Δευτέρα 4 Δεκεμβρίου 2023

Αθανάσιος Κασόλας: Ένα σημαντικό βήμα στο έργο Κατούνα -Λουτράκι.


      Σε ανάρτησή του σήμερα 4 Δεκεμβρίου 2023, ο νέος Δήμαρχος Ακτίου - Βόνιτσας κ. Κασόλας μας κάνει γνωστή την έκθεση της κτηματικής υπηρεσίας Αιτ/νιας, με την προ εκτίμησης απαλλοτριωμένων ακινήτων του δρόμου Κατουνα -Λουτρακι. 

Όπως χαρακτηριστικά αναφέρει είναι ένα στοιχείο βασικό και απαραίτητο για την έκδοση της δικαστικής απόφασης προκειμένου να προχωρήσει η απαλλοτρίωση και το έργο.


Καταλήγοντας ότι ως νέα Δημοτική Αρχή θα κάνουν όλα όσα έχουν υποσχεθεί. 


Η ανάρτηση του Δημάρχου:


Μετά από ενέργειες μελών της δημοτικής μας ομάδας, εκδόθηκε από την κτηματική υπηρεσία Αιτ/νιας η έκθεση προ εκτίμησης απαλλοτριωμένων ακινήτων του δρόμου Κατουνα -Λουτρακι στοιχείο βασικό και απαραίτητο για την έκδοση της δικαστικής απόφασης προκειμένου να προχωρήσει η απαλλοτρίωση και το έργο όπως έχουμε υποσχεθεί.

Ο δρόμος είναι ιδιαίτερα σημαντικός καθώς εξυπηρετεί τις ανάγκες των κατοίκων του Δήμου Ακτίου – Βόνιτσας και όχι μόνο, που θέλουν να κινηθούν προς το Λουτράκι, την Βόνιτσα, την Λευκάδα.

14 σχόλια:

  1. Μπράβο δήμαρχε αν κανείς ότι είπες θα είσαι για πολλά χρόνια .
    Βοηθά και λίγο την ομάδα Μεδεωνος !

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Αξίζουν πολλά συγχαρητήρια στον πρόεδρο της Βονιτσας κ Δημακα Δημ που ασχολήθηκε παρά πολύ και στον νεοεκλεγέντα δημ σύμβουλο κ Τσιτουριδη Γ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ΜΠΡΑΒΟ ΚΥΡΙΕ ΚΑΣΟΛΑ. ΚΙΝΗΘΕΙΤΕ ΜΕ ΣΥΝΟΠΤΙΚΕΣ ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΕΣ ΠΡΟΚΕΙΜΕΝΟΥ ΤΟ ΧΩΡΙΟ ΑΥΤΟ ΝΑ ΒΓΕΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΠΟΜΟΝΩΣΗ.ΣΥΓΧΡΟΝΩΣ ΦΡΟΝΤΕΙΣΤΕ ΝΑ ΣΥΝΔΕΘΕΙ ΚΑΙ ΜΕ ΤΟΝ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟΔΡΟΜΟ ΑΚΤΙΟ ΑΜΒΡΑΚΙΑ ΣΤΑ ΓΝΩΣΤΑ ΣΗΜΕΙΑ ΠΟΥ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΕ ΠΟΛΛΕΣ ΦΟΡΕΣ ΣΕ VIDEO ΚΑΙ ΠΡΙΝ ΤΙΣ ΕΚΛΟΓΕΣ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΚΑΤΑ ΤΗΝ ΔΕΙΑΡΚΕΙΑ ΤΗΣ ΠΡΟΕΚΛΟΓΙΚΗΣ ΠΕΡΙΟΔΟΥ Ο ΣΥΓΧΩΡΙΑΝΟΣ ΜΑΣ ΚΥΡΙΟΣ ΣΠ ΤΟΜΑΡΑΣ . ΜΗΧΑΝΙΚΟΣ ΕΙΣΑΙ ΔΕΝ ΧΡΕΙΑΖΕΣΑΙ ΝΑ ΣΟΥ ΚΑΝΟΥΜΕ ΥΠΟΔΕΙΞΗΣ, ΞΕΡΕΙΣ ΠΩΣ ΘΑ ΤΟ ΞΕΜΠΛΟΚΑΡΕΙΣ ΚΑΙ ΝΑ ΕΦΑΡΜΟΣΘΕΙ Η ΜΕΛΕΤΗ ΔΗΜΑΡΧΙΑΣ ΓΙΑΝΝΗ ΣΕΡΑΦΗ. ΝΑ ΦΘΑΝΗΣ ΣΕ ΠΕΝΤΕ ΛΕΠΤΑ ΣΤΟ ΛΟΥΤΡΑΚΙ ΚΑΙ ΣΕ 20 ΛΕΠΤΑ ΣΤΗΝ ΛΕΥΚΑΔΑ ΓΙΑ ΜΕΡΟΚΑΜΑΤΟ ΤΟ ΕΡΓΟ ΚΑΘΥΣΤΕΡΗΣΕ ΠΕΝΤΕ ΧΡΟΝΙΑ. ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΜΕ ΓΡΗΓΟΡΗ ΛΥΣΗ ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΑ ΣΦΑΓΕΙΑ. ΚΑΙ ΚΑΛΑ ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Είναι εμφανές όσο δεν πάει πως η απερχόμενη δημοτική αρχή ήθελε την ενότητα Μεδεώνος στην παρακμή. Και ο Θανάσης Κασόλας πριν καλά καλά αναλάβει κατάφερε όσα δεν κατάφεραν οι προηγούμενες δημοτικές αρχές, που σημαίνει ότι η ενότητα Μεδεώνος βγαίνει από την αφάνεια και συνδέεται με τα μεγάλα αστικά κέντρα πράγμα που φέρνει την πρόοδο στην περιοχή μας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Οτι και να κανουνε εκει ξερουν οτι αγοραζονται ολοι οποτε πριν τις εκλογες παντα θα πληρωνονται και θα ριχνουν εκει που πρεπει την ψηφο

      Διαγραφή
  5. Άντε και καλή αρχή.Πολλά έργα του Αποστολάκη θα τα λέτε δικά σας.Πιστεύω, τώρα να κάνετε προσγείωση στα ομαλά.Θα μάθετε πως γίνονται τα έργα στην Ελλάδα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Αν ό Αποστολάκης είχε κάνει έργα θα ήταν δικά του ότι δεν έφτιαξε δεν είναι έργω δικό του ένας δήμαρχος μερικόν .τόσα χρόνια δεν μπόρεσε να ενώσει τόν δήμο Μεδεώνος με τόν δήμο Ανακτορίου από την πρώτη ονομασία που έδωσε σάν δήμαρχος όχι Ακτίου Βόνιτσας αλλά Ακτίου Ακαρνανικά ωραία όχι όρεον ή Βόνιτσα είναι επαρχία Βόνιτσας και Ξηρόμερο πρωτεύουσα αλλά τή περιμένεις από κοματόσκυλα

      Διαγραφή
  6. Με ποιο τρόπο βοήθησε η ομάδα σας?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Ο κ.Τομαράς έχει εμπειρία από την εφορία και γνωρίζει την εκτίμηση ακινήτων.Μπραβο σας κ.Κασολα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Όλοι θα πείτε κάρυ και πάλι κάρυ θα το δείτε συντομα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Όποιος δήμαρχος σε αυτό το δήμο λέει ότι έκανε έργα τις εκλογές θα τις χάσει .όπως και ο Αποστολάκης έκανε Πόλα έργα και έχασε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. ΕΥΤΥΧΏΣ ΠΟΥ ΞΈΡΟΥΜΕ ΓΡΑΜΜΑΤΑ ΚΑΙ ΔΙΑΒΆΖΟΥΜΕ ΤΑ ΚΕΊΜΕΝΑ.ΕΊΜΑΣΤΕ ΣΤΟ 2023 ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΊΤΕ ΝΑ ΜΑΣ ΚΟΡΟΪΔΕΎΕΤΕ. ΟΙ ΗΜΕΡΟΜΗΝΊΕΣ ΕΊΝΑΙ ΙΟΎΝΙΟΣ ΚΑΙ ΑΎΓΟΥΣΤΟΣ.ΆΡΑΓΕ ΕΣΕΊΣ ΠΟΥ ΘΈΛΕΤΕ ΝΑ ΜΑΣ ΠΕΊΤΕ ΠΩΣ ΚΆΝΑΤΕ ΕΝΈΡΓΕΙΕΣ ΠΟΙΕΣ ΕΙΝΑΙ;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Σε λίγο θα μας πειτε πως φτιάξατε και την αμβρακια οδό.😅😅😅😅😅

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Τι λες γι αυτό αγαπητό Ξηρόμερο