Παρασκευή 29 Δεκεμβρίου 2023

Αποδεκτή η παραίτηση του Προέδρου του ΟΠΕΚΕΠΕ Ανοίγει νέο κεφάλαιο για τον Οργανισμό.

 


Ο Υπουργός Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων  Λευτέρης Αυγενάκης, έκανε δεκτή την παραίτηση του Προέδρου του ΟΠΕΚΕΠΕ, Ευάγγελου Σημανδράκου. 

Με αφορμή την παραίτηση του προέδρου του ΟΠΕΚΕΠΕ, ο ΥπΑΑΤ δήλωσε:
«Μια καινούργια ημέρα ξεκινάει για τον ΟΠΕΚΕΠΕ. Η απόσταση που είχε δημιουργηθεί και η έλλειψη εμπιστοσύνης μεταξύ των ανθρώπων του πρωτογενούς τομέα και του Οργανισμού αποτελεί παρελθόν.
Έχω δεσμευτεί ότι θα υπάρξουν οι απαραίτητοι έλεγχοι, ώστε να αποκατασταθεί πλήρως η εμπιστοσύνη, η δικαιοσύνη και η διαφάνεια και να διορθωθούν τα λάθη στο μέτρο του δυνατού.
Στόχος μας είναι, να χτίσουμε άμεσα έναν Οργανισμό που θα λειτουργεί σωστά, οργανωμένα, σύγχρονα κι εναρμονισμένα με τις υποδείξεις της κοινότητας, με έναν και μοναδικό σκοπό, την εξυπηρέτηση των αγροτών!
Είμαστε  αποφασισμένοι να βάλουμε τάξη, να υπάρξει νοικοκυροσύνη και διαφάνεια!».

1 σχόλιο:

  1. Και καλά τώρα ότι παίρνουν κεφάλια για να δείξουν στο λαό ότι φταίει ο ΟΠΕΚΕΠΕ που δεν κάνει σωστά τη δουλειά του και δώσανε ψίχουλα στους αγρότες. Οι απατεώνες της κυβέρνησης κατακλεψανε τις επιδοτήσεις ! Να χαίρεστε τους βουλευτές που βγάλατε στην Αιτωλοακαρνανία! Μπορεί να γίνει και φτωχότερη και πιο έρημη .... προσπαθήστε κι άλλο!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Τι λες γι αυτό αγαπητό Ξηρόμερο