσες


    Χρόνια πολλά από το Νίκο Καραπάνο, προς όλους τους εορτάζοντες και εορτάζουσες για τη σημερινή εορταστική ημέρα του Αγίου Νικολάου.

Οι ευχές του κ. Καραπάνου έρχονται λίγες ημέρες πριν την 19 Δεκεμβρίου, ημέρα που έχει προσδιορίσει το Διοικητικό Πρωτοδικείο Μεσολογγίου τη συζήτηση των ενστάσεων κατά του κύρους των εκλογών για το δήμο Ιερά Πόλεως Μεσολογγίου, που υπέβαλλαν  τόσο ο Κ. Λύρος όσο και κ. Καραπάνος.


Να υπενθυμίσουμε ότι η ένσταση του κ. Καραπάνου ζητά την ακύρωση 16 εκλογικών τμημάτων, για το αποτέλεσμα των εκλογών της πρώτης Κυριακής για το Δήμο Μεσολογγίου. Η διαφορά κατά την πρώτη Κυριακή των εκλογών ήταν μόλις 1,7% (350 ψήφους) από το Σπύρο Διαμαντόπουλο ο οποίος πέρασε στο δεύτερο γύρο και τελικά επικράτησε και κέρδισε τη δημαρχεία στο Δήμο Ι.Π. Μεσολογγίου.
Στην περίπτωση που δικαιωθεί και τελεσιδικήσει ο κ. Νίκος Καραπάνος, θα ανατρέψει άρδην το αποτέλεσμα που δημιούργησε η πρώτη Κυριακή των εκλογών και όπως αυτό ανακηρύχθηκε από το Πρωτοδικείο, και ουσιαστικά θα οδηγήσει σε εκ νέου στήσιμο της κάλπης.

Ο κ. Καραπάνος γράφει για την εορτή του Αγίου Νικολάου:

Χρόνια πολλά στους εορτάζοντες και εορτάζουσες σήμερα!!!
Ευχαριστώ όλες και όλους για τις ευχές σας,για την ονομαστική μου εορτή!!
Σας εύχομαι υγεία και ευτυχία στα σπίτια σας,καλά Χριστούγεννα και κάθε καλό !

Ως ΞΗΡΟΜΕΡΟNEWS του ευχόμαστε χρόνια πολλά, δύναμη και υγεία.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τι λες γι αυτό αγαπητό Ξηρόμερο